Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symulantka07

wymyslcie mi chorobe - chce isc na zwolnienie

Polecane posty

Gość symulantka07

musze isc na zwolnienie. poradzcie mi prosze. musze troszke nalgac tylko nie wiem z czym najlepiej. Potrzebuje dwa tygodnie zwolnienia. korzonki?

Gość jasne ze korzonki
mie siadaj w gabinecie tylko w drzwiach wal że Cie tak boli, że boisz się że nie wstaniesz.L-4 na 100000 % i wyglądaj jak zmieta stówka po nie przespanej nocy. 2 tyg.od razu nie dostniesz. Ale tydzień - musisz i do kontroli po dalsze.

Gość zależy
jaka to praca to będzie łatwiej wymyślec

Gość symulantka07
pracuje w uk wiec sprawa sie komplkuje, ale ze jestem zwyklym robolem w magazynie to z bolem plecow do pracy nie moge

najlepiej zrzucic na zapalenie pecherza - ale to tydzien ci da natomiast jak pojdziesz z bolem nerek - to dostaniesz tydzien, a potem jak bedadalej bolaly, to moze i drugi dostaniesz... a to jedno i drugie nie do sprawdzenia na wizycei, bo zanim cie wysla na badanai to ci dadza zwolnienie, poza tym i nesrki i przewod moczowy moga bolec nawet gdy rutynowe badanai wychodza dobrze..

Gość zależy
to możesz powiedzieć że w domu coś ciężkiego podniosłaś i coś ci w plecach strzykło i że strasznie boli i że nie możesz się ruszyć.