Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość 123lalka123
Rosalinda czemu nie odniesiesz się do mojego ostatniego postu?? Czyzbym maiała rację co do ciebie?? Nie moge uwierzyc, że istnieją takie bezmyslne i bezduszne istoty jak ty.

Gość ciekawe bardzo
Rosalinda a wzięłaś pod uwagę fakt, ze wśród wypowiadających się tu "nieudaczników" mogą być osoby u ciebie zatrudnione?

"widac, ze los obchodzi sie z nimi lagodnie. do czasu... jak ktos tu slusznie napisal, zycie bywa przewrotne, oj bywa. a tak na marginesie, to bogactwo w duzej mierze zalezy tez od osob trzecich i roznych zbiegow okolicznosci " BREDNIA !!! PS. Polecam film lub ksiażkę pt. "Sekret", książkę Murphy'ego "Potęga podświadomości" czy chociażby krótki kurs z psychologii w praktyce!

Gość NIE OBRAZAJ LUDZI
Ja widze ze to TY Rosalindo siedzisz calymi dniami na forum i piszesz brednie.Koniecznie chcesz udowodnic ze to TY masz racje. Przeczytaj moze jeszcze raz co napisala autorka topiku ( ze zrozumieniem) Prosze.

Gość parampampam
nie potrzeba mi kursu psychologii, bo sama jestem psychologiem. ksiazka, ktora przytoczyles/as nie nalezy do ambitnieszych w tej dziedzinie, wiec nie mam zamiaru sugerowac sie wskazowkami tego autora. kocham to co robie, ale oblowic sie uczciwie w sluzbie zdrowia jest dzisiaj niemozliwe. dlatego tez robie kursy, dodatkowe studia, aby zaczac cos robic prywatnie, ale do tego sa potrzebne niestety pieniadze... zycie juz mi pokzalo nie raz, ze wiele zalezy od nas, oczywiscie, ale tez od zewnetrznych wydarzen, od nas niezaleznych

Gość ciekawe bardzo
"zakompleksione pijaczki", "nierozgarnięci"....skąd ci się to bierze? Odnoszę wrażenie, że wszystkich znasz osobiście. A moze ta "pijaczka" to twoja pracownica, która teraz nazwała cię "po imieniu"?

a skąd wam się biorą określenia "ścierwo" ? Matka tak do ciebie mówiła ? Wiesz, zabieram się stąd.. bo z takim dnem nie będę prowadzić dyskusji.

Gość kllklklklkl
Jejku, ludzie o czym wy piszecie, zwłaszcza Rosalinda. Nie każdy kto malo zarabia jest leniem i nieudacznikiem, nie kazdy może rozkręcić swój interes - na to też potrzeba pieniędzy. A skąd je wziąć jek sie malo zarabia. Poza tym nie kazdy nadaje się do prowadzenia działalności. Znam osobę która ma pomysł ii chęci, ale na razie nie ma kasy żeby zainwestować i uruchomić ten interes. To nie jest taka prosta sprawa. łatwo mówić i wyzywać innych od nierobów i leniów.

Gość ciekawe bardzo
Ty już sięgnęłaś dna....moralnego! I nie życzę sobie, żebyś mnie obrzucała wyzwiskami , nota bene prostackimi i właściwymi twojemu poziomowi, ponieważ ja nie odnoszę się do ciebie wulgarnie. No, ale to świadczy o kulturze, ktrórej ty nie posiadasz. Jedynym celem twoich wypowiedzi jest zbesztać, obrazić, poniżyć, upokorzyć...Czasem takie zachowania obserwuję u trudnej młodzieży wychowanej w patologii. Kiedy nie mają argumentów na obronę, zaczynają atakować i stają się agresywni.

