Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam ktos

NIE STARCZA MI PIENIEDZY od jedej do kolejnej wypłaty.

Polecane posty

Gość parampampam
rozumiem cie autorko. wiem jakie to ponizajace uczucie jak idzie sie strasznie glodnym ulica a inni wpierniczaja kebaby, frytki itp., jak widzisz ladnie ubrane dziewczyny, a samemu sie idzie w staryc schodzonych szmatach., jak majac pare zlotych w portwelu i sie zastanawiasz co kupic najrozsadniej, zeby choc odrobine zaspokoic glod. ech, smiesza mnie te teksty - zrezyguj z internetu, ale te kwestie juz pare osob wytlumaczylo.. tekstoew o agencjach nawet nie komentuje, bo po co

Gość trochę źle się czuję
pieknaaa,, jak można starać się zrozumieć, wczuwać w tak prymitywną osobą? co starasz się w niej pojąć, bo jestem za prosta żeby to zrozumieć? my jesteśmy źli, bo krytykujemy jej snobizm a ona jest warta zrozumienia, bo szydzi z biednych? no błagam....

troche zle sie czuje a Ty co teraz robisz?-znizasz sie do poziomu osoby ktora tak gardzisz....Po co sie tyle produkowac skoro ktos ma pustke w glowie...nie mecz sie i tak przeciez nie rozumie prawda?

właściwie to ja staram się zrozumieć takie osoby jak Rosalinda dlatego też jeszcze tutaj jestem :)

Blagam to ja - o troche zrozumienia dla innych-to ze ktos wg Ciebie jest snobem nie jest juz wart uwagi?Trzeba go skreslic , stlamsic i pogrzebac zywcem? A zadalas sobie pytanie dlaczego krytykujesz jej snobizm?No wlasnie dlaczego?Co Cie tak boli?Nie moze sobie pisac...moze...jezeli bylabys taka jaka sie opisujesz machenla bys reka i poszla dlaje -BO PRZECIEZ NIE WARTO PRAWDA?

Gość rosalinda napisala
25.03.2008] 15:25 ROSALINDA PACZEKO Ooo jaki interesujący temat. Banda nieudaczników użala się nad swoim życiem zamiast wziąć się do roboty. Jest tyle sposóbów na kase, że aż śmiać się chce tylko trzeba troche pomyśleć.. i chcieć coś robić.

mam machnąć ręką na ludzką głupotę? ;)

A osoby ubozsze rowniez rozumiem ale nie pojmuje dlaczego pluja takim jadem w tych ktorzy maja troche wiecej....

No jezeli byla by taka jaka sie opisywalas to raczej bys tak zrobila.Pamietaj swiata ie naprawisz.A Rosalinda wg Ciebie jest "tepa" to i tak nie pojmie ze chcesz jej uswiadomic jaka sobie i innym krzywde wyrzadza.Bledne kolo:)

Gość parampampam
hehe, ale dyskusja sie rozpetala. pamietajcie, ze nie wszystkie zawody sa dobrze oplacane. mozna byc swietnym w tym co sie robi, a i tak zarabiac grosz poza tym ludzie sie roznia miedzy soba pod wzgedem tego waszego sprytu, przebojowosci, nie kazdego na to stac, a mimo to wykonuje dobrze swoja robote.ech co jest z wami? czemu sobie tak skaczecie do gardel?

Ty uważasz, że Oni plują bo masz więcej? Oni plują bo gardzisz nimi i nie masz do nich szacunku. Mają prawo pluć jadem i bulwersować się. Takie osoby jestem w stanie zrozumieć.

Gość wielka mi busineswoman
sprzedawca z Allegro :D:D:D:D

Taka prawda....kij ma dwa konce i nigdy nie ma tak ze cos jest czarne albo biale.Trzeba sie z tym pogodzic.Mysle ze nie warto juz strzepic sobie jezyka bo to bez sensu. Zycze troche wiecej zrozumienia. Pozdrawiam

Gość ciekawe bardzo
Rosalinda przczytaj tekst "parampampam"....domyślam się, że to niezamożna osoba, ale....jakieś ciepło bije z jej wypowiedzi! Twoje natomiast przszywają chłodem. Jesteś bezwzgledna i cyniczna. Rozumiesz różnicę pomiędzy Człowiekiem (przez duże "C", takim jak np autorka czy pamparampam) a "człowiekiem" (takim, jak ty)? Przyznaj choć raz rację...ja ci nie ubliżam, ja ci uświadamiam pewne rzeczy.

A czy ja kims gardze?Daj spokoj-mysle ze gdybysmy mialy okazje porozmawiac w cztery oczy ukazalabym Ci sie w innym lepszym swietle.Poprzez forum interpretacja tego co sie pisze moze byc taka jakiej nie zyczyl by sobie zaden piszacy.Uroki neta.Takze poraz kolejny udowadniam sobie ze nie ma to jak rozmowy w cztery oczy.Widzisz czlowieka , jego reakcje wtedy wszystko jest duzo latwiejsze. Sprzedawca z allegr0-czyli tymi ludzmi gardzisz?Ze sprzedaja na allegro?Nie wszyscy to potrafa....wiec sami sobie kochani zaprzeczacie i sie gubicie w tym co piszecie..

