Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sroshka

Schlecker - praca

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
U mnie leza 4 nieruszone rozliczenia,zawsze regionalny to sprawdzal

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kierowniczka nie potrafi膮ca sprawdzi膰 rozliczenia miesi臋cznego???. To chyba jaki艣 偶art. To Wy nie mia艂y艣cie 偶adnego szkolenia przed obj臋ciem stanowiska kierownika?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkolenia kobito w tej firmie,dobre 偶arty sobie robisz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hallo niech sie ktos obudzi i wyplaty pusci bo juz poniedzialek a kasy niema a mieszkanie samo sie nie zaplaci 10-ty juz minal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wyp艂at jak narazie brak......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am w banku ...i pyta艂am bank niema prawa przetrzymywac pieniedzy tym bardziej przez weekend...jak dostaj膮 kase musz膮 j膮 ksi臋gowac......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to g贸ra nawali艂a tylko dziwne 偶e jedni maj膮 kase a drudzy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
byl sms ze wszystkie przelewy zostaly puszczone a w razie pytan kontakt z dariusxem bromboszczem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to sie zawsze mowi...BLAD SYSTEMOWY...mam pytanie...czy tylko WBK nie ma przelewu czy to jeszcze inne banki takze maja "opoznienie"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pko bp tez niema wiec tym bardziej to dziwne....a ja se pytam kto mi da na odsetki za spoznienie w splacie kredytu?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze Pan B... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pko Bp ma juz wyp艂ate od pi膮tku ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli wszystkie przelewy nie poszly?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to widze 偶e niezale偶nie od banku...bo ja mam pko bp i niemam kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ani od pi膮tku ani od dzi艣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a z banku dzwoni膮 ze brak 艣rodkow na pobranie kredytu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b膮d藕cie naiwne. Co ich interesuje tw贸j kredyt albo inne zobowi膮zania. My艣l臋 ze od teraz sp贸藕nione wyplaty b臋d膮 standardem jak to w wi臋kszo艣ci polskich firm bywa. Kasy brakuje na wyplaty, na czynsze, na towar i na pozostale wydatki, to sp贸藕nienie wyplaty o jakies kilka dni nie b臋dzie na nikim robic wrazenia. My jeste艣my winne bo sprzedajemy za ma艂o lodow, a ze na kase wchodz膮 za pol ceny to tez nikogo nie interesuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my nie mamy lod贸w w sprzeda偶y. Rozliczenie miesi臋czne sprawdza KPS a zatwierdza KR!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jadna z kierowniczek
nadal nie przelali, brak wyp艂aty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest wreszcie kasa w BZW BK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JaToJaOna
Wyp艂ata jest!!!! Ale bardzoooooo licha za tyle godzin!! B臋d臋 interweniowa膰!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JaToJaOna
Jak zwykle w ksi臋gowo艣ci chyba przerw臋 maj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy si臋 stoi czy si臋 le偶y przerwa zawsze si臋 nale偶y ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i co juz nie macie zamiaru klocic sie o odsetki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz cisza ju偶 zapanowa艂a,koniec tematu bo wyp艂aty wszystkim wp艂yn臋艂y:)

Udost臋pnij ten post

Awantura na sklepie. A o co ju偶 pisz臋.Klientka kupuje OFF MAX za 15,99.Zrywa naklejk臋 z opakowania i co czyta 偶e to AUTAN w aerozolu kt贸ry kosztuje 8,99.Posprawdzajcie czy opakowania OFFA MAX s膮 oryginalne metalowe czy maj膮 naklejki.Nawet nie pytajcie jak膮 zrobi艂a awantur臋 bo chcia艂a to zwr贸ci膰 ale poniewa偶 nie mia艂a paragonu wi臋c nic nie mog艂am zrobi膰.Poradzi艂am 偶eby zadzwoni艂a z opakowania na infolini臋 i tam si臋 awanturowa艂a bo przecie偶 nie siedz臋 na zapleczu i tego nie obklejam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jaja u nas tez jest tak obklejone!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze kilka miesi臋cy temu ba艂y艣my si臋, 偶e zostaniemy bez pracy. Dzi臋ki zaci臋ciu DAWNEJ kadry mo偶emy dalej pracowa膰. Sta艂o si臋 jak sta艂o na szcz臋艣cie pionki czyli my zosta艂y na miejscu. Same wiecie 偶e jest ba艂agan ale dajcie Im szanse. Mnie osobi艣cie nie u艣miecha si臋 pracowa膰 za 3 w Biedronce czy Polo. Same wiecie ,偶e maj膮 tam przekichane .My skoro wyl膮dowa艂y艣my za kas膮 to ju偶 chyba nie mamy co liczy膰 na szumn膮 karier臋 ,chyba 偶e dla nie kt贸rych Pa艅 to tylko chwilowy epizod. Nigdy w tej firmie nie by艂o problem贸w z wyp艂at膮 a i tym razem okoliczno艣ci by艂y niecodzienne. M贸wi膮 , 偶e nie gryzie si臋 r臋ki kt贸ra Ci臋 karmi a Wy to robicie i to do krwi. R贸bcie swoje a jak bardzo cierpicie o w mi臋dzy czasie szukajcie innej lepszej pracy. Pracuj臋 TU ju偶 do艣膰 d艂ugo i wiem 偶e co do kierownik贸w by艂o wydane wewn臋trzne rozporz膮dzenie , kt贸re m贸wi ,偶e kierownik nie pracuje w niedziele, i ma obowi膮zek by膰 w sklepie w soboty promocyjne oraz zamyka膰 sklep co najmniej 2 razy w tygodniu. Jak na razie nikt tego nie odwo艂a艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale teraz nie ma sob贸t promocyjnych tylko niedziele, kiedy jeszcze mia艂y艣my regionaln膮 to m贸wi艂a 偶e kierownik musi by膰 na promocji i ja jako kierownik si臋 tego trzymam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j sklep zawsze mia艂 pracuj膮c膮 niedziele ( mo偶e przez kilka miesi臋cy by艂 zamkni臋te ale wr贸cili do niedziel). Od 6 lat nikt nie ma z tym problem贸w . Zaczynamy ju偶 w pi膮tek od roz艂o偶enia cen za pas. W sobot臋 robimy sobie w贸zki i ju偶 zaczynamy 艣ci膮ga膰 star膮 promocj臋. Na niedziele zostaje nam w艂o偶enie cen za pas i metkowanie. 2 godziny roboty. Nikt nie ma z tym problem贸w a przy obrocie 1200 z艂 to i tak szukamy sobie roboty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wi臋ta prawda:)

Udost臋pnij ten post