Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość 123456789qwetyuio
A tam nikt nie bedzie tesknil. Moze przyjda na pogrzeb ktos tam popłacze, wczesniej bylo mi ich zal, ale teraz niezbyt. Dolnoslaskie.

Gość Ty sie....
na pewno twoi bliscy bardzo Cie kochaja, nawet jak czasami sa wkurzajacy;-). Dolnoslaskie, bardzo ladne tereny, tyle pieknych zamkow i gory, rzeki, Wroclaw...aach. Chyba jestes dosyc mlody, bo wtedy wszystko widzi sie w duzo gorzej niz jest w rzeczywistosci. Ile masz lat? 🌼

Gość 123456789qwetyuio
22 to nie wiem czy mlody i juz nie chodzi o to ze przegrałem nie majac czegos, dziewczyny, pracy, tylko o nienawidzenie siebie samego czasami za pewne sprawy, o to ze moglem byc juz duzo dalej z roznymi rzeczami, o to jakby wygladalo (duzo lepiej) zycie jakbym podejmował inne dycyzje.

Gość 123456789qwetyuio
Swoja droga cos to kafe albo ten temat nie dziala najlepiej, moze to cos kosztowac.

Gość Ty sie....
Jestes bardzo mlody!! Mozesz realizowac teraz swoje sprawy i planowac na przyszlosc. Wiadomo na bledach sie uczymy!! Kazdy czasami podejmuje zle decyzje, ale jak wyciagamy wnioski, to juz polowa sukcesu zeby nastepnym razem wszytsko bylo lepiej!! Postaraj sie siebie polubic, a pozniej pokochac, wtedy jest duzo latwiej!! Dostrzegaj drobne, mile sprawy i powoli ukladaj swoje sprawy!!! 🌼 Taaak kafe sie niestety troche zacina, ale damy rade;-).

Gość 123456789qwetyuio
Na dzis odpuszcze, swoja droga całe szczescie badz nie, ze zabic się nie jest tak łatwo.

Gość Ty sie....
Moze jestes za bardzo wymagajacy wobec siebie? Na pewno jestes fajnym facetem i ustal sobie plan i powoli realizuj. 🌼

nie chcę wpisywać frazesów, ale weź no się zastanów... czy nie lepiej z nami trochę pogadać na kafe ...

Gość Ty sie....
Nie tylko na dzisiaj, tylko W OGOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezeli bedziesz mial poblem, to porozmawiaj tutaj, z psychologiem, z ksiedzem albo z kims innym!!!! Jestes na pewno bardzo wartosciowym facetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostrzegaj fajne drobne rzeczy i powoli planuj swoje marzenia!!! 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość 123456789qwetyuio
heh, znowu mnie naszlo, to chyba od tych papierosow, troche umsyl zanieczyszaja ale co zrobic. Nawet kafe mnie nie lubi i nie da tematu wyslac.

Gość Ty sie....
Kafe to tak wszystkich troche nie lubi i sie zacina;-). A skad jestes z dolnoslaskiego? Mam slabosc do tego regionu.

Gość 123456789qwetyuio
Z legnicy, mieszkasz w tych rejonach?

Gość Ty sie....
ja z malopolskiego, ale bywam dosyc czesto w Jeleniej Gorze. W Legnicy bylam dwa razy - podobalo mi sie:-). I w ogole te rejony sa bardzo ladne...

Gość hangarnnnttt
a ja jestem z Jeleniej Gory:)

Gość to sem jaa
takie mysli tez czasem mam ale za to nie mam tyle odwagi... zawsze trzeba znajdowac jakas ciepla mysl, jakis cel, cos dla czego warto zyc...

Gość 123456789qwetyuio
Moze i ladnie, ale latem tu chyba jest najcieplej i jakos tak w dole lezy.

Gość Ty sie....
oooh, tego nie widzialam, a wyglada bardzo ladnie i zapowiada sie bardzo bajkowo:-). Jak kiedys sie bede gdzies osiedlac na stale (oj kiedy to bedzie) to na pewno albo dolnoslaskie albo malopolskie:-). Macie bardzo duzo zamkow, bardzo pieknie polozonych...

sa lepsze sposoby na popelnienie samobojstwa :O skuteczniejsze. chyba ze podswiadomie chcesz zeby cie uratowali

Gość Ty sie....
Sposoby sa nieistotne, po prostu nie mozna robic takich rzeczy!!!!!!!!! Sa czasami bardzo trudne chwili, ale trzeba je zwalczac i odkrwac fajne, mile sprawy, a jak bedziemy szukac, to na pewno je znajdziemy!!! 🌼

Gość Ty sie....
Mi zaraz niestety internet odlacza:-(, ale jutro tu na pewno wpadne:-). 🌼

Gość 123456789qwetyuio
sa sa, ale po pierwsze mi przeszlo a po drugie, jakis most czy cos... uswiadomil sobie co ja robie.

Gość Oglądająca ten temat
To dobrze 123456789qwetyuio bo sie martwiłem o ciebie. Napewno jesteś fajnym facetem.

martwiłam

martwiłam

Gość Ty sie....
Witam serdecznie 123456789qwetyuio! Jakbys mial ochote cos napisac, to bede tu zagladac:-). Ciesze sie bardzo, ze Ci przeszlo i tak trzymac!!!!!!!! 🌼 🌼 🌼

Gość straceniec
Moja żona chciała się zabić. Nie wiem, może nadal chce. Jej nie obchodzi, że tyle życzliwych i kochających ludzi ma wokół siebie... Nie interesują jej nawet uczucia rodziców. Mnie nie kocha, więc siebie nie liczę...

Gość Ty siei....
moze zona ma silna depresje, zachec ja na rozmowe z psychologiem? Dlaczego tak sie zmienila?

Gość straceniec
Żona stroni od psychologów odkąd jeden z nich zanim usłyszał o co chodzi, spojrzał na zegarek i powiedział, że może skierować żonę na leczenie zamknięte. Krótko mówiąc, chciał ją wsadzić do czubków nie zgłębiając tematu.