Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

głupia Rosalindo - a ja nie uważam, że jesteś kretynką. Uważam, że jesteś biedną nieszczęśliwą kobietą której robi się lżej jak na kimś się wyżyje.. choćby na forum anonimowo.

idz w pizdu najlepiej idz na zakupy i pokaz klase i zbesztaj kasjerke jakas bo ona tez jest nieudacznikiem

Gość troche zle sie czuje
pieknaaa, bądź sobie majętna, zarabiaj tysiące misięcznie, ale miej serce, pokaż że jesteś człowiekiem i ja nie mówię tu o rozdawaniu, chociaż jak się zarabia tysiące to pare groszy na dom dziecko to taka hańba dla bogacza? :) P.s to się tyczy bardziej Rosalindy.

Gość jechecheche
Długo musiałaś niedojadac, tak szybko ci waga spadła :P a tym dzieciom to sie pewnie wszystko czkawka obije, biedaki, jak im na koniec rachunek wywalisz:P no i sie określ - na buty za 800 to cie STAĆ czy po prostu nie miałaś juz znależć sposobu żeby się dowartościować?

Gość głupia Rosalindo
a mozesz tak uwazac:) a ja uwazam , że jestes zarozumiałą kretynka:)

nie mam czego zazdrościć, zarabiam pewnie więcej niż wy obie wzięte :)

Pięknaa.. już miałam iść i tak :D Przecież te dyskusje i tak do niczego nie prowadzą :D Nawet gdyby podało im się gotowy przepis na kase nie wiedzieliby co zrobić :D

Gość meggy4
głupie jesteście. trzeba się było uczyc i byście nie narzekały. skończyc dwa kierunki i teraz dużo zarabiac. studia są bezpłatne. istnieje coś takiego jak stypendium socjalne i stypendium za dobrą średnia. i stac was by było studiowac. a teraz za narzekanie sie wzięły...oj...trzeba było zatroszczyc się o przyszłośc wczesniej, to byście tak jak ja (24 lata) zarabiały 3,5 tys miesięcznie i nie narzekały. oj, głupie...

Rosalinda, podajesz przepis na sukces czy pustotę w sercu? :) jesteśmy, źli, nie rozumiemy snobów, jakie to przykre.

Gość głupia Rosalindo
i Meggy tez jezd zarozumiała kretynką:)

Gość jechecheche
to anonimowo tez sie mozna dowartościować? no to spróbuję: - mój mąż zarabia 4,5 tys - ja zarabiam 3 tys mamy dwoje dzieci i właśnie konczymy budować dom :)

Gość peggy1985
meggy4 ma racje...!!! po za tym trzeba jakoś nauczyc się życ... a wasi partnerzy...nieroby? nic nie zarabiają? jakoś mi sie nie chce wierzyc żę z 2 pensji nie możecie przeżyc tylko głodujecie... ja nie jestem turbo bogata, zarabiamy z moim chłopakiem po 1500 miesięcznie, mamy mieszkanko i lol

Gość mężuś_swojej_królewny
żałosne jesteście. głupie baby.

Gość mężuś_swojej_królewny
trzeba było się uczyc i kombinowac co się da. a nie puszczac się i teraz narzekac. życzę wam abyście biede ciułały do końca życia.

Gość czym się chwalisz
jechecheche a ile kredytu macie na karku? dożywotnio "wspieracie" banki, to takie fajne?

Gość ja sobie przygrucham taka
co zarabia kupe kasy i bede zył na ich konto:)

Gość meggy4

i właśnie o to chodzi, 3 kredyty na karku i wielkie bogaczki :)

Gość meggy4
durne baby

Gość a potem takie narzekaja
jestem atrakcyna, mam dobra prace ale nikt mnie nie chce:D

Gość ggggggggggggg
i co z tego że kredyty? przynajmniej mam gdzie mieszkac i za co życ...a z moją małżonką spłacimy kredyty za 100 lat, al eprzynajmniej teraz normalnie żyjemy. a nie narzekamy że 5 zł w portfelu

Gość a ja mam 8251 zł
w potrfelu...to duzo czy mało?

Gość rexi
kredyty fajna sprawa. a wam nieuki nawet kredyty nie chcą dac...hahahahhahaha...wyślijcie swoje dupy pod latarnie to może będzie więcej niż 5 zł w portfelu

jak chlubisz się pożyczkami na lata w banku to powodzenia Ci życzę, szczególnie, że życie różnie się układa i na kredyt może nie być :) P.s nie mam nic do osób, które biorą kredyty, ale do tych, którzy chwalą się bogactwem z banku :)

Gość a ja jestem wolna od kredytow

Gość czym się chwalisz
i co z tego że kredyty? przynajmniej mam gdzie mieszkac i za co życ hahahaha, no to gratuluję jeśli musisz żyć za pieniądze pożyczone z banku i udawać "nowobogackiego". Co z tego, że dom i wszelkiego rodzaju snobizm, skoro nie za twoje! Oddaj bankowi co jego i wtedy pogadamy.