Gość parampampam
rosalindo, mniemam, ze prowadisz wlasy interes. mam nadzieje, ze nie odnosisz sie tak do swoich pracownikow, klientow, kontrahentow jak tutaj na forum. jesli tak jest, to nie wroze dluzszego rozwoju twojej firmy. mialam okazje poznac kulisy prywatnego biznesu i norm zachowania wsrod biznesmenow i zaden z nich nie obrazal w ten sposob ludzi, nawet jesli zasluzyliby na ostre upomnienie. mozna powiedziec wszystko, nawet nieprzyjemne rzeczy, ale z klasa i na poziomie. nie zapominaj, ze rozmawiasz tutaj z ludzmi wyksztalconymi, wiec dostosuj pewien poziom intelektualny do rozmowcow, o kulturze osobistej nie wspomne, bo to trzeba zachowac dla kazdego czlowieka.

Gość 123lalka123
Nie odpisujcie Rosalindzie, bo to nie ma sensu. Ona wybiera sobie to co chce. Na mój post nie odpowiedziała, byc może dla tego, że mam rację i ona to wie.

Gość Rypanna
Jeżeli dzisiaj rano wstałeś z łóżka raczej zdrowy niż chory,masz większe szczęście niż milion ludzi którzy nie przeżyją tego tygodnia. Jeżeli nigdy nie doświadczyłeś niebezpieczeństw wojny,samotności,więzienia,tortur ani głodu,jesteś wlepszym położeniu niż 500 milionów ludzi na świecie.Jeżeli możesz chodzić do kościoła bez strachu,nie obawiając się aresztowania,tortur lub śmierci,jesteś szczęśliwszy niż miliard ludzi na tym świecie. Jeżeli masz dach nad głową,ubranie na grzbiecie,jedzenie w lodówce i masz gdzie spać jesteś bogatszy niż 75% ludzi. Jeżeli masz pieniądze w banku i trochę drobnych w portfelu,jesteś wśród 8% światowych bogaczy.Jeżeli Twoi rodzice żyją i ciągle są małżeństwem,jesteś wyjątkową rzadkością.

Gość parampampam
rypana, pieknie powiedziane:)

Gość Rypanna
Jeżeli mogłeś przeczytać tę wiadomość otrzymałeś podwójne błogosławieństwo;ktoś oTobie myśli a co więcej,jesteś szczęśliwszy niż dwa miliardy ludzi,którzy nie umieją czytać.Pracuj,jakbyś nie potrzebował pieniędzy.Kochaj,jakby nikt Cię nigdy nie zranił.Tańcz,jakby nikt nie patrzył.Spiewaj,jakby nikt nie słuchał.Żyj,jakby to było niebo na ziemi. Autor nie znany.

Jakie to wzruszajace...a tak powaznie sami nie jestescie lepsi od Rosalindy i innych waszym zdaniem wynioslych , snobistycznych i zimnych ludzi.Zycze powodzenia -bo bedzie Wam ono potrzebne.Jak dzieci w przedszkolu-chociaz nie dzieci w przedszkolu mojej corki sa bardziej kulturalne.

Gość taka jednaa---aa
ze tez chce wam sie siedziec tu od wczoraj i sie klocic.................-

Gość biedna
brzydka piękna wydająca fortune ne środki odchudzające i kosmetyczkę żeby jakoś wyglądać.Zawsze wszysko starasz się zepsuć? Płytkie szczęście-czy Tobie to naprawdę wystarcza?

Gość już pisała
że pomaga osieroconym dzieciom.Pewnie jest też piękna z natury i używa jedynie szarego mydła.

Gość i tak wiadomo ZE
zawsze te biedniejsze dziewczyny sa fajniejszymi kolezankami od tych bogatych.

Gość poszly sobie hehhehhe
:)moze cos zrozumialy.

Gość jaś fasola
paczeko i piekna ze tez wam sie chce dyskutowac z ta cholota

Gość jaś fasola
lepiej weźcie kąpiel w kozim mleku

Piszecie, ze nie kazdy moze cos osiagnac - wtedy jets nieudacznikiem, bo nikomu manna z nieba nie leci i uwazam, ze jak sie pomysli, to sie wymysli!

Gość parampampam
jasne, ze kazdy moze cos osiagnac, ale nie zawsze jest to skale milionow na koncie

Gość a jaaaaaa
sądze że trzeba poprostu wziąć sie do pracy !