Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość witajcie kafeterianie
ale się tu gorąco zrobiło ;) hej, ja mam pytanie do pięknej i rozalindy- dziewczyny powiedzcie jakiego rodzaju biznes prowadzicie? Pytam, bo sama od dłuższego czasu myślę o czymś konkretnym, ale nie wiem co się bardziej opłaca - tworzenie zupełnie własnej firmy od podstaw czy może franczyza? Podzielcie się doświadczeniami jakie macie w związku z tym tematem, proszę. pozdrawiam wszystkie babki:)

Gość już ci nic
piękna nie odpowie;nie tylko butami udaje,że ma klasę ale też tym swoim milczeniem.

dajcie spokój dziewczyny, ludzi, którzy coś osiągnęli nie trzeba potępiać tylko pytać o rady i brać przykład, inaczej do końca życia bedziemy tyrać za tysiaka, ja nie chce takiego życia, chcę coś zmienić bo oszaleje, poważnie dziewczyny odezwijcie się tu wkrótce pozdr.

Gość osiągnięciem
dla ciebie są drogie ciuchy,kosmetyki,operacje plastyczne?Nie liczyłbym na dobre rady ze strony tych lal.

w dupie mam ciuchy i buty, osiągnięciem dla mnie jest posiadanie własnej firmy, która na dodatek się dobrze rozwija i samodzielność, którą daje

Gość no to szukaj
rad u ludzi poważnych i wiarygodnych

Gość jjkllllkh
wlasnie dostalam umowe w Urzedzie Pracy niecale 900 na rekeusiasc i plakac

czy dla was naprawdę są najważniejsze buty, ciuchy i inne rzeczy jakie można kupić? pieniądze dają coś o wiele ważniejszego, daja poczucie bezpieczeństwa i pewną wolność, dlatego chce dojść do większych pieniędzy, żeby mieć święty spokój i komfort nie tylko fizyczny, materialny, ale też psychiczny wieczny brak kasy, długi, ciągłe dylematy na co lepiej/korzystniej/lub na co MUSZę przeznaczyć kase (małą kase) to ogromny stres, przynajmniej dla mnie pozdr. :*

czy dla was naprawdę są najważniejsze buty, ciuchy i inne rzeczy jakie można kupić? pieniądze dają coś o wiele ważniejszego, daja poczucie bezpieczeństwa i pewną wolność, dlatego chce dojść do większych pieniędzy, żeby mieć święty spokój i komfort nie tylko fizyczny, materialny, ale też psychiczny wieczny brak kasy, długi, ciągłe dylematy na co lepiej/korzystniej/lub na co MUSZę przeznaczyć kase (małą kase) to ogromny stres, przynajmniej dla mnie pozdr. :*

sory, 2 razy mi weszło szukam rad i pomysłów gdzie się da, czemu również nie na kafe? przecież tu realni ludzie siedzą, którzy też mają coś ciekawego do powiedzenia uważam, że warto wysłuchać wielu głosów, również na forach

Gość Nie rozumiem tych krzykaczy
Czepiacie sie kazdego kto napisze ze cos ma.Zapewne gdyby napisaly ze nie maja i kepia przyslowiowa biede byly by cacy?Naprawde rzygac sie chce:)))Jak sie czyta wasze wypociny.

\"witajcie kafeterianie\", odezwij się na gg 8609436, to powiem Ci, jaki jest mój pomysł na normalne, godne życie bez zmartwień, że mi na coś nie starcza ;)

Gość najważniejsze to młodym być

Gość tu nie ma czepiania sie
wyrażamy własne opinie,każdy ma tam inne priorytety

Gość no wlasnieee
:)

Gość pierdolicie
Biedaki sie burza bo nie maja co do gara wlozyc a jak maja to jakis badziew z biedronki.Piekna i rosalinda przyznaje racje! BIEDAOKM MOWIEMY NIE!!!!Won do roboty za 2 tysiaki!!! I tak sie pcoieszajcie ze macie swoje zdanie i jakiekolwiek zdanie!Chyba w waszych kregach bo u nas mozecie buty czyscic!hahahahhaa

do \" pierdolicie \" - no poprostu \" gratuluje\" .

Gość Irmina21
PLEBSIK TO to najniższa warstwa ludności miejskiej(najbiedniejsi), pozbawiona majątku i obywatelstwa, złożona m.in. z robotników, służby, żebraków i marginesu społecznego, a także czeladników i niewolników. Od XIV wieku w niektórych miastach dochodziło do wystąpień plebsu, wykorzystywanych zwykle przez pospólstwo do walki z patrycjatem. źródło - wikipedia Pozdrawiam szanowny plebs :)

Gość Irmina21
Pospólstwo - grupa społeczna zamieszkująca miasta w okresie feudalnym. Średniozamożni rzemieślnicy i drobni kupcy. Jedna z trzech grup obok plebsu i patrycjatu tworząca mieszczaństwo. Zakładali oni specjalne organizacje zwane cechami, skupiające specjalistów w danym zawodzie.

Gość łoooooo matko
ty pewno dla mnie te pozdrowienia - ale jo ze wsi żem jest więc jak to ?

Gość pierdolicie
wawa.....-mozesz srac ale wlasnej matce jak nie ma co zjesc na kolacje!Albo swoim dzieciom , zonie a co niech sie wkoncu najedza:)Mnie nie uraczaj bo wole cos zupelnie innego ale dziski ze pamietales:))

Gość pierdolicie
Pozatym wawa-jakie zwroty , jakie slownictwo widac ze ty z nizin spolecznych jestes-i az sie chce napisac A NIE MOWILEM:)

Gość łoooooo matko
oj -- pierdolicie -- ja elokwentna i błyskotliwa odpowiedź.

Gość pierdolicie
A jaka ma byc?Trzeba pisac waszym jezykiem bo ianczej nie wiedzielibyscie co jest grane-taka prawda

Gość łoooooo matko
dołaczam sie do wawy ...... też sram

Gość pierdolicie
Tez na swoja Matke , zone , dzieci?Naprawde az tak zle?

Gość łoooooo matko
naszym językiem hahaahahahhaah

Gość pierdolicie
Tak-WASZYM-prosto , dosadnie , uzywajac ubogiego jezyka-wulgarzym goni wulgaryzm..

Gość pierdolicie
Naprawde zal sie robi ze tacy ludzie jak Ty i reszta obsluguje mnie na stacji benzynowej , w sklepie -i potem placza ze napiwkow sie nie zostawia..ZA CO PYTAM SIE ZA CO!!