Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzika fika

Czy to odpowiednia fryzura do falujących włosow?

Polecane posty

Gość Dzika fika

http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura54.htm Tak się scinam jutro u fryzjera, mam wlosy za ramiona, suche, puszące się wiec chce duzo z gory obciąć tak jak na zdjeciu, ale moje wlosy faluja, nie są proste, bede uzywac prostownicy ale czy sie beda tak ukladac? Jak myslicie dziewczyny?

Gość oklapniete beda
no bedą oklapniete, bedziesz musiala uzywać lakieru żeby tak stały i innych specyfików

Gość NIE ja ma falujace wlosy
i miala taka fryzure rok temu koszmar koszmar tylko od fryzjera i po kilku godzinach przed lustrem takie sa wlosy a tak to masakra

Gość Dzika fika
a co sie z nimi konkretnie pozniej dzialo? Bo mnie tak kusi ta fryzura, boje sie troche bo musze duzo skrócic z gory ale prostowac bede całosc, kupie jakis wosk czy paste i może się uda, no niech ktos jeszcze doradzi...

od pewnego czasu strzyze sie tak moja sąsiadka no i wygląda maasaakrycznie,fakt przeciez nie kazdemu musi pasowac taka fryzura ale jak na moje oko jest ona tak lekko tandetna i po prostu kojarzy mi sie z ludzmi,którzy za wszelką cene chca zwrocic na siebie uwage

Gość Dzika fika
Może i jest taka 'krzykliwa' ta fryzura ale ja nie mam rażącego blondu tylko delikatny brąz i moze to sie jakos stonuje... Chodzi mi o to, ze potrzebuje sciac duzo bo suche mam wlosy i taka fryzura by pasowała idealnie, mam pociągłą twarz wiec powinno byc ok z ta grzywka ino tak sie boje tego ukladania, ze umyje po obcieciu pierwszy raz i skonczy sie bajka aaaa

Gość Dzika fika
Dobra, 4 godziny pozostaly do wyjscia do fryzjera

mi sie ona nie podoba to strzyzenie tzw. \" na małpe\", no ale nie pytałas czy sie podoba tylko czy dasz sobie rade z ich układaniem ;)- mysle ze tak ale zaopatrz sie w mocna pianke i moze jeszcze brylantyne lub wosk zeby akcentowac i stroszyc te pazurki na czubku głowy

Ja kiedys mialam taka frzyurke tzn troszke krotszai niestety nie dawalam sobie z nia rady gdzy tez mam falowane wlosy,ale ta fryzurka ma z przody dluzsze wiec na pewno bedzie Ci latwo ja ukladac,przod wyprostujesz a gore mocno natapirowac i ukladac

Gość ludzie taka fryzurka
jest dla gwiad ludzi z telewizji stylizatorów jakis taka zwykla kobieta ktora ma dzieci idzie rano do pracy albo do skzoly nie ma szans pamietaj ze bedziesz musiała wstawac godzine wczesniej iz teraz bo tak mycie potem odpowiednie suszenie odpowiednie prostoanie i ukladanie wlosów akurat zajmnei ci ta godzine wiec jak chodzisz do rpacy na 7a noramalnie wstajesz o 6 to bedziesz musiała o 5 chcesz??

Gość Dzika fika
Dzieki za wasze za i przeciw, dzis wizyte odwolano bo fryzjerka chora, w piatek ide, zdam relacje jak z pierwszego ukladania, bo jednak sie chyba zdecyduje. Nie przeszkadza mi wstawanie wczesnie... Dzieci nie mam, tylko lat 19 i miejmy nadzieje, ze bedzie ok