Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

jestem:) piję herbatkę:) i się obijam:) dziś chyba wcześniej spać pójdę, ale oczywiście jeszcze nie w tej chwili:)

a ja jabłuszko wcinam :) pewnie juz tu pisałas ale tak tylko rozmowy przeglądałam wiec zapytam... co trenujesz???

Głownie bieganie :) za siatke tez sie kiedys bralam ;) niestety nie mam serca do tego sportu :D ale do lekkoatletyki mam :)

no ja kocham siatkóweczkę, choć niska jestem. Kiedyś biegać też lubiłam, ale już kondycja gorsza:o i już biegać nie lubię:) a biegasz tak dla siebie czy trenujesz?

dla siebie :P nie mam możliwości trenowania niestety :( kiedyś tenowałam zapasy (w gim) :D najniższa kategoria wagowa :P ale tez mi zapał szybko minął... i dobrze zresztą :D:D:D

to był jedyny sport jaki można było profesjonalnie (tzn. w porządnym klubie, swoją drogą znany na cała Polskę ;) )trenować :P wf-ista nas rekrutował :D

ale tylko pół roku się w to bawiłam :D:D:D bo zabawa na treningach była super :D bieganie, fikołki, aerobik, potem trochę chwytów a po treningu sauna i prysznic... :P jak zabawa zaczeła się przekształcać w prawdziwe walki to się wycofałam... i ani trochę nie żałuję :D:D:D

hehe:D no śmieszne dla mnie:) ja wolę inne sporty, zwłaszcza zespołowe:) na zapasy bym się w życiu nie dała namówić:D

Tylko nie wobrażaj mnie sobie jako jakiejś nabitej babki barczystej :D gdy trenowałam ważyłam 46 kg przy wzroście ok 165 :P więc chuderlak byłam :P obecnie ważę więcej ale też urosłam od tamtego czasu i nabrałam kobiecości :D:D:D

ktosik pytał skąd jesteśm y...ja z Mysłowic (woj. śląskie) :) a co do sportów, to mam troszkę inne upodobania :d

ja się z tych zapasów śmieje :D:D:D obecnie też bym już się nie dała :D:D:D Kiedyś szalona byłam :D ale się człowiek uspokoił "na starość" :P hihi

Broszko---> małe jest piękne ;)🌻 ja mam 168-niewiele więcej :P

Syjamka jestesmy z tego samego wojewodztwa :P Mysza siatkowka jest super :P trzymaj sie jej jak najdluzej :) kiedys tez ja strasznie lubilam ale to byly stare czasy :) ten aerobik caraz bardziej mi kreci w glowce hehe sumujac to ze schudlam ostatnio troszke to sie przyda :D Kociekota melduje po 2 tygodniach ze na skali jest 2 kg mniej :D Obiecalam pani prezes hehe ze bede sie meldowac jak mi idzie bo to bardziej dopinguje ale tak na forum Wam wszystkim bedzie jeszcze lepeij :D

ja też bym chciała meldować... Ale nie wiem jak mi to odchudzanie wyjdzie:o. A co do wzrostu, to niestety też jestem niska:( 167-168 w końcu nie wiem ile, różnie mnie mierzą:P do życia może być, ale do siatki miło by było mieć chociaż te 175... zapracowana - póki będą mnie chcieli i póki będę mogła to będę grała:) ja też chcę schudnąąć:)

hehe, dzięki Syjamko :)\ mam moralnego kaca chyba :/

Mysza razem latwiej :) damy rade :) a meldunki dopinguja :) ja mam 171 cm :) tak dla scislosci jezeli rozmawiamy o wzroscie :P

no to powodzenia dziewczęta!!!!! :):):) ja sie nie odchudzam bo mi nigdy nie wychodzi :P (niecierpliwość)

Let me think about it:D:D:D:D:D uwielbiam tą piosenkę ostatnio:D lubicie?:D a odchudzanie... no próbę podjęłam w środę, zobaczymy ile wytrzymam:)

Mysza............. hehe wytrzymasz :P Ja Cie bede mobilizowac :D muzyczka jest super fakt :P mi sie ostatnio strasznie wkrecila Alex i taka niepolska a jednak polska Natalia i "Fall" :) genialna spokojna nutka :)

mysza--> słuchałam aż do znudzenia :D:D:D teraz mam świra na punkcie "until I die" september :P