Uciekam do pracy-ktos musi to robic kiedy inni wyklocaja sie na cafe;)))Pozdrawiam WSZYSTKICH!;))))

Gość ciekawe bardzo
pięknaaa "...o troche zrozumienia dla innych-to ze ktos wg Ciebie jest snobem nie jest juz wart uwagi?Trzeba go skreslic , stlamsic i pogrzebac zywcem?..." dokładnie to samo robi Rosalinda względem biedniejszych! poniża, obraża, krytykuje...gdzie tu zrozumienie?

możliwe, nie tewierdzę, że nie, ale popierając tak cyniczną i wredną osobę jak Rosalinda sama wystawiasz na siebie świadectwo.

Gość Ale to ONA napisala
25.03.2008] 15:25 ROSALINDA PACZEKO Ooo jaki interesujący temat. Banda nieudaczników użala się nad swoim życiem zamiast wziąć się do roboty. Jest tyle sposóbów na kase, że aż śmiać się chce tylko trzeba troche pomyśleć.. i chcieć coś robić. NIe wstyd CI? Sprzedajesz na allegro i ok . nie znaczy to ze masz wyzszosc nad innymi.

pieknaaaa - oni nie wiedzą, że sprzedawcy na allegro czasem mają zarobki 50 tyś i lepiej :D i swoich pracowników do prowadzenia kont. Dla nich to handelek bucikami za 69zł :D Nie wiedzą, że to też świetna reklama firmy, zachęta do przyjścia do sklepu. Oni w ogóle nie wiele wiedzą :D

Gość przytocze raz jeszcze
25.03.2008] 15:25 ROSALINDA PACZEKO Ooo jaki interesujący temat. Banda nieudaczników użala się nad swoim życiem zamiast wziąć się do roboty. Jest tyle sposóbów na kase, że aż śmiać się chce tylko trzeba troche pomyśleć.. i chcieć coś robić.

Gość przytocze raz jeszcze

I jeszcze jedno = nie śmieje się z biednych, śmieje się z nierobów którym nie chce się NIC zrobić. Płaczą tylko i żalą się na zły los.

Odbiegając od kłótni i wracając na tor rozmowy: w tym kraju naprawdę można zarobić dobre pieniadze, ale * trzeba CHCIEĆ * trzeba PRACOWAĆ, takze nad sobą * i nie wolno się nad sobą użalać i grać roli ofiary losu. Do tego wiara we własny sukces i nic nie stoi wówczas na przeszkodzie, żeby żyć godnie.

Gość Do dziewczyny która
wystawia aukcje na allegro .Napisz do mnie proszę ............... cherubinek-sa1@gazeta.pl Czekam pozdrawiam

Gość u mnie jest tak
skonczylam prawo na uj, dostalam sie na aplikacje adwokacka i haruje od rana do nocy u jednego adwokata, ktory nie placi mi ani grosza, bo przeciez jestem n a aplikacji i jeszcze powinnam mu stopy calowac, ze taka mam super praktyke:O Dodatkowo zajecia, nauka...Mieszkam z rodzicami, bo przeciez nawet nie mam czasu aby dorobic, bo i gdzie, skoro calymi dniami siedze w kancelarii...teraz mam chwilke przerwy...a jeszcze oplacic aplikacje, ponad 4 tys rocznie, przez 3.5 roku... Robie to co lubie, pocieszam sie, ze za kilka lat sie odkuje i bede zarabiac duzo... Ale teraz to porazka...

Gość glupia pindo rosalindo
I jeszcze jedno = nie śmieje się z biednych, śmieje się z nierobów którym nie chce się NIC zrobić. Płaczą tylko i żalą się na zły los. czyli uwazasz ze Autorka jest nierobem.?

Gość parampampam
to prawda, nie jestem zamozna. roznie w zyciu bywalo. raz bylo duzo kasy, raz ,mniej. raz sie chodzilo najedzonym, raz sie glodowalo. zaznalam i bogactwa i biedy. nie mam ochoty brac udzialu w jakiejs licytacji, nawet topicu calego nie przeczytalam. smutno mi jak czytam wypowiedzi niektorych osob. widac, ze los obchodzi sie z nimi lagodnie. do czasu... jak ktos tu slusznie napisal, zycie bywa przewrotne, oj bywa. a tak na marginesie, to bogactwo w duzej mierze zalezy tez od osob trzecich i roznych zbiegow okolicznosci . oczywiscie wlasny wklad jest istotny ale to nie wszytko. ale pewnie osoby plujace tutaj jadem nie chca tego zauwazyc.