Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzonycenzura

Diabel - pod moim lozkiem mieszka- POMOCY!!!!!! Czesc 2

Polecane posty

Muzyczka gra na calego Zdiablona ma korale koloru koralowego a my patrzymy na ten...tego... :-) :-P

Zdiablona !! Idzie tobie doskonale..bedzie lepiej jak już zerwiesz te korale Ponczoszki ostaw na potem, bo by mnie podniecic bedziesz musieć włozyć je z powrotem ;):P:D:D:D Haneczko... cięzko oddychasz siędząc tak mnie blisko Przysuń sie blizej to będzie ognisko ;):D Panie miłe, co się bawic łakniecie wina polewam niech was wstydek już nie gniecie :D:D

Skoro tak ladnie zapraszasz do tanca To skacze na stol i zaczynam wywijanca wyginam sie jak lania, sycze jak waz co na to powie jutro moj maz? ;-) :-O Dzis to juz nie wazne, dzis jest ok zrzucilam juz laszki i czuje sie lzej :-) Tylko ten kapelusz jeszcze na glowie Dziendobry, a moze wezmiesz go sobie? ;-)

Haneczko cudnie sie wijesz ...meza uspimy ;) bedzie z niego spiacy waz:D jako maz :) laszki sa zbedne...niech sie walaja skoro tak cudna lekkosc ci oddaja :D

Dziendobry nam polewa - jaki to dobry kolega ;-) Chodz Zdiablona zatanczymy razem kankana juz nie wiele czasu mamy na te hulance do rana Ostatni lyk, ostatni dryg, ostatni rzut kapeluszem Jutro bedzie mi wstyd, ze bylam takim slabeuszem Winko mnie pokonalo - na stol wskoczyc kazalo Tylko srtingi sie ostaly, mocno bioderek sie trzymaly :-P

Tancowały dwie Małgośki, cudne one, płoche Odsłoniły swego ciała, dodam że nie troche Na paluszkach aby mężów nie pobódzić Nie dbając przy tym iz stópki mogą se pobrudzić Ot i gestem, oczkiem, miną znak mi dała nie tajemny Kapelusz pozwoliła mi zabrać w sposób nader uprzejmy Szczęściarz ze mnie, radość do szczytu sie wzniosła Bo bliskość jej ciała dreszczami ciepło wmnie przniosła Pijany żem chyba, wina mi trzeba dajcie pijawy Niecha sie nie konczy godzina zabawy :D:D

Tancowaly dwie Malgoski - jedna padla wlasnie Nadmiar winka spowodowal, ze nam zaraz zasnie ;-) A Dziendobry ladnie pisze, lecz chyba mu goraco... W takim razie ja polecam - prysznic na stojaco ;-)

No to bedzie kankan jak marzenie az mnie jakies bierze chcenie;):D wypic musze...wina pragne...wina chce...:D Dobry jest dobry i poleje :) a ranek nie tak blisko.:D ja rymowac nie rymuje ale tancze...bo to czuje :) Haneczko...stringoweczko ...dobre to biodereczko :) Widzisz Dobry jakci dobrze sam sie mozesz naszym pieknem rozkoszowac:D

Z prysznica skorzystać nie omieszkam, ale prosze nie po nocy !! :D:D:D Prawda, że widok przedni i ceny rozkoszy, acz oczka mi się zamykają i zamiast waszych ciał, spiochy się w nie pchaja :D:D:D Trzeba mi wina... sen zaraz dopadnie mnie jak wróg, co ściga aż przeciwnik padnie :) Wasze zdrowie !! Za wasze urody !! Za mężów waszych i trzody !! 🖐️ :D:D

Zdiablona :-D:-D:-D a Ty znowu z tym staniem! hahahahaha :-D:-D ;-) Spryciara! ;-)

Skokiem pijackim hop na stół i tany mi wyłażą dziwnie same :D:D Tyłeczkiem wywijam, łapami wymachuje, nogami wiezgam :D:D W głowie sie wiruje..Ludzie !! Ja tu nie mieszkam :D:D:D Nie poznaje miejsca.. dajcie mape bym ze stołu mógł na podłoge trafić !! :D:D

taaa Dobry wskakuj ...mozesz byc w stringach...nie wstydz sie ze je nosisz;) kankan nago w meskim wykonaniu...hmmmto w sumie mogloby i ciekawe doznanie byc wzrokowe;):D a potem pojdziemy prysznicowac sie na stojaco:D tak we troje...az sie boje ktory prysznic to wytrzyma;):D

Kochani, dosc tancow i rozbierania na dzisiaj, trza nam isc w objecia pana M. :-D Mnie juz on wola od dwoch godzin, ale sie dzielnie opieralam... Teraz juz nie potrafie, oczka sie zamykaja same jak i u Dobrego ;-) Tak wiec dziekuje za mily wieczor i kolorowych Wam zycze! 🖐️ 💤 😘

O Jezu!! A tu co??? :-O :-D ja myslalam, ze juz wszyscy sie zagnamy a Zdiablona juz wode w lazience odkreca.... ;-) Dziendobry, ale ladnie wywijasz tego kankana, no no! Ale.... tych stringow to mogles nie zdejmowac....hahahahahaha :-D:-D:-D

buuu Haneczko porzuc te paskudne mysli o spaniu ;) ale jak musisz to dobrej nocki....fajowo ci w tym kapeluszu:)

buuu Haneczko porzuc te paskudne mysli o spaniu ;) ale jak musisz to dobrej nocki....fajowo ci w tym kapeluszu:)

noo... moze jeszcze wskocze z Wami pod ten strumien cieplej wody, tak na zakonczenie posiedzenia...hihhi ;-) coby bylo o czym snic :-D :-P

Haneczko ! Bo ja artysta jestem i nie lubie jak mnie co ciśnie ;):D:D:D Lubie swobode ruchów ..:D:D Zdiablona.! ... Nie pogub oczek P:D:D ..ten widok przez wieki nie wywietrzeje wam ze łbów dziołchy :P:D:D:D

Pod pryszncem to ja żem jeszcze nie był w dwiema boginiami :O:D.. Zawsze to jakies boskie dośwadczenie bedzie :D:D:D

Haneczko a moze by tak wanna zamiast tego prysznica???:) taka z babelami 4 osobowa...polezymy winko wysaczymy...kaczki popuszczamy...byle peryskop zaden nam nie wyskoczyl;) Dobry jak piszesz sie na male kapanko??;):D

no rozumiem Dobry ;-) to nie przeszkadzaj sobie, czuj sie swobodnie :-D Zdiablona, gdzie sie podzialas? Przyodzialas cos znowu? te korale? bo ja juz tam kapelusza nie szukam.... ;-) i tak stoje sobie kolo Dobrego i czekamy na Ciebie z tym prysznicem... i marzniemy z lekka juz :-D

Aaa jestes :-) fajnie :-) Moze byc i wanna, skoro taka obszerna. To ja juz sie zanurzam....hihi :-) achhh, jak cieplutko i blogo!

A co to takiego?? ;-) zdiablona, czy to twoja reka?? na moim posladku...? hahahaha ;-)

a widzice ja zajrzalam czy was czasem w wannie nie ma:) a wy tu bidule zmarzniete...mogem i tu ...byle woda byla goraca:D Dobry...nie rozpychaj sie...ja tez chce byc blisko Haneczki;):D

Czy jeszcze tu ktos jest? no bo Dobrego nie podejrzewam o taka smialosc! zaraz na pierwszym spotkaniu...! ;-)