Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola____23

Gdzie mogłabym dostać brokat do twarzy i ciała???????????????

Polecane posty

Gość paola____23

o taki jak tu : http://allegro.pl/show_item.php?item=275313307&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E albo takie kryształki do ozdoby twarzy? : http://allegro.pl/item276743055__tatuaz_swarovski_crystal_tattoo.html Chodzi mi głownie juz o maakijaz sylwestrowy i na policzkach chce stwaorzyc jakies brokatowe wzory....w rossmanie, naturze nigdzie nie moge znalesc takich bajerów....rposze pomocy!!

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

Gość paola____23

Gość paola___23
pytałam w drogeriach - nie ma - na allegro znalzałam tylko jeden!! ale nie wiem jaki daje efekt bo z tym to róznie bywa... help!!