Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość Wypowiadaczka
a polskiego cię nie nauczyli... ironia losu :O

Gość suzitka bez obrazy
naprawde nie mozesz zyc bez cosmo, glamour i joy? Przeiez to straszne g. Nie potepiam, tylko sie dziwię.

Gość taki tam ktos
praca przy studiach dziennych nie odpada, ja na 4 i 5 roku pracowalam.

Gość wiesz mzoe zrob jak
naprawd warto wykorzystac ten paskudny internet, zamaist go rpzehandlowac za 3 bochenki chleba :) jesli chcesz moge Ci pomoc, doradzic jak robic efektowne zdjecia, je obrabiac, moge zrobic dla Ciebie ajkeis fajne szbalony aukcji -- strona wizualna na llegro to podstawa :) jesli jestes zainteresowana zostaw maila, na pewno do Ciebie sie odezwe.

Gość Wypowiadaczka
o tępotę twoja. Zycia nie znasz, prosta jestes jak konstrukcja cepa. Ale czego po kosmogerl mozna oczekiwac?:O

potrafie, ale lubie te gazety czytac z przyjaciolkami... to koszt ok 15zl miesiecznie tylko 15zl

Gość Wypowiadaczka
Nie zaczyna sie zdania od "A"??? :D:D:D No to gratuluję wiedzy suzitka:D:D:D:D

Gość vale tuudo
tu nie chodzi o same pieniądze ale o to co komuna zrobiła z ludźmi, z jednych bezmózgich kretynów co tylko jedną czynność potrafią robić i tylko w tym mogą pracować, z drugich cwaniaków i łapowników , z kolejnych donośicieli i zdrajców......

Gość kosmogerl powiadasz....

pewnie myslisz, ze mam tipsy, duzo tapety? tepa to ty jestes, znasz mnie, ze mnie oceniasz??

Gość wiesz mzoe zrob jak
na razie nie mam, ale na poczatku roku sie rejestruje. planuje wyszarpnac jakies pieniadze z UE :) na arzie sprzedaj ena kliku kontach na rozne osoby z rodziny. poza tym od uzywanych (dluzej niz 6 miesiecy teortycznie) rzeczy nie msuze odprowadzac podatkow. wiedc na razie to kombinowanie, do zcasu jednak :)

Gość vale duo chyba przesadzasz
nie kradnę i nie kombinuje a zyje bdb( fakt,ze nie zaraz po studiach)

Gość taki tam ktos
nikt o tipsach nic nie mowil :) co do interesu na allegro. pomysl super, ale ja tam nawet nie mam konta :) i co bym mogla szyc...ja syj tylko dla siebie, gdy nie stac mnie na gotowe. moze predzej jakies portrety, no bo umiem rysowac....olowek, wegiel, pastele. wiadomo- warunek studiowania na arch. na czym mozna najlepiej zarobic na allegro?

z allegro, nie mam pojecia, nie korzystam. Pewnie musi byc cos orginalnego :) co umiesz robic najlepiej??

Gość vale tuudo
no nie mowie ze wszyscy...... " Na uklady nie ma rady " i taka jest smutna "jeszcze" polska rzeczywistosc

Gość wiesz mzoe zrob jak
to zalezy, ja sie dobrze do tego zabierzesz to na wsyztskim :) nawet sklep z przetworami rybnymi tam jest :) ja bym sie ejdnak zastanowila nad szyciem. kobiety sa w stanie duzo zaplacic za oryginalne ubranie, zwlaszcza jesli jako "krawcowa" dopasujesz je do ich figury. jesli nie masz pomyslow na arzie to przejrzyj allegro, znajdziesz tam inspiracje...patrz oczywisice na te ciuszki, ktore ida za grube pieniadze.... http://allegro.pl/1479_odziez_damska_odziez.html zalozenie konta to chwila :P jesli chodzi o cala reszte to chetnie pomoge, doradze w miare mozliwosci :)

vale tuudo nie zgodzę się z tobą. Dzięki ciężkim warunkom nauczyliśmy się sobie radzić, czasem kombinować. Jak Irlandczykowi cieknie kran to podstawi miske i czeka 2 tyg na przyjście hydraulika. Zmiana koła w aucie to zadanie dla mechanika:D Polacy tu imponują zaradnością życiową. To właśnie cieplarniane warunki zrobiły z młodych Irlandczyków kaleki i bezmózgich kretynów, co to nic nie potrafią, poza piciem piwa i shoppingiem w weekendy. Ich plus jest taki że są uczciwi i słowo powiedziane jest święte.

