Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

hej stonoga ja wychodze za 30 min. do roboty i troche mam zle przeczucie , bo chyba nawyrabialam znow , hmmmmm...bedzie zjebka hahaah

a ja ze mnie power uszedl :) o 21.40 byłam w lozku, o 22.15 wyrwal mnie ze snu telefon (owszem mily ale... nie ma miejscu) i wstalam z gloraczka, katarkiem:) cudnie pociagajaca jestem:) wczesniej sobie koloryzowalam wlosy szamponetka :) miala byc wisnia a jest ciut nie baklazan :) wygladam jaka babcia po 60 :) masakra:) dobrze,ze ma sie to splukiwac przy kazdorazowym myciu :) Pamela... jak Twoja praca?? była bura?

witaj poccciagajjjjjjjjjjcccccccaaaaaaa stonogo , w pracy nic nie bylo bo jeszcze nie odkryli bledu , wiec czekam hahaaha! dzis tez ide na 14 wiec moze dzis hmmmm ale coz takie zycie , po pracy na imprezke wiec nie wiem czy wejde dzis narazie buzka!

Chyba sobie sama do siebie popisze hahah i tak jestem przyzwyczajona do samotnosci ,ale zaczyna mi byc fajnie samej ze soba ....i o to chyba chodzi. Powiem wam ze wczoraj doznalam oslnienia , moja samotnosc wsrod ludzi wynika z tego ze stalam sie bardzo wybredna , uwielbiam ludzi na poziomie , a o takich to ze swieczka szukac hahaha ale moze bede miala to szcze scie i znajde !

pamietasz rozmowe o przyjazni?? no wlasnie mnie osoba ktora uwazalam za kogos takiego wyzwala od glupich. A masz racje co do ludzi. Mnie tez meczy towarzystwo idiotw,tepakow,cwaniakow i tym podobnych. tak samo jak mecza mnie ludzi ktorzy niesutannie sie dasaja,obrazja,miewaja humory ot tak, i zwlajaja cala wine na innych w swobie jej nie szukajac

stonoga - rozmowe pamietam , ja naprawde myslalam ze ta ja jakas dziwna jestem .........bo czlowiek juz taki skolowany ....ale teraz juz wiem ze dobrze robie nie sprzedaje sie za grosze - w koncu za nas zyl nikt nie bedzie i kazdy inaczej przezywa. jest to ciezkie ,a le niestety rzeczywistosc. Ja tez bylam uwazana wielokortnie za glupia , bo pokazywalam miekka strone, teraz uwazam to za moj atrybut i super ceche charakteru , a jak ktos jest za tepy to jego problem , stonoga szanujmy sie ! to klucz do wszystkiego

nie wiem z polskiego mialam najwyzej dostateczny jakos ja sie zle czuje:( czyzby starosc? a w ogole to jak ja nie lubie niedzieli :)

stonoga witaj w klubie , zaraz idziemy auto odebrac , bo stoi na parkingu po imprezce i ten cholerny deszcz ,,kap , kap

stonoga , moim zdaniem zle sie czujesz nie ze starosci , ale masz poprostu handre.........niestety tak czaem bywa , kurcze kto zna na to medycyne?