firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 cherilady widze ze dzis humorek ci dopisuje:) cieszcze sie bardzo z tgeo:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 no humorek dzisiaj to mam świetny :P dziewczyny co wy na to zebysmy się wymieniły fotkami :P nie mówie o fotkach figury czy coś [bo tkaich puki co nie posiadam] tylko tak poprostu zobaczyć jak wyglądamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 życzę Wam powodzenia dziewczyny! ja wpadnę na wiosnę... teraz nic mi nie wychodzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ja jestem za:) wlasnie zrobilam 200 brzuszkow czyli zostalo mi zeby dojsc do tysiaca 700brzuszkow:Po matko zrobilam sobie plan: pon-pt 300brzuszkow sob-niedziela 1000:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 20, 2008 humorek macie fajny :) zadowolone z zycia:) to dobrze :) moj czas na obia juz minal,bo wynaczylam sobie ze obiad mam o 13 ale jakos nie jestem glodna,,bo wczesniej zjadlam 2 manadrynki wiec dlatego,,,,ale i tak zjem dzisja moj obiadek,,,,,moze nie tak pyszny i malokaloryczny jak cherilady,,,,ale co tam,,!!! nie chce jus byc na diecie cigale,chce jesc normalnie tak jak dawniej,,,czyli duzo i wszystko i byc jeszcze przy tym chudym i to bardzo :( ale te czasy chyba nie wroca :( chce jesc i zyc normalnie,a nie martwic sie ciagle czy to nie za duzo ma kalorii, czy czasem nie pojdzie mi w tylek,, z tego dietowania wpedzialam sie w cholerne kompulsy,,,,,,,,,,,przez to ze chcialam byc szczuplejsza, ale rezultat jest okropny,,,,,sporo kg do przodu i ciagle mysli o jedzeniu:ide spac mysle o jedzeniu, wstaje mysle o jedzeniu... czy to normlne i czy wy tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 no ja dzisiaj byłam u babci na ala \"podwieczorku\" :D juz wszyscy w rodzinie wiedza ze sie odchudzam i dla mnie specjalne zdrowe zywienie :D zjadłam jogurt duzy i sok bez konserwantow :D no i jestem napchana wiec mysle ze do wieczora dam rade :D wogole załozyłam dzisiaj takie spodnie i takie luzne sa :D z jednej str mnie to denerwuje ale troche sie ciesze...niedlugo trzeba bd na zakupy z mniejszym rozmiarem jechac xD a co do zdj jestem za tylko jak i kiedy ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 nie tylko ty tak masz:P boze dziewczyny ale sie najadlam szok zjadlam kapusciake i od rodzcow z obiadu surowke(buraki z jablkiem ztarte pycha) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ale tu cichoo :D to co z tymi zdjeciami ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Styczeń 20, 2008 hej dziewczyny ja mam dzisiaj straszny dzien:(zjadlam 6jablek,duzy jogurt,warzywa gotowane,owsianke na sniadanie,3mandarynki:( dodatkowo moja siostra wlasnie trafila do szpitala ma bardzo powazne problemy ze sprawami kobiecymi,tak chcialabym sie teraz przytulic do chlopaka bylego,ale on sie teraz dobrze bawi na poprawinach i juz zapomnial o mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 a ja włąsnie sobie zrobiłam kisiel bo mi sie słodkiego zechcialo :P a co do fotek to własnie jak? na maila moze sobie wyslemy? paulissska2@wp.pl - to mój podajcie swoje to też wysle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 anulka nie smuc sie! wszystko sie ułozy jakos a tym jedzeniem sie nie martw każdej z nas zdarza sie zjeśc więcej niz powinnysmy :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Styczeń 20, 2008 kurcze, a moze znow zaczne sie odchudzac?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 tynkaaaa3@tlen.pl to ja tez prosze i juz wysyłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ANULKa19_ nie przejmuj sie zjadłas duzo ale zdrowo przynajmniej :) nie jest zle ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 CheriLady wysłałam i teraz ja czekam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wytrwała ok to ja tez wysyłam :P mam nadzieje że sie nie przestraszysz hehe :P nie no żart :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 miałam Ci to dopisac do zdj zebys Ty sie nie przestraszyła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wytrwała troszke poczta mi sie tnie ale udało mi sie wysłać :) wysłałam ci fotke która mój chłopak zazyczył sobie żebym wywołała mu hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 CheriLady z czego Ty sie odchudzasz?:D chuda przeciez jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 bardzo ładna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 wytrwała jak bym miała fotke całej figury to bys zmieniła zdanie :P tzn o brzuch mi chodzi hehe bo nogi mam wporządku :P ty tez ładna jestes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ale gruuba :D mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni :) juz jedne spodnie mi spadaja wiec nie jest zle ;]w koncu 10 kg za mna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 boooże jak ja ci zazdroszcze tych 10 kg... :) ja żebym tyle schudła to bym była w 7 niebie hehehe :D ale z czasem dam rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 cherilady to moj adres martam_89@wp.pl wyslij mi zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ale nie chciałabys byc na moim miejscu :) mi wystarczy jeszcze z 7 kg narazie :) i bd w 7 niebie :D pozniej tylko doszlifuje figure ;D wazne zeby było duzo ruchu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 firnak_a ok ale będziesz musiała chwilke zaczekac zanim fotka dojdzie bo mi sie poczta tnie ty tez wyslij swoją paulissska2@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 no pewnie:) cherilady do kiedy masz ferie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 ok wysłałam fotke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 20, 2008 od wczoraj hehe do 4 lutego :) całe 2 tyg intensywnego obijania sie hehe oczywiście w te 2 tyg mam zamiar ze soba porządek zrobic tak żeby po powrocie do szkoły wszystkim szczęki opadły :D z waga raczej zbytnich postepów nie będzie ale fryzjer, solarium, kosmetyczka i takie tam hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 20, 2008 a moze chcialabys przyjechac do mnie na jeden dzien na pare godzin 6lub 7 lutego mam rekolekje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach