Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

kiedy ja konczylem studia to twoj tatus kolejny raz ci cos przysponsorowal bucu !! dorobiles sie chyba z tatuskiem

Gość pierdolicie
Skocz z tym pajacem-skoro masz do niech taka slabosc to pojedz do cyrku albo popros brata niech zrobi Ci ta przyjemnosc i sie przebierze.Takim podejsciem do ludzi kolego duzo nie osiagniesz bo prostacto wyszlo juz z mody-conajwyzej bedziesz na posylki.Naprawde zal.

Gość pierdolicie
Nie szufladkuj-to ze Ty miales takie zycie nie oznacza ze ja takze i wiekszosc ludzi ktorzys ie czegos dorobili.

Gość pierdolicie
Pozatym oceniasz nie majac wgladu w sytuacje.To rowniez o Tobie swiadczy.Radze troche popracowac nad soba i moze beda z Ciebie ludzie.

no wlasnie prosty to ty jestes chlopaku, ja ci tylko sie staram uswiadomic jakim ty jestes pionkiem slabeuszu. i pierdol sie z twoimi radami na zycie huju na rope

wawa...doprawdy dlaczego jestes niegrzeczny , to Twoje argumenty?

Gość pierdolicie
Koncze bo glupiec glupcem pozostanie.Nie trace wiec czasu a Ciebie POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA:)

i ja koncze bo sie spiesze, a ty idz wydaj swoje pieniazki w carfurze kup sobie cos ladnego i drogiego i obnos sie z tym dalej na pewno ci kazdy zazdrosci haahah CO ZA PIERDOLONY PAJAC PAPA

Gość pierdolicie
Chlopak(wawa) nie ma nic do powiedzenia to sa wlasnie jego argumenty-inteligentnie dyskutowac nie potrafi niestety.Wiec czego tu wymagac?Chlopak ma problem ze soba i obwinia wszystkich na okolo.Pozdrawiam

Gość pierdolicie
A co byles na promocjach?Moze sie wybiore;))

Gość pierdolicie
a z tym pajacem to dostrzegam jaks slabosc-czyzby dorywcza praca na przyjeciach urodzinowych?Trauma....rozumiem i o nic wiecej nie pytam:)

Gość hhiyiyhkh
mieszkam w Londynie, zarabiam 1500 funtow miesiecznie..ale jak przyjechalam do Polski i zobaczylam te ceny to mi szczeka opadla. za 2 MALE pizze w kawiarni zaplacilam 26 zlotycgh.....

Gość a co myslalas
Polska to kraj wysokich cen a niskich zarobkow.Niestety.

Gość hhiyiyhkh
jest baaardzo drogo... nie wiem jakim cudem wszystko takie tutaj drgie sokoro place nie rosna a sa takie same....

Gość hhiyiyhkh
moja mam zarabia yle samo ale w zlotych 1500 zlotych miesiecznie... i jak prelicze ile wydaje ...to proporcjonalnie do moich zarobko i cen w Londynie to tutak jest baaaardzo drogo...

Gość a co myslalas
Ja zarabiam 5 tys na reke.Mam zone i dziecko i zyjemy normalnie.Potrafie czasami zaoszczedzic tysiac a czasami NIC.Takie zycie.

Gość hanna manna
Eee, ale to wszystko jest porąbane. Przeczytałam cały topic i jakoś nie widze wyjscia

Gość hanna manna
Marzę aż nadejdzie ten dzień, gdy w końcu zacznę zarabiać normalną kasę i nie będę musiała oglądać 3 razy każdej złotówki, jak tu ktoś powiedział. Mimo wszystko uważam, że cała reszta jest kwestią przypadku , szczęscia.... nic więcej. I nie ważne jest wykształcenie i ta całą reszta

Gość hanna manna
Przypadkiem ktoś zaostaje bogaczem, przypadkiem ktoś zostaje na ulicy. Znam mnóstwo osób z podstawowym wykształceniem (jeśli tak to można nazwać) którzy naprawdę zarabiają grube pieniądze. Zanam takich co skończyli po 3 kierunki studiow i zarabiają grosze

Gość do hanny manny
jesli nie masz wykształcenia ( wg ciebie jest ono niewazne ) to faktycznie, żyj sobie nadal marzeniami

Gość lepiej nie podnosić tematu
ale nie chce się wierzyć,że są tacy ludzie jak'pierdolicie'.Może to jedna z tych dwóch go nasłała bo innego wytłumaczenia nie widzę.Żyję długo i mam kontakt z ludżmi dobrze sytuowanymi ale nie spotkałam się z taką agresją.Może dlatego,że są to ludzie po zawałach(nie życzę tu nikomu zawału,nie zrozumcie mnie źle). Cholerycy są na świecie zarówno wśród biednych jak i bogatych. Myślę,że autorka chciała usłyszeć coś budującego a nie stek wyzwisk.Smutny finał.

Gość w Polsce drogo jest
To fakt. Ja w Anglii zarabiam 1800. na jedzenie tygodniowo wydajemy 50-czyli ok 200 mies mieszkanie + oplaty + tax= 700 zostaje 900() + pensja meza na konto):) Czy w Polsce z wyplaty 1800 zostanie wam po oplaceniu rachunkow i kupnie jedzenia na caly miesiac -900??? Dodam ze mam 4 dzieci.:P

Gość jechecheche
rzeczywiście, lepiej tego tematu nie podnosic, bo kulturalni ludzie o tym co kto ma nie rozmawiają a dziewczyni rozalinki i inne piekne załozyły klub wzajemnej adoracji i odeszły sobie Nie wracajcie, plizzzzz - licytujcie sie dalej, której kto bardziej zazdrości :D

Gość jechecheche
A tak na marginesie, tez prowadze własną firme i mam czasami wrażenie, że ten piekny kraj jest niestety DZIWNY. Nie sprzyja niestety uczciwym.....

Gość Fujitsu
jechcece-czy jak tam sie zwiesz a teraz sam co zrobiles?Prrzeczytalam caly topic i Ty masz prawo pisac ze ludzie sa dziwni?A kto zyczyl jedenej z tych dziewczyn aby dosiegl ja RAK?Ty wspominasz o agresji?Ze niby nie mozesz sie nadziwic skad ....jak i dlaczego? Nie rozsmieszaj i nie kompromituj sie.

Gość Fujitsu
A jezeli autorka chciala uszlyszec cos budujacego to moze lepiej wybrac sie do psychologa.Szukac zroszumienia na forum?Gdzie wiekszkosc ludzi pisze tu aby sie wyzyc , wyladowac napisac cos czego w zyciu codziennym nie mili odwagi powiedziec a nawet pomyslec.Ludzie ktorzy marza o tym kim chcieli by byc a tutaj kazdy ma swoja firme, mase kasy i dostatnie szczesliwe zycie.Ludzie chorujacy-czesto ciezko nie mogacy pogodzic sie z losem przychodza tu i zycza INNYM gorszych chorob-bo zrobi im sie lepiej. Na tym forum i w ogole na forum zrozumienia nie znajdzicie-bo nawet Ci ktorzy nazywaja sie prawymi , uczciwymi sa identyczni jak Ci zli-wychodzi z nich zloc polska , agresja i nietolerancja-pokazali to CI WSZYSTCY ktorzy wypowiadali sie na tym forum. Moje male podsumowanie-wcale nie jestescie lepsi od tych 2 dziewczyn.Naprawde....

Wbrew pozorom to Rosalinda i piękna zrobiły większą przysługę tej dziewczynie niż jakby napisały \"Biedactwo, tak mi przykro\". Macie po dwadzieścia, trzydzieści kilka lat i jeszcze nie nauczyło Was życie, że lepsze i wartościowsze są słowa krytyki niż pochwały? Przez to, że będziecie jej mówić \"Biedactwo kochane, ten świat jest taki okrutny\", zrobicie jej więcej krzywdy, bo ona nie stanie nigdy w życiu na nogi tylko będzie z wspaniałym wykształceniem i pewnie drzemiącą w głębi umysłu kreatywnością tyrać za góra 2000 zł przez całe życie. Właśnie słowa krytyki są ważne! Bo kiedy ona przeczytała \"banda nieudaczników się żali\" napisane przez którąś z dziewczyn (nie mówię, że pochwalam, bo słowa nieco zbyt wylgarne) musiała pomyśleć \"nie mogę taka być! Muszę coś zrobić z moim życiem!\" Ale Wy oczywiście musicie sie przekrzykiwać i pokazywać swoją nienawiść do ludzi, którzy w życiu coś osiagnęli, bo \"na zazdrość trzeba sobie zapracować, litość masz za darmo\".

Gość nie kumasz
metaforo,Ci biedniejsi chcą być szanowani bo nie czują się gorsi(oczywiście mówię za siebie bo poczułam się podle po niektórych wypowiedziach i nabiorę większego jeszcze dystansu do ludzi)

Gość opiekunka
Każdy u progu swojego życia żałuje nie tego,że mało zarabiał ale tego,że mało czasu poświęcił rodzinie.Ma np jedną córkę,która MUSIAŁA go oddać do domu starców,bo musi się dorabiać.Bo musi mieć większy dom,większe auto...

Ale tu nie chodzi o to, by porzucić wszystko, nawet czas dla rodziny, i iść pracować po 18 godzin dziennie. Jak się ma głowę na karku, to można wszystko ze sobą pogodzić. Dla mnie rodzina jest priorytetem, ale obok tego również to, aby żyła ona godnie i nie musiała się martwić, że musi sobie tego odmówić, bo nie starczy np. na opłacenie prądu...