Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 ktosi
te偶 nie dosta艂am....fajnie widz臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak tam? macie? ja nadal nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 nie mam, ciekawe, czy w og贸le maj膮 zamiar nam zap艂aci膰 w tym miesi膮cu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam wyp艂at臋 w oko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas wszystkie mamy we WBK i wyp艂aty nie mamy...wi臋c pewnie b臋dzie w poniedzia艂ek :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas tez niema wyplaty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
KTO艢 "Z G脫RY" DA艁 PLAM臉!!!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyp艂ata jest!!! mam konto w pko! wiec nie narzekajcie bez przerwy...inne banki zawsze maj膮 poslizg.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak mamy nie narzeka膰?? jedni maj膮 wyp艂aty a drudzy nie??? Kiedy艣 nie by艂o takich numer贸w, bo zawsze przelewy by艂y wysy艂ane wcze艣niej. Mo偶e i "G脫RA" nie robi z tego 偶adnego problemu ale oni nie 偶yj膮 od wyp艂aty do wyp艂aty...bo niestety dajmy sobie powiedzie膰 groszy nie zarabiaj膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz nie przesadzajcie, na d艂u偶ej wam wystarczy :D skoro jedni maj膮, a inni nie to raczej wina bank贸w, bo przetrzymuj膮 kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak zawsze maja poslizg,ja pracuje tyle lat i dopiero pierwszy raz takie cos ze kasy nie mam na czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasy nadal brak na koncie Przeginka lekka z ich strony Jak p艂atne do 10 to do 10 a nie w poniedzia艂ek mamy ju偶 12!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe czy chociaz przepraszam us艂yszymy...........!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciekawe od kogo to "przepraszam"?! powinni si臋 liczy膰 z tym 偶e tylko w pko kasa jest od razu i w innych bankach nie i wysy艂a膰 wcze艣niej. ja mam deutsche bank i te偶 jeszcze nie mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przepraszam !!!! Ciekawe od kogo chcesz to us艂ysze膰,wyp艂ata jest wys艂ana w terminie to nie ich problem 偶e masz w ciulatym banku konto. Pretensje do banku 偶e Twoje pieni膮dze przetrzymuje przez weekend ze dzisiaj juz si臋 nie chcia艂o popoludniu poprzelewa膰 kasy na konta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja pierd... ich przepraszam Pracowa艂am caly miesiac to kase za to chce A wyp艂ata jest p艂atna do 10 i gowno ma tu do tego bank bo powinni wys艂a膰 wcze艣niej 偶eby ka偶dy pracownik otrzyma艂 pieni臋dze na pi膮tek Ciekawe czy sobie jedn膮 z druga m膮dre ksi臋gowe te偶 tak przelewaja kase Watpie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba by艂o sie uczyc i zostac ksiegowa to bys sobie przelewala kase kiedy bys chciala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyp艂ata jest co wy piszecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co to za r贸zia tu wypisuje i przytyki robi 偶e trzeba by艂o sie uczyc za ksiegowa itd,,,,,brak s艂ow na takie komentarze,jestes za艂osna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze 偶e ty si臋 wyuczylas cwaniaro jak masz jeszcze wi臋cej m膮dro艣ci to si臋 pochwal Mam na umowie 偶e wyp艂ata do dnia 10 wi臋c si臋 niech tego trzymaj膮 Ci臋偶ko by艂o krowa pu艣ci膰 wyp艂aty 8 tak 偶eby ka偶dy mia艂 Mo偶e niech teraz kt贸ra艣 mi da ze swojej 偶ebym mia艂a co dzieciakom da膰 przez weekend do jedzenia Wal膮 w h.. jak mog臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyp艂aty na czas nie dali ale wymagania wielkie i jeszcze te 偶a艂osne konkursy motywacyjne!!!!!!!!! Po co???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a takie pytanko wysy艂alyscie ewidencje bezposrednio do Krakowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas kierowniczka wysy艂a艂a jedn膮 z nas zaraz po otrzymaniu sms... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jak ty ublizasz innym to jest ok ! Panie ksiegowe puscily wyplaty do 10 zmien bank a nie najezdzasz na niewinne kobiety kt贸re przez caly miesiac tez ciezko pracuja. Kto wie czy nie ci臋偶ej ni偶 Ty. Jeste艣cie 偶a艂osne zmie艅cie prace mo偶e b臋dzie Wam lepiej,chocia偶 w膮tpie takim ludziom jak Wy ci臋偶ko dogodzi膰. G贸wno robicie tylko ca艂y czas biadolicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyp艂ata powinna byc i nie ma sie o co k艂贸cic,ktos zawali艂 sprawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e to ma jakis zwi膮zek z tym Krakowem??? ze s膮 opoznione....cholera...no tak byc niepowinno !!!! zreszt膮 wszystkie przelewy nie s膮 robione 1 dnia wiec powinno byc uwzglednione ze na czas mog膮 niedojsc.... a kozystajac z okazji ze jest tu nas dzis wiecej na forum....jak mniemam....ktos sie orientowa艂 co by trzeba zrobic by za艂ozyc zwiazek ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem 偶e nie powinnam nikomu ublizac ale to one zawali艂y sprawe I naprawd臋 nie wiem co si臋 tak ciskasz mo偶e jeste艣 jedn膮 z ksi臋gowych? Nie potrzebne te nerwy bo napewno od tego kasa na koncie si臋 nie pojawi Wi臋c koniec tematu Mam nadziej臋 偶e na przyszlosc nie b臋dzie takich sytuacji bo mn贸stwo jest dziewczyn kt贸rym ledwo starcza pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musia艂a by艣 poczyta膰 o tych zwi膮zkach na internecie ale w膮tpi臋 czy by wypali艂o w naszej firmie Nie wiem z czym ma zwi膮zek brak wyp艂aty bo zawsze mia艂am 9 bynajmniej przez ostatnie miesiace a teraz b臋d臋 czeka膰 weekend na kase zreszta w zesz艂ym miesi膮cu te偶 nie kt贸re pisa艂y 偶e kasy nie maja a nie kt贸re maj膮 Dziwnie te wyp艂aty robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kasy niema i pal lich czyja to wina...ja tam ksiegowych niewinie mysle ze to gdzie indziej nawali艂 ktos na sto艂eczku.....:(

Udost臋pnij ten post