Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

O jakim Ty szczesciu piszesz?Chyba sobie zartujesz a jezeli piszesz powaznie to gratuluje podejscia do zycia:) Przeginam?Nie sadze-patrze obiektywnie na wszystko i wielu moich znajomych podpisalo by sie pod tym. Ukonczylas dobre studia ale DOBRZE PLATNA PRACA nie znajdzie Ciebie .To Ty musisz znalezc ja-i prosze Cie nie piz mi ze to ma cos wspolnego ze szczesciem-w takie teksty wierzylam gdy mialam 5 lat-teraz wierzy w to moja corka:) Co do oddawania pensji rodzicom-nie oddaje bo nie potrzebuja-zawsze mieli pieniadze i wiecie co?Gdy bylam na studiach nie wzielam od nich ani zlotowki zylam skromnie-nie mogli tego przebolec ze nie chce ich pomocy-a ja sadze ze to mi dobrze zrobilo-do wszystkiego doszlam sama i szczescioe nie ma tu nic do rzeczy-wytrwalosc,pracowitosc i jeszcze kilka innych pozwolilo mi osiagnac to co mam teraz. Moge Was wkurzac....ale z reguly prawda w oczy kole :)) Nie patrze z gory na nikogo-raczej komus wspolczuje ze nie potrafi sobie poradzic z zyciem....narzekac kazdy potrafi-a co Wam z tego przyjdzie? Nie oszukujcie sie-to jakie mamy zycie zalezy tylko i wylacznie od Nas.Szescie to tylko 1 %.:)

A jezeli nie podoba sie Wam praca u kogos(za niskie zarobki etc etc)-pomyslcie o czyms wlasnym-OPLACALNYM-:)))Grunt to miec pomysl na zycie.

Gość nie Piekna ...szczescie to nie
1%. poszczesciło sie Tobie, ale pamietaj łaska panska na pstrym koniu jeżdzi.

Gość i nie wszyscy maja taka siłe
przebicia jaka chceili by miec. U mnie w pracy pracuje kobieta, ktora kłamie , wiecznie sie zwalnia i jest takim samym specjalista jak ja ale ze ma gadanego potrafi zbajerowac szefa, że az oczy mi eychodza z orbit:O Ja nie mam takiego daru a umiwjetności takie same jak ta pani.

najbardziej to mi sei podoba to zdanie u kazdego tego co osiagnal ten sukces ze rodzice maja pieniadze ale ja od nich nie bralam hahahaahhahahahahahahahahaah nie skadrze przyzwyczajona do luksusu nagle postanowila prowadzic zycie pustelnika hahaaha to jest najlepsze

mnie też to irytuje. i wiem co mówię. sama jestem architektem. zanim sie nie zrobi uprawnień, można o swoim tylko pomarzyć.

Ooo jaki interesujący temat. Banda nieudaczników użala się nad swoim życiem zamiast wziąć się do roboty. Jest tyle sposóbów na kase, że aż śmiać się chce tylko trzeba troche pomyśleć.. i chcieć coś robić.

Gość panna qq
pieknaaa nie pierdol mi tu o wyksztalceniu ,glownie trzeba miec szczescie i znalezc sie w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie ,ja tez nigdy nie bylam ambitna ,nie zdalam nawet matury zarabiam ok 5000 tys mc mam mam wlasny punkt we frenchdesignu na pół ze szwagierka ,mąz rowniez nie skonczyl studiow ma co prawda licencjat ,ale wlasny warsztat samochodowy plus punkt uslugowy i co moral z tej opowiesci taki :dwie mlode osoby bez wyksztalcenia maja na swoim koncie miesiecznie 15 tys

Gość rrrrrrrrrrrr
Mnie tez nie starcza pieniazkow dlatego np ubania kupuje w lumpie i powiem szczerze ze daleko mi do wygladu lumpa.Mam ubrania markowe,codziennie moge inaczej sie ubrac,ogolnie mowiac nie narzekam.

Co to znaczy "5 złoty w portwelu"? To już wiadomo dlaczego mało zarabiasz - to do założycielki topicu.

No i jeszcze jedno - co to znaczy? "mam wlasny punkt we frenchdesignu "

panna qq jestes jedna z tych ktorym szczescie bylo potrzebne:))) Wawa.....-nie musisz w nic wierzyc:)Kasy od rodzicow nie bralam i koniec-trzeba miec swoj honor-w moim rodzinnym dopmu nigdy niczego nie brakowalo-a to dlatego ze rodzice odkad pamietam mieli glowy na karku i zawsze dbali by bylo ok. Ja z mezem postepujemy podobnie i zyje sie nam lepiej-a tacy ktorzy potrafia tylko narzekac , wmawiac innym ze klamia, i smiac sie z swoich wymyslonych ideologii sa poprostu zalosni:)

