Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek001100

Czy kobieta mająca tysiące facetów może byc dobrą zoną

Polecane posty

Gość Sherlock Halama
bo na tym forum jest jakieś lobby kurewskie :D nie przejmuj się nimi i niech seks będzie dla ciebie wyrazem bliskości z ukochanym/ą a nie sposobem na krótkotrwałą przyjemność, czego sobie i wam życzę :D

Gość mnie śmiesza takie opinie
No właśnie tak bym chciała, ale to nie jest łatwe:O Mam prawie 23 lata i nadal z nikim nie spałam i nie zanosi się na to. Ale to właśnie z obawy, że jak się z kimś prześpię, to potem mnie porzuci, mi będzie brakować bliskości drugiej osoby i zacznę się zachowywać tak, jak bym się zachowywać nie chciała... Wole już być dziewicą do końca życia.

Gość to jest bardzo wazne ile
kobieta miala partnerow, bo maz powinien byc dumny ze swojej zony, ze sie nie puszczala i nie miala wielu facetow, ani szybko dupy nie dawala

Gość no smieszne....
a ja wrecz rzeciwnie...wolalbym byc z kobieta ktora zrobila cos czego zaluje... i bedzie mi wierna.. nz z taka cnotka.. ktora po latach doprawila mi wielokrotnie rogi

Gość
Prostytutka to zawód, kurwa to charakter. Tylko, żeby zostać prostytutką trzeba być kurwą. Taka baba do niczego się nie nadaje. No, o.k. Może komuś by to i pasiło. Pieprzyła się w każdy sposób - na wszystko się zgadza. Ale ta cudowna świadomość, że twoją babę jebało ileś tam tys. gości... Ach jakiez to podniecające... :o Kurwom mówimy stanowcze \"nie\"!

Gość Aska..
Ja z nikim nie spałam.I gówno prawda ze bzykałabym sie po slubie z kim popadnie bo nie posmakowałam.Ludzie !!są osoby które szanują się.Nie umiecie tego pojąc?

Gość synastra
prostytutka nie wiąże sie emocjonalnie ze swoimi partnerami dla niej to praca ale moze pokochac i moze byc wież uczuciowa z mezczyzna i wtedy sypia z nim tylko mężczyzno musisz byc silny psychicznie idż do psychologa, bądż silny bo nie wytrzymasz w takim zwiazku da sie ale to duze obciazenie i nie kazdy facet podoła chyba że jest prawdziwym mężczyzna

Gość niedouczony
ad.1 nie moze poniewaz kasa przewrocila jej w glowie i posiada tylko wymagania ad.2 byc prostytutka to miec skrzywioną osobowość pogłębianą przez tysiace klientow a na to nie ma lekarstwa

Gość gość
wykopales temat sprzed 7 lat? az tak sie nudzisz??

Gość niedouczony
przypadkowo trafiłem szukajac czegos innego ale widze ze po 7 latach zycie uczuciowe istnieje chociaz nikt tu nie zaglada!!

Gość gość
temat wyskoczyl w swiezych tematach

Gość gość
szczerze ja myśle że trzeba ją bacznie obserwować i być z nią z 3 lata co najmniej by się na cokolwiek zdecydować typu małżeństwo

Gość gość
k****a odkopali topa z 2007 i odpisuja

Gość gość
Ja myślę ze może być dobra żona i matką Sama mialam 1 partnera a gdy pojawil się ktoś nowy na horyzoncie z ciekawości wdalam się w romans Jednego partnera przed tym najważniejszym do śmierci nie polecam