Gość vale tuudo chyba przesadzasz
naprawde sa coraz wieksze mozliwosci dla przedsiebiorczych i zdolnych ludzi, niekoniecznie trzeba kręcic, za komuny bylo zdecydowanie gorzej. Moje dzieciaki sobie radza swietnie, nic ode mnie nie chca, choc proponuję, do wszystkeigo dochodza same

Gość wiesz mzoe zrob jak
widzialm tez iedys oferty portretow ze zdjec, ponizej amsz przykladowa aukcje :) http://allegro.pl/item269818943_portret_na_zamowienie_ze_zdjecia.html pomysl tez odbrze and czym co sama kupujesz. z braku pieniazkow na pewno wylapujesz swietne okazje cenowe. moze masz dostep do czgepos co Ty kupujesz po 5zl a na allegro cena ok.15zl np? latwo sprawdzisz jak stoja ceny, amsz wyszukiwarke, wystarczy wpisac slowa kluczowe :)

Gość taki tam ktos
wiesz moze zrob tak - dzieki za pomysl, powaznie zastanowie sie. tyle ze ja naprawde nie wyrabiam z czasem. nie wim czy znalazlabym na szycie dla innych :) achajka27 - ile bylas w irlandii i czym sie tam zajmowalas. no i pytanie ogolne? co musi umiec polak by duzo tam zarobic? tj z jakim wyksztalceniem najlepiej tam pojechac?

Gość komar lesny
Zaraz zaraz---jezeli chodzi o Irlandie.W 1981 roku doszlo tu do strajku glodowego,w ktorym swe zycie oddalo 12 mezczyzn.Do dzis jadac z Dublina do Wicklow,mozna zobaczyc 12 bialych krzyzy umieszczonych w polowie wysokiej gory,oraz wielki napis:Honour of the Hungry Strikers 1981".Do 1981 roku mieli oni rzady zlodzieji,ktorzy patrzeli tylko na siebie i okradali kraj.Dokladnie tak samo jak w Polsce po wojnie i dalej po 1989 roku,az do rzadow PiS.Teraz mamy znow to samo.Wtedy w 1981 roku,a wiec 26 lat temu Irlandczycy sie postawili,wypieprzyli zlodzieji,pozamykali ich i od tamtego czasu zaczelo sie dziac tam dobrze.UE,to dopiero pozniejsza sprawa.Juz wczesniej,po tym,jak pozamykali zlodzieji tam gdzie ich miejsce,zaczelo byc dobrze.A my?Nawet lustracji nie mozemy przeprowadzic,poniewaz duza czesc spoleczenstwa traktuje bandytow i zlodzieji i idiotow typu: Michnik,Kwasniewski,Borowski,Balcerowicz itp jak jakichs wieszczow.Oto dlaczego w Polsce jest tak jak jest.

Gość lepsze od portretow jest
szycie na miare, zwlaszcza,ze mozesz to zrobic z polotem,teraz potwornie ciezko o krawcową, w dodatku z gustem. Uszyjesz i jest, a portert czasem trzeba poprawiac, bo gusta sa rozne,często przerazliwe ( wiem, bo jestem plastykiem i robię) . Niestety nie lubie szycia,a zapłaciłabym duze pieniadze za uszycie wg swojego projektu , nie przez durna babe, tylko człowieka z wyobraznią.

Gość vale tuudo
achajka to powiedz mi dlaczego pierwsze co usłyszałem po przyjeździe do Anglii od różnych Polaków.... " Tylko trzymaj się z dala od Polaków" ...smutne to ale tak jest