Gość rfgfdggg
zdazylam poczatek przeczytac i zaraz z pracy wychodze mam tak jak autorka topiku i mimo ze i ja i maz pracujemy jest bieda i beznadzieja mamy dzieci kiedys lepiej zarabial kompa nie kupilam dostalam w prezencie uzywany a internet to 50 zeta miesiecznie dzieki niemu nie musze miec komorki na abonament bo sms za darmo mam a komorke tez stara wiec co ja kupie za zoszczedzone 50 zeta na naecie poprostu czynsz i inne wydatki sa

ludzie z wyższym wykształceniem to największa katastrofa :D Szczególnie już ci po dziennych studiach. Znam osobiście dwie takie panny szkolone z pensyjką 800zł. Wiedze może i mają.. naukową, ale życiowej za grosz. Ciamajdy nie mające za grosz zaradności i sprytu. Cóż.. jedni już w wieku lat 18 kombinowali a te chodziły do biblioteki czytać bzdury, imprezowały za kaske tatusia :D

Gość głupia Rosalindo
smiej sie smiej dopoki jestes młoda....minka zrzednie po 40 tce kiedy bedzie młodsz konkurencja:)

Pozatym dlaczego lidzie jestescie tacy zalosnie zazdrosni?Naprawde rece opadaja jak sie czyta niektore wypowiedzi.Sama mam kuzynke ktora zarabia ok 3 tys miesiecznie i ciagle narzeka ze nie stac ja na markowe ubrania , kosmetyki , wycieczki-kiedy mowie kobieto wez cos z tym zrob aby bylo Cie stac ona odpowiada ze w tym kraju 3 tys zlotych na reke to juz kosmicznie wysoka pensja i lepiej zostac przy ty co sie ma.Odpowiadam jej ze jezeli sama sie na to godzi to po co narzeka?Hipokrytka nieziemska.Mnie jezeli cos nie odpowiadam staram sie to zmienic:)Tak bylo z praca u kogos-owszem dobrze poplatna ale U KOGOS-dzis masz jutro mozesz jej nie miec.Otworzylam cos swojego w dobrym czasie-to trzeba przyznac -I tutaj drodzy zawistni i niedowierzajacy forumowicze mialam SZCZESCIE-do tego sie przynaje:)Ale to tylko na poczatku-potem trzeba myslec i dzialac by zarabiac konkretne pieniadze-obecnie swoja sytuacje zawdzieczam sobie sobie i tylko sobie:)

Gość rfgfdggg
a co mam zrobic po 30 stce jak pracuje w urzedzie i tylko 900 mi placa kilka razy zmienialam wczesmniej prace ale albo firma upadla albo inne sprawy teraz w sumie sie powinnam cieszyc ze mam stala prace oczywiscie jak dobrej rady udzielisz to ok

najlepiej to takiej pieknej nie sluchac bo ona za wszelka cene chce sie dowartosciwoac kosztem innego czlowieka. polacy juz takie mendy

Gość a mój szef to świnia
kupił sobie auto za ,bagatela, 600 tys. złotych a pracownikom nic nie dał na święta gdzie tu sprawiedliwość? tym bardziej, że każdy solidnie i uczciwie wykonuje swoją pracę a taki gest jak pamięć o pracowniku to jjednak motywuje a tak, ech...

Rosalindo-nie szufladkuj:)Ja sama mam wyzsze wyksztalcenie-2 fakultety i studia podyplomowe- i droga kolezanko 800zl wydaje na buty:)Takze radze czasami sie zastanowic co sie pisze-jestes dobra kombinatorka ok-myslisz czasami o przyszlosci?Ile mozna kombinowac?Mnie takie zycie by bardzo meczylo-ale kazdy robi to co lubi:)

Gość głupia Rosalindo
a Ty myslisz ze kazdego stac na otwarcie własnego interesu? i kazdy sie do tego nadaje? Nigdy niew iesz co Cie czeka. Jutro mozesz nogi stracic i bedziesz zyć z głupiej renty.

J sie chce dowartosciowac?Czlowieku o czym Ty piszesz?Masz problem ze zrozumieniem tekstu czy jestes juz \na skarju depresji?:)) Boli Cie to ze pisze prawde?Moze lepiej klamac , oszukiwac i kombiowac?Zalosne:)

wawa....-zacinasz sie czy moze kupic Ci slownik jezyka polskiego abys mogl troche wzbogacic swoje slownictwo?

nie po prostu nie kazdy ma takei zycie jak twoje i uszanuj innych, ja sam zrezygnowalem z pracy w korporacji po prostu dla wlasnego zdrowia ja mam dla kogo zyc wole mniej zarabiac ale zyc w spokoju. dla mnie to ze jak kupie buty za 700 pln to nie znaczy ze jestem lepszym czlowiekiem od kogos innego ale ty jestes tylko tempa baba zadufana zapatrzona w siebie , wiec wydawaj te swoje 100 na bucikczki zakupki i wakacje za granica. buhaha rozbawilo mnie to chwalenie sie ze wydajesz 800 na buty buhaahahahah i pewno w wekend pijesz bardzo drogie drinki i robisz exluzywne minki, z takich jak ty sie smieja ludzie i zacieraja rece sprzedawcy konsumencie za 3 grosze