Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość troche zle sie czuje
pieekna, zabawna z Ciebie istotka :)

pieknaaaa- twoje buty są 3 razy droższe niż miesięczne utrzymanie autorki. PRZYZWOITOŚCI KOBIETO! Kupuj sobie co chcesz i za ile chcesz, ale może nie sprawiaj przykrości innym i pomyśl o tym jak poczłaby się autorka gdyby to przeczytała....

nic mi nie musisz kupowac wiem ze i tak gówno bys spod siebie zezarla niz predzej komus cos bys kupila, znam takich jak ty gardze nimi jebana zaraza dla tego kraju

zamiast kupować buty za 800 pln podaruj kilka groszy dzieciom z onkologii czy głodującym.

głupia Rosalindo - wiesz, zawsze zostaje ziemia, dom, lokaty, giełda. Nawet w wyniku strasznego wypadku można przeżyć bez liczenia na renty. Widzisz mądrzy ludzie zabezpieczają się na wiele sposobów a poza tym ten spryt mają już wyrobiony na tyle, żeby radzić sobie w trudnych sytuacjach. A na pierwszy biznes zarabia się różnie.. praca w UK, USA. Handlem od najmniejszych rzeczy stopniowo.. kredytami.

troche zle sie czuje - ludzie nie po to zarabiają, żeby rozdawać. Gdyby tak dawali na prawo i lewo to sami zostaliby nędzarzami a wtedy nikt by im nie pomógł.

i uważasz, że zapożyczenie się w banku to takie dumne i pełne chwały? :)

Gość głupia Rosalindo
diagnoza....chora z nadmiaru ambicji. kretynko nie kazdy ma mozliwości.

Znasz takich jak ja?Owszem znasz pewne osoby ale nie MNIE:)Takze nie oszukuj sie ze wzystko wiesz:) Zatrudniam ludzi i traktuje ich tak jak na to zasluguja-premie dodatki swiateczne-jezeli komus sie cos nalezy dlaczego mu tego nie dac?Pracownik zadowolony przynosi wiecej korzysci dla firmy niz taki ktory przychdzac do pracy na wstep[ie mysli kiedy z niej wyjsc...nie tedy droga. Wawo-Ciebie nie przekonam , niestety ktos Cie kiedys bardzo skrzywdzil i stad te Twoje nastawienie-"znam takich jak ty , gardze nimi"-przykre , bo nie powinno sie nikim gardzic-a tak ciezkie slowa uzywac w ostatecznosci - a Ty nie znasz mnie a obrazasz?O czym to swiadczy?Sam sobie dopowiedz:)

mozecie teraz wziasc kredyt na 40 lat na 400 tys i kupicie sobie w stolicy 15 metrow klitke:) zyc nie umierac..... na jakie dzieci ona by wolala sobie kupic apaszke chanella za 700 niz cos komus dac, na pewno masz wielu przyjaciol co przeliczacie wszystko na zlotowki z nimi BRAWO

Rosalindo, w takim razie ja należę do osób, które zarabiają i dają, nisko upadłam co? Zarabiam kupe kasy, mam ambicję, pracę, wykształcenie i serce.

głupia Rosalindo - każdy ma możliwości tylko nie każdemu chce się ruszyć swoje cztery litery i małą główke do pracy :D Lepiej siedzieć na forum i płakać albo żalić się dookoła jakie to zasiłki małe :D

Gość Rypanna
Czy buty za 800 zł mogą kogoś uszczęśliwić? Czy prawdziwe szczęście można przeliczyć na pieniądze?Nigdy nie rozumiałam materialistów.Jestem skromna dlatego uchodzę za nieudacznika. I śmieję się z tego.I z paniusi w drogich butach.

Gość jechecheche
LUDZIE UDERZCIE SIĘ W GŁÓWKI!!!! NORMALNI TAKICH BZDUR NIE PISZĄ!!!! Pieknaaa., daj mi przepis na te diete:P a moze w trójke z twoimi fakultetamisie odchudzacie, że tak szybko ci ubywa??? he he

Gość głupia Rosalindo
kretynko ja dobrze zarabiam, ale rozumiem , że w zyciu róznie bywa. Twoje poglądy sa idiotyczne i tyle.

Gość bogaty nigdy nie zrozumie
biednego NIGDY

I poraz kolejny udowadniacie jacy jestescie zawistni i zawzieci.Dla waszej wiadomosci pomagam dzieciom z pobliskiego domu dziecka-naprawde przeraza mnie z jamimi ludzmi mielscie do czynienia-jak musieli was skrzywdzic. Apaszki za 700 zl nie kupila bym bo to by byla rozpusta zbyt ciezko pracuje aby tak pusto trwonic pieniadze.Buty za 800zl kupilam sobie raz w zyciu:)Nie sadze aby takie obuwei bylo mi potrzebne -obecnie kupuje tansze:) Naprawde zastanowicie sie czasami zanim kogos obrazicie i zaszufladkujecie:)

Rosalinda, afiszujesz się ze swoim majątkiem, więc jako dyskutant w tym wątku zalecam rozliczenie swojego sumienia :)

Gość jechecheche
Dobrze mówisz rypanna

bogaty to oszuka najlepiej biednego jebany dusigrosz, wyzre gówno spod siebie wszyscy ktorych znam majetnych to sa hieny, ale ciesze sie ze uwolnilem sie od tych falszywych ludzi

głupia Rosalindo - Popatrz na siebie. Jak ty się odzywasz do mnie. Kretynko ? Bo mam swoje zdanie inne od twojego ? Nie wiem czemu jesteś tak bardzo nieszczęśliwa i źle nastawiona do ludzi, ale rozumiem, że życie się nie układa. Cóż.. przykre to. Współczuje.

Gość piekna ale to Ty
szufladkujesz. Sa tacy i tacy ludzie na swiecie i nie ma powodu zebys tak szczyciła sie tym, że masz lepiej niz inni.

Zapewne wszystkich uszczesliwiolo by jakbym napisala ze gloduje , nie mam co do garnka wlozyc i nie mam na wiosenne buty dla dziecka.Zrobilo by sie lepiej 99% internautow bo to Polska:) Tylko w Polsce jak sie sasiadowi spali dom 2 sasiad powie I DOBRZE MU TAK a nie wielka starata i co z nim teraz bedzie....

Gość głupia Rosalindo
ja nazywam rzezcy po imieniu, wcale Cie nie obrazam po prosty mysle, że jesets kretynka:) A w zyciu mi jest dobrze:)...choc nieco nerwowa sie robie jak glupoty czytam.

Gość bogaty nigdy nie zrozumie
sie tak nie szczyc bo w zyciu róznie bywa i jeszcze sie bedziesz prosic o te 5 zł ;)

Koniec dyskusji z mojej strony-wybaczcie ale nie ma z kim:)Plawcie sie w swoijej zawistosci i zazdrosci.Ja wiem \kim jestem i jak postepuje a co sadza o mnie SORRY nieudacznicy zyciowi to juz wasz problem:)

no wlasnie piekna to zdanie co napiaslas to sie do ciebie odnosi, w koncu dla ciebie ktos kto nie zarabia 10 tys jest nieudacznikiem zyciowym