Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalakulaaa

dziewczyny, czy kiedys ktoras z was poderwala faceta?

Polecane posty

Gość kalakulaaa

jak to wygladalo?opiszcie cala sytuacje i jak sie to skonczylo?

Poderwalam swojego meza!:) Zobaczylam, poprosilam kolezanke by mu przekazala,ze chce sie z nim spotac, zgodzil sie i zostalismy para..od 4 miesiecy - malzenstwem!:)

Gość izolda z menem i innym imieniu
Ja poderwalam swojego meza w klubie. W ten dzien chyba sobie popilam i bylam strasznie smiala. Podeszlam do niego z pytaniem czy ma zapalic i patrzylam sie na niego takim szczegolnym wzrokiem ze zaprosil mnie do stolika. Jestesmy prawie trzy lata malzenstwem i on czasem sie dziwi jak ja moglam sie tak zachowac bo na co dzien jestem bardzo spokojna. Aha i nie pale.

Gość
ja podrywałam na uśmiech - zawsze skutkowało i podchodził do mnie ;) sposób stary jak świat

Gość kalakulaaa
fajnie:) ej a nie balyscie sie, ze ten nie bedziecie w jego typie? no, ze ne bedzie wmi zainteresowany itp. podoba mi sie pewien facet z uczelni ale nie wiem w jaki sposob mam dac mu sygnal. boje sie trche, ze bedzie wtopa:O

Ja sie nie balam bo po prostu w ten wieczor bylam niezle podpita i wogole sie nie zastanawialam jak on moze zareagowac.

Pamietam, jak kiedys podobal mi sie kolega z uczelni..i co zrobilam? Skombinowalam jego numer i wyslalam mu zaczepnego smsa..oczywiscie nie podpisalam sie..odpisal..a po kolejnych smsach (w ktorych chcial mnie rozszyfrowac) umowilismy sie na spotaknie :) Na miejscu okazalo sie,ze myslal,ze to ja (chcial myslec) ale okazal sie mega nudziarzem wiec nic z tego nie bylo..:)

Gość kyrra
Ja też kiedyś poderwałam fajnego,jak mi się wydawało chłopaka.I oczywiście zaczęliśmy się ze sobą spotykać,związek trwał dłuższy czas,bo ok 1,5 roku.Niestety okazał się totalną porażką.Byłam chorobliwie zazdrosna o niego(wydawało mi się,że ktoś go może mi odbić).On z kolei był dość dziwnym kolesiem,miał swój świat,nie czułam się z nim bezpiecznie.Totalna różnica charakterów ,światopoglądu,podejścia do życia.Rozsypało się i dobrze.

Gość fdsf
mega nudziarzem, tzn?

Mega nudziarz - w kółko mowil tylko o sobie. Zadnych interesujacych tematow.. Gdy chcialam wtracic swoje \"3 grosze\" zaraz zmienial temat na swoj..bo on niby taki ciekawy..a czas mi sie tak dluzyl jak nigdy!:)

Ja tez poderwałam faceta. Zdobyłam jego numer, smsowalismy długo, na wakacje sie spotkalismy i czar prysł...

Gość chart
To raczej egocentryk i gadula ;) ...co nie oznacza, ze nie moze byc nurziarzem :D

Gość kalakulaaa
no wlasnie, rozne swiaty. my tez chyba jesemy z innych swiatow, przynajmniej wnioskuje to z wygladu.widze jaki ma styl itp. i wydaje mi sie, ze jego muzyka, znajomi itp. to w ogole moje przeciwienstwo. wiec nie wiem czy bysmy sie w ogole dogadali ale slyszalalam, ze jest bardzo sympatycznym facetem. no i wez tu;p

Rozne style bycia nie musza o niczym swiadczyc. moj maz lubi zupelnie inny gatunek

Gość głupia gąska
ja, kiedy podoba mi się jakiś facet, to nawet nie marzę żeby go poderwać, czy coś. Zakładam z góry najgorszy scenariusz: odrzucenie czyli upokorzenie dla mnie. I dzieki temu moje jedyne kontakty z facetami byly po alkoholu.... smutek

Gość gąska nr2
Ja to nawet po alkoholu nie mam odwagi :(

Ja mojego wyrwalkam wlasnie bedac po alkoholu. i tak piec lat juz go trzymam przy sobie

Gość głupia gąska
tylko że w moim przypadku, kiedy już wytrzeźwieję czar pryska, heh

może nie nazwałabym tego typowym podrywaniem, ale zdarzało się, że to ja robiłam jakieś tam ruchy, które wyraźnie świadczyły o tym, że mnie facet interesuje, np. uśmiechy, wymowne spojrzenia, flirt, a nawet wysłanie walentynki (oczywiście się podpisałam imieniem i nazwiskiem, żeby wiedział, że to ode mnie ;) ) itp. Jakoś miałam zawsze takie szczęście, że facet w odpowiednim momencie przejmował ster i bardziej zdecydowane ruchy nalezały juz do niego. Całkiem fajne były te sytuacje ;)

hmmmm, z tym nazwiskiem na walentynce to jednak do końca nie pamiętam (jak się tak chwilę zastanowiłam), ale imię na bak było ;)

Gość kalakulaaa
ja tam dzieczyny go sobie odpuszczam:D ale dzieki za wypowiedzi. pozdrawiam