Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pamela-1975

Pragne znalesc prawdziwego przyjaciela, szczerosc i autentycznosc mile widziane!

Polecane posty

stonoga DZIEKI!!!!!!! Dzis Swiateczny czas Dzwony bija w las Maly karpik sie usmiecha Wnet na pierwsza gwiazde czeka Uszka dzis sie przysluchuja Jak kolede podspiewuja Barszczyk pieknie jest czerwony Zas jak zwykle zawstydzony Zdrowych Cieplych i Pogodnych Zyczymy wszystkim Swiat Radosnych

Gość niezaspokojony
ależ nie zamaco, ja tak ze szczerości serca :D jak chcesz to zgłębimy naszą przyjaźń

Niech w rodzinnym gronie,przy przystrojonej choince,uplyna piekne chwile Wigilii,oraz Swiat Bozonarodzeniowych a nadchodzacy Nowy Rokniech przyniesie spelnienie marzen.Tego zycze Wam dziewczyny szczerze :)

Czesc dziewczynki:) Wy to pewnie w kuchni stoicie:) ja dzis mam tylko do zrobienia jedne sledzie, wczoraj rozbilam ciasto i nie wiem co jest ale cukiernikiem to ja juz nie zostane:)

dziewczyny fuuuuuu juz nie moge patrzec na jedzenie , chociaz lata wstecz wiecej sie jadlo! Chyba sie starzeje, ale sadelko rosnie 2 razy tyle....... pozdrawiam, stonoga jak sie chodzi w nowych bucikach?;)

Gość kasia36
cześć!chciałabym wszystkich pozdrowić.jestem36latką mam 3dzieci i kochającego męża ale brakuje mi bratniej duszy .może tutaj ją znajdę?

Gość kasia36
mam troje dzieci:daniel14lat,martynka12lat i hania2latka mam cudownego męża wiesława jest odemnie o14lat starszy i chyba to jest receptą na udany związek.niestety nie mam przyjaciółki wszyscy się jakoś wykruszyli

Gość kasia36
cześć!ja niedawno wstałam.potem z pieskami na spacer,śniadanko dla dzieci i dopiero teraz mam chwilkę wolną

hejka .....a ja na 9 do roboty , zajob byl ale lepsze to niz nic hahaha potem musialam do banku skoczyc, cos zrobic do zarcia i teraz sie pakuje dzis w nocy do polski!!!!!!

Gość kasia36
popołudniu ciężko jest mi się dostać do komputera bo dzieciaki są w domu i cały czas jest walka o komputer .pozdrawiam i życzę spokojnej iszerokiej drogi do domku

Gość kasia36
cześć dziewczyny!! co u was słychać nikt się nie odzywa !!!!

witam po swietach jak po swietach ,tylko cos ciuchy przyciasnawe,nie wiem ,wstapily sie czy cos ...;) kasia,spotykamy sie na innym topiku,tylko tam mam inny nick :D ewka.wlkp to tez ja :):):):)

Gość kasia36
twój facet czy obcy ,bo jak twój to super

stonoga,no to robisz piorunujace wrazenie na facetach,zeby tak od razu sie rzucali:D:D mam nadzieje ,ze za te polamane okulary Ty nic mu nie polamalas :P

cześć jak Wasze nastroje przed Nowym ROkiem? sa jakies zabobony na ten czas? bo moja mama mowi,ze nie wolno wchodzic w Nowy ROk z długami

Gość kasia36
to jest prawda nie wolno wchodzić w Nowy Rok z długami bo przez cały rok będziesz miała problemy finansowe

witam! co do przesadow,to o dlugach slyszalam,jeszcze ,ze nie wolno brudow do prania zostawiac, bo wszystkie brudy z poprzedniego roku beda sie wlokly za toba ;)

co mi przypomnialo,ze rachunek za gaz zapomnialam zaplkacic,i w poniedzialek musze o nim pamietac...;) :P