Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Musze już się z Wami, kofane diabełki, pożegnać na dzisiaj... :(..:( :((....młodzież moja mnie przegania od kompa.... ....... Zyczę superzastej nocnej gawędy.... pa pa całuski WSZYSTKIM !! 👄

Gość haneczka rumcajsowa
dobrze by bylo wreszcie odblokowac... 😠

Gość haneczka rumcajsowa
swiatloooo

Gość haneczka rumcajsowa
nooo, bo do jutra bedziem po cimku siedziec... :-(

Gość haneczka rumcajsowa
nooo, bo do jutra bedziem po cimku siedziec... :-(

haa !!! zapalilam! :-D nota bene - mam dosc dodawanie 30-tki.... i klikania sto razy zeby Was i siebie zobaczyc.. !! 😡

Haneczko..a pamietasz moze ..tytul tamtego topiku??///..cos jak mnie oceniasz po nicku..?...jak to bylo??/

Dobry Wieczor! akara, gratuluje stylizacji na lata 20-te! Z niecierpliwoscia czekam na nastepne zdjecia 🌻. 33+vat, teraz troche o mojej skromnej, niepozornej osobie. Mieszkam w Niemczech od roku i 3 miesiecy i tu znalazlam \"masazyste\", co to po polsku ani po niemiecku nie mowi :-) . O Gio powinnas jeszcze wiedziec, ze przeprowadzila akcje ratowania zycia taty jednej z Diablic. Mowie Ci, byla wspaniala ! Az jej sie komp popsul od tej pracy. Pewnie to gdzies doczytalas ale tak dla pewnosci Ci powiedzialam. Przepraszam, jesli to ja nie doczytalam a ty takze dolaczylas sie do zrzutki. 🌻. Tygrysek, nie brykaj tak bo Ci zaszkodzi i spiewac nie bedziesz mogla o swicie. Czy moglabys tak o 7 zaczac, bo ja cos ostatnio podniesc z lozka sie nie moge a Twa anielska, o przepraszam Diabelska, muzyka z lozka pewnie by mnie wczesniej przegnala ;-). Znudzony, masz racje. Trzeba sie cieszyc z zycia a nie zamartwiac, ze w tym roku znowu nie pojedziemy na Dominikane (ew. Kube ;-P) na wakacje. Naprawde ludzie pozyczali pieniadze, zeby pokazac ze sa bogaci ?! A ja sadzilam, ze to ja mam pierze zamiast mozgu ;-) .

Ewunia >>..jestes slodka ..masz wielkiego buziaka ..!👄 .. ..a jesli mozna ..ze spraw bardziej intymnych ...to jak Ty...z tym Niemcem ...co ni w ząb po polsku i niemiecku...???:D ..to wam sie ..tak ..chyba ..szprehen...wdehen ...!:D... ..ja po niemiecku ..to tylko pare słów ..ale waznych znam...!:D ..ich lieben dich... ..bitte ..zecen ..duppen placen..! Ja wohl ..ja wohl...ich lieben alkohol..!!!:D

Gość
Co słychać? ja zaraz idę spać. Marzę o weekendzie, pośpię sobie do 8 :) hihi teraz to dla mnie wspaniała późna godzina na wstawanie :) Macie rację, w końcu mogłam śpiewać i ktoś był zadowolony, bo w domu i w pracy mojego talentu wokalnego nikt nie docenia, a ja jestem pewna że go mam :D Zosia -----> jasne, że krajanka Twoja :) 👄 też cię całuję i ściskam :) Akarka -----> ja będę czekać na zdjęcia :) Mam nadzieję, że w sobotkę i niedzielkę znajdę trochę więcej czasu na czytanie i pisanie na forum. Na razie wpadam tylko dlatego, że żyć nie mogę bez Diabła, . Dzień bez cafe to dzień stracony, choćby na 10 sekund :P

Gio, toś mi klina zabiła, bo teraz myśle jaki był tytuł tego topiku Basi, gdzie to się w koncu nie doczekałam interpretacji moich numerów ;) pewnie juz go nie ma... Haneczka. aleś sie uparła z tą elektrycznością :)

