CheriLady 0 Napisano Grudzień 18, 2007 no co tutaj tak pusto dzisiaj?????????? nie mówcie że topik zamiera... dziewczyny co z wami nooo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 18, 2007 a tak w ogóle u was tez pokazuje że moje wpisy dodane sa o godz 14.36 i 15.29?? bo u mnie własnie tak wyswietla chociaz jest godz 21.30 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 18, 2007 pewnie ze jest...ale cos mi wczesniej nie działało... jak narazie 8 kg schudłam...pomału ale na długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Nom:P mi wogole sie nie chca dodawac;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Niewiem ja tak czytałam i ja zrobie tygodniowa przerwe, nie będe jeść jak kiedyś ale troche wiecej niż teraz. Nie chce ryzykować jak miałam 16 lat tez się odchudzałam, schudłam 14 kg i miałam anemie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 19, 2007 wytrwala to gratuluje 8 kg to naprawde duzo :D i tak szczerze to ci zazdroszcze :P im wolniej sie chudnie tym lepiej :D bo na stałe :) ale oczywiscie ja jak kazda dietowiczka no moze prawie każda chciałabym szybkich efektów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Witam dziewczynki ! U mnie dzis ważenie i marniutko: 21.XI - 78 kg 19.XII - 73 kg No ale nie ma tego złego kolejne 2 centy w pasie. Powoli ale do celu prawda :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Musimy byc cierpliwe :) i nie poddawac sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 19, 2007 bub-ek jaka diete stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 19, 2007 dziewczyny jak to wyjasnic? jak zaczelam sie odchudzac kupilam spodnie z ortationu takiego na wf i silownie....nie schudlam nic a one sa dla mnie o dobre 2-3 cm za duze teraz i mam takie(rozkoszny:)) luz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 19, 2007 czesc dziewczyny. boze niemam nawetczasu zbyt dla siebie tak jak wczoraj a gdzie dieta? jeszcze net cos sie psuje mi chyba. jeszcze tylko jutro w szkole mam lekcje i koniec:)przerwa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 19, 2007 Wytrwała 1000 kcl jesli masz jakaś propozycje chętnie posłucham :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 19, 2007 No ja na tej samej jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 19, 2007 dziewczyny a wy na diecie 1000 kcal same sobie układacie jadłospis czy kożystacie z tego gotowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 20, 2007 ja sama a znacie jakis gotowy ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 20, 2007 wytrwała a wez mi napisz twój przykładowy dzienny jadłospis a co do gotowego oczywiscie ze jest ale mi sie osobiscie nie podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bub-ek 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Hej 1 Ja osobiście tez sama układam sobie jadłospis, ale korzystam też z tych gotowych szczególnie jeśli chodzi o obiadki. Dziś jestem na głodówce musze schudnąć przed świętami, bo chce troche pojeść z rodzinka przy stole w końcu to raz w roku, a do lata jeszcze czas. Wiecie tak ogólnie zaczął mi sie podobac ten sposób żywienia, a kiedyś nie do pomyslenia :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 cześc dziewczyny przepraszam ze wczoraj nie odezwałam sie ale w ogóle mi kafe nie chciało odpalić... nie wiem dlaczego... ale patrze że nie ja jedna zaniedbałam... dziewczyny co w czoraj tak cichutko było...????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 22, 2007 mi sie poprostu posty nie chca dodawac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 wytrwała u mnie tez tak czasami jest... ale damy rade topik chyba przez to nie upadnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 22, 2007 To jak tam przygotowania do swiat? Macie jakies plany na swieta (dotyczace jedzenia?) ja sie napewno postaram ograniczyc bo niechce nadrobic tych wszystkicch kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Grudzień 22, 2007 ja teraz troche poluzowałam ale po swietach wezme sie ostro.. a teraz nie odpuszcze bo jak sobie powiem ze po swietach dopiero to teraz sie nazre i bedzie dodatkowo 3 kg wiecej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 ja mam zamiar jeśc normalnie bez ograniczen a tym bardziej bez obżarstwa :P ze słodyczami tylko przystopuje ale nie mówie ze w ogóle wyklucze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Grudzień 22, 2007 czesc dziewczyny co tam slychac u was:) ja pracuje znow....ogolnie komp mam zepsuty i mam ograniczony dostaep bo czasem mi mama na swoim pozwoli u mnie to porazka na maxa..... ale obiecalam sobie od nowego roku wziasc sie za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Grudzień 22, 2007 czesc dziewczyny:) moge sie dolaczyc? ja bede odchudzac sie od 27 grudnia.. az do czerwca.. moim planem jest 6 z przodu.. no najlepeiej 64-65 kg:) to co moge sie dolaczyc?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 cześc firank_a no w końcu jakis znak życia dałas bo juz myslałam że uciekłąś z topiku :P porażka to nie tylko u ciebie... u mnie to samo... teraz tak sobie mysle że święta to nie ma co zaczynac jakas diete bo znajac mnie to i tak przez święta sie poddam potem chyba ze 3 dni wolne i sylwester i znowu nie ma co diety zaczynac na te 3 dni bo w sylwestra odrobie to wiec zaczynam od nowego roku :) i sobie postanowiłam z koleżanką że w każda niedziele będziemy chodzic na solarium we wtorki na basen w piątki albo soboty na lodowisko a do tego ćwiczenia w domu [juz mi mamuska obiecała rower stacjonarny że po nowym roku kupi :) ] i dieta south beach i ta dieta nie na 2 tygodnie [pierwsza faza] tylko do końca aż do wymazonej wagi czyli do np 67 kg :) [ w sumie z 70 będe dumna :) ] tak w ogóle to dawno sie nie wazyłam... normalnie boje sie wejśc na wage bo pewnie przezyje szok... :( ale w najblizszym czasie bedzie trzeba... ehh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 kasiulka20 pewnie ze możesz :D powiedz z jaka waga startujesz i jaki wzrost :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Grudzień 22, 2007 moze powiem wam cos o sobie:) mam 20 lat i jestem studentka AWF Wrocław:) w tym roku odchudzalam sie i schudlam z 91 na 73 ( od marca do lipca) ale nabawilam sie bulimii, problemow z zoladkiem i niestety musialam przestac.. teraz waga waha sie kolo 80 kg.. od 27 grudnia ponowni zaczynam walke ze swoimi kilogramami.. i bede twardo trzymala sie zasad..:) i wreszcie zobacze 6 z przodu. wiem, ze sie uda.. daj sobi na to czas do czerwca..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Grudzień 22, 2007 180cm wzrostu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Grudzień 22, 2007 kasiulka20 ja tez mam 180 cm i waże ok 81.5 kg no teraz może i więcej bo dawno sie nie wazyłam opcja że mniej odpada bo troszku wpieprzac zaczełam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach