Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

wulgaryzm ? faktycznie - pierdolicie wysublimowane nie jest

Gość pierdolicie
Umiesz czytac ze zrozumieniem?Otoz specjalnie wybralem taki nick aby do Was trafilo , zainteresowalo...Nie dosc ze biedni to glupi-co za ludzie!

sramy ci my biedacy do mordy a ty to zresz bo zjesz nawet gowno spod siebie taka prawda napinaczu:) WIEC MORDA SZEROKO OTWARTA BO GOWNO LECI

Gość pierdolicie
Brawo brawo-STRASZNIE DLUGO NAD TYM MYSLALALES-ale podziwiam ze cos tam jednak sie udalo skleic:)))

Gość pierdolicie
Zapewne jestes jednym z tych ktorzy konsumuja zupki chinskie i wczorajszy chlebek:))Szkoda , ale takie sa skutki niedozywnienia-problem z racjonalnym mysleniem:)

jestes w bledzie po prostu sie nie obnosze na forum z jakimis pierdolami jak ty i niby sukcesami kredytowcu zajebany

Gość Studentka z wawy
Wawa-ie obrazaj srodowiska studenckiego!Puknij sie w leb i nie przyznawaj ze cos studiujesz.

Gość pierdolicie
Kredytowcu?UUUUUUto mi pojechales:)Jak cchesz moge Ci udzielic kredytu skoro tak bardzo potrzebujesz.Nie obnosisz sie?Jak to nie a kto niby obwieszcza wszem i w obec ze jest GLUPI?Ja?No wybacz:))

tak wlasnie ty narcyzie kazdy na ciebie sra ale ty i tak chcesz sie pokazac za wszelka cene pajacu

Gość Studentka z wawy
Tym ze zyjesz?Jak mozna nspiac ze komus sie sra do buzi?Tobie mama tak robila przed snem?YTrzeba to zglosic gdzies bo ty teraz cierpisz i takie sa skutki tego zachowania .

Gość pierdolicie
Narcyzu?Czlowieku kup sobie slownik:)Nie chce sie nikomu pokazac nie oceniaj mnie wg swojej miary:)Pozatym nie odwracaj kota ogonem.Mowa o Tobie i twoich znajomych ktorzy nie maja na zycie..poprostu zycie.

Gość Studentka z wawy
Ktos sie tu denerwuje.A jak jestes manaikiem ktorego rodzice nie kochali i robili krzywde.Naprawde zaczynam sie bac ze taki ktos chadza ulicami Warszawy:(Jak Ci pomoc? Pierdolicie-nie produkuj sie tak bo to glab.Nie widzisz ze chory jest?

haha ale blyszczysz studentko a moze to wy w jednej osobie chcecie pokazac jak was duzo na forum tutaj jest?

Gość pierdolicie
No sorry to ja stnaalem murem za tymi z forum ktorzy klepia biede?NIE.Tylko TY!Wiec w jakis tam sposob utorzasamiasz sie z NIMI.Tak wiec o co chodzi?

po prostu nie lubie takich nadetych bufonow jak ty co im sie wydaje ze sa jakimis bogami wiesniaku pierdolony pewnie masz kase ale i tak burakiem jestes jebanym hahahahahaaha

Gość Studentka z wawy
I jeszcze rozdwojenie jazni.Jak Ci pomoc wez lepiej napisz:((Mysli ze na forum siedzi jedna osoba i pisze wszystkie posty-no zapewne cale cafe opanowal jedna osoba i teraz podszywa sie pod kazdym wtakiem.Naprawde pomyslowe:(

Gość pierdolicie
Obrazasz mnie bo mam kase?A zapytales sie jak sie jej dorobilem?Uwazasz ze spdla z nieba albo dostalem spadek po babci?W takie bajki nie wierze. Nie jestem burakiem-raczej okreslam sie jako czlowiek mocno stapajacy po ziemi.Trzeba wiedziec czego sie chce.Napadliscie na te dwie dziewczyny ktore pisaly prawde-czasami nieumiejetnie dobieraly slowa i wychodzilo jak wychodzilo ale prawda jest to ze jezeli ktos nie chce to nie ma.Trzeba byc realista a nie marzycielem z koziej wolki.

obawiam sie ze nie rozumiem Twoich wypowiedzi dlatego ...... miłego dnia

ale co mnie to obchodzi ze ise dorobily ja tez sie dorobilem i co obnosze sie z tym? jaki maja cel w obrazaniu innych? chyba normalne jest ze na calym swiecie i wtym kraju nie beda wszyscy bogaczami pedale bo by nie mial kto ci hamburgera podac albo bulki w sklepie przyglupie zajebany, mysl troche bo takich jak ty to ludzie nienawidza

Gość pierdolicie
Ludzie i o tym mowa-zyjecie w jakims zamknietym swiecie.I skad potem to zdziwenie ze kasy sie nie ma?Nie ma sie w glowie to i nie masz kasy.Takie zycie

Gość pierdolicie
A niech nienawidza:)Widac tak mialo byc.Nie pisz do mnie pedale ani zajebany bo to swiadczy tylko o tobie.A ludzi nie obrazam tylko uswiadamiam.Terapia wstrzasowa czasami dziala.Pani ktora mi podaje bulki jest zawsze zadowolona.:)

Gość pierdolicie
Wawa ma ten problem ze udaje kogo kim nie jest-gubi sie w swoich wypowiedziach i niestety to widac golym okiem.Jestes studentem nie zmarnuj swojej szansy tylko mysl.Zeby potem nie bylo ze nie masz za co zyc:)