:) dla wszystkich diablat, diablic i diabelkow:) rozmowy widze trwaja jak zawsze Akara - cierpie na niedosyt rozmownosci z Twojej strony......jak Cię łapać? piekny dziś dzionek:)

napisałam takiego długiego posta i ... mi wtło go :( nie wiem, co pisaliście na poprzednich 10 stronach, ale rzuciło mnie się w oczy, ze Znudzony jubileował :D - Diable Naczelny - niech Twoje życie obfituje w cudownie piekne niespodzianki do \'niewiedzących\' - mieszkam w środkowej Polsce (znaczy w Łodzi od grudnia), jestem przedstawicielem szkolnictwa (a matematyki w szczególności :P); posiadam oczy w kolorze green i włosy w nieokreślonym kolorze (kiedyś byłam szatynką li i jedynie :D) obecnie kończą mi sie ferie :( - buuuuuuu - i nie spotkałam ani tygryska, ani Zdiablonej (choć okazało się, że Jej Słoneczko pochodzi z tego samego miasta, co ja :D) aha - z ostatniej chwili - cuś mi \'strzeliło\' w karku z lewej strony i w związku z tym moje Słoneczko nareszcie odpoczywa w samochodzie - mam utrudniony lewoskręt ... następny post już pewnie z domku napiszę, bo wracam tam chyba jutro a wszystkim zakochanym - do soboty już niedaleko ;) :P papa

Witajcie sloneczka! ;) Znowu natrzaskaliscie tyle strone, ze olaboga [lapie sie za glowe] Jutro bede czytac, bo dzisiaj juz mi sie nie chce :P:D Pogadam sobie z Wami bez zagladania w przeszlosc ;):D

Margotka>>..👄...a ciebie co..na tej ..prowansalii...zawialo ..czy jak?..co sie nie pucujesz ...?..co tam u ciebie..?:D

akara, jak ta piekna kobieta na zdjeciach to naprawde Ty to nie zabieram masazysty do Amsterdamu ;-) !. Bedzie mogl dojechac, jak mnie tez przerobisz na bostwo. To tak w woli uzupelnienia poprzedniego posta, bo mnie tak zatkalo, ze az zapomnialam wczesniej to napisac :-) . Gio, ten moj masazysta to az z Azji sprowadzony. Europa jak sie okazalo dla mnie za mala ;-) .

Ale Kobiety walicie tych stronek ...A co to za wybory pieknosci pod wyrkim ..no i kto jest w jury (nienawidze tego slowa )

ewa to robia glownie ludzie ktorzy czuja sie niedowartosciowani i jada do Polski aby sie podbudowac. To nie jest grozne ale mnie takie zachowanie smieszy :D

Gio 👄 co u mnie? Ten ichniejszy halny ;) zwiewa mnie na cale dnie do Aix ostatnio :( Ale jutro siedze w domciu, wiec jak masz czas to mozemy przydziac piorka i ciach do kurnika na grzede! Co ty na to? :D ewa, a ten Twoj masazysta, to dobrze moze gotuje? :D Wiesz, ja kocham kuchnie azjatycka, wiec po prostu probuje wyciagnac jakis przepisik :D wind, no wala... ale nie tylko stronki, ale tez kaczki, sarny, zyrafy itd. itp. :D

Tez lubie Kuchnie azjatycka ....oni wszysto potrafia ugotowac ..nawet Zyrafe :)

Witajcie :) Znow mi rosnie osemka, buuu 😭 Znudzony - Karaiby to my dream :) Przydaloby sie troche slonka, u nas -16 stopni i snieeeeeeg :D Brrrr... zamarzam. haneczka -> zgubilam Twojego maila, a chcialam wyslac moje gebe ;) Dasz?:)

A gdzie dokladnie na Kraiby ..sie wybierasz

Gio... nie bylo mnie juz, jak zreszta pewnie zauwazylas.... ale fajnie, ze znalazlas ten link! :-) ja tez sobie zaraz poprzypominam troszkie ;-) Serwus znudzony, wind, ewa, Margocia! 🖐️ :-)

witaj Kachni :-) jak to zgubilas...??? z dziurawa torba po miescie latalas..??? ;-) :-D maggy_vip@yahoo.de alez prosze bardzo! i nie zadna gebe!.... tylko buziaczka, na pewno rownie slodkiego, jak wszystkie pozostale... ;-)

A mi sie marzy w pierwszej kolejnosci Islandia... niestety ceny zabojcze... W dajszej kolejnosci marza mi sie kraje azjetyckie, zebym mogla sie najesc ich przysmakow do syta... niekoniecznie psow :P:D Znudzony, Kachni po buziaku 👄

Gość haneczka rumcajsowa
dzzzzzzzzzzz

Gość haneczka rumcajsowa
dzzzzzzzzzzz

Gość haneczka rumcajsowa
dzzzzzzzzzzz