Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość Ty sie...
To jakis dziwny gosc ten psycholog:-(. Niech pojdzie do innego, na pewno znajdzie NORMALNEGO:-). Taka pomoc jest wazna. Mysle, ze moze miec przez zle samopoczucie problemy z wyrazaniem uczuc. Jest tez taka fajna ksiazka 'Optymizmu można się nauczyć (Martin Seligman), moze moglbys jej podrzucic;-)?

Gość 123456789qwetyuio
Mialem wlasnie wczesniej ochote napisac, ze znow mnie naszlo, co do problemu/problemow to jeden jest błahy zreszta mysle ze jak reszta, ale nie do rozwiązania.

Gość Ty sie....
Jak sa blahe, to moze nie ma co zawracac sobie nimi glowy;-)? A moze jednak jest jakies rozwiazanie, choc jak problem nie jest istotny, to nie ma co sie martwic!!! Jakbys chcial napisac, to moze ktos na forum bedzie mial pomysl? 🌼

Gość 123456789qwetyuio
Nie jest istotny tylko troche obniza samoocene, choc w sumie to bardzo jesli przyjac moje wyobrazenie o tym. Naszczescie nie jestem gwiazda i mi paparazzi szukajacy niedoskonałosci nie straszne, a co za tym idzie nie wyladuje na serwisie plotakarskim ;) Raczej sam musze nie tyle moze rozwiacac co stawic czoła.

Gość Ty sie....
Tak, masz racje, sprawie najlpiej stawic czolo. Tak apropo tematu, to ja do nie tak dawna przejmowalam sie jedna sprawa w moim wygladzie do tego stopnia, ze nie chcialam wychodzic z domu, a okazalo sie, ze praktycznie tylko ja zauwazam te niedoskonalosc;-). Pogodzilam sie z nia i jest duzo lepiej:-).

Gość 123456789qwetyuio
Mi z troche wieksza iloscia rzeczy trzeba bedzie sie pogodzic, ale jestem na dobrej drodze.

Gość Ty sie....
Mi tez z wieksza iloscia, ale ta jedna byla mega dokuczliwa i denerwowala mnie baaaardzo dluga az jakos sie z nia pogodzilam (choc obylabym sie bez niej;-)). Czasami mi sie wydaje, ze samemu zwracamy uwage na detale, ktore w calosci az nie sa takie wazne:-). Ja jeszcze jestem kobieta, to dopiero obawiam sie jak jeszcze ew. moge sie zmienic jak kiedys bede w ciazy, ale do tego jeszcze chwila minie, jezeli w ogole bedzie mi dane.

Gość mahia
Czasem ciezko samemu poradzic sobie nawet z tymi drobnymi problemami:(

Gość
Podcinasz tętnice i po kłopocie.

Gość Ty sie....
Apostol jakis angielski humor?

Gość Zagubiony....
Mahia, zgadza sie. Apostol to powinien miec inne mysli;-).

Gość 123456789qwetyuio
Tetnice powiadasz :> Jest fajnie, choc dzisiaj taka pogoda, ze lepiej nie mowic, strasznie mnie usypia. Wczoraj za to wieczorem bylo super.

Gość Ty sie....
Witam, wlasnie wypilam druga kawe i chyba zaraz zrobie trzecia;-). Zaciekawiles mnie z tym wieczorem?

Gość mahia
Oj mnie taka pogoda jeszcze bardziej przygnebia.... Mógły byc juz snieg, tak jak powinno byc w grudniu. Oby przeżyc nastepny dzien..

Gość 123456789qwetyuio
Poprostu naszlo mnie pozytywne myslenie, ze bedzie dobrze. Niby nic, ale czulem sie swietnie.

Gość Ty sie....
A to bardzo fajnie:-). I trzecia kawke wlasnie pije;-). Dzis czeka mnie masa roboty (mobilizacja srednia), ale jeszcze kilka dni i bedzie spokojniej:-).

maciek???tutaj paulina z kielc........widze ze o mnie zapomniałes nawet maila mi nie pusicsz konkretnie mnie olałes, ja teraz nie mam myslio samobojczysz, choc czasem matka mnie dobija jak np wczoraj dzis udaje ze nic sie nie stało no i ja tez musze kurwa cicho siedziec, dostales mojego maila????chcesz pogadac??

Gość Ty sie....
Mahia, snieg tez bym juz chciala...:-)

a sory nie doczytałam ze ty masz 22 lata tamten chyba gdzies wyjechał bo całkowicie sie urwał kontakt a szkoda bo chciałabym wiedzoiec co u niego

Gość 123456789qwetyuio
Bywa pomylka. :) Ja tam bym wołal slonce, choc jesli bedzie towarzyszyc razem ze sniegem to mi nie przeszkadza, byle byl i utrzymal sie.

Gość Ty sie....
Tak, slonce i snieg baaardzo fajnie:-). Zastanawiam sie nad czwarta kawa, a tak nomalnie to 1 - 2 dziennie, ale nastepne dni, to chyba bede robic sobie od razu kawe do termosu 1-litrowego;-).

Gość 123456789qwetyuio
:) Ja tam kawy nie pije. Za to kopce sobie. Hmm, dzis chyba nie bedzie super ani dobrze, nachodzi mnie smutny nastroj.

Gość Major Skin Head

Gość 123456789qwetyuio
Ale... obejze sobie balls of fury i bedzie dobrze...chyba

Gość 123456789qwetyuio
Ja kawym nie pijam, to nie wiem, ale chyba od wiecej niz jedna. Film pojecia nie mam, tzn tylko wnioskuje ze to jest komedia i chodzi o tenis stolowy tzn bedzie jakos to jednym z motywow filmu.

Gość Ty sie....
U mnie to bedzie jutro ciezko, bo szefowi musze powiedziec, ze potrzebuje kilka dni wiecej na zadana robote, na pewno sie nie ucieszy;-). Moze jakis fajny film? Ja to najchetnie bym gdzies wyszla do kina albo cos, ale musze skonczyc ta robote, a sie nie wyrabiam. Jeszcze zaraz nie bede miala neta:-(. Zastanawiam sie od ilu kaw dziennie, to jest sie uzaleznionym;-)?

Gość Ty sie....
Aaah co to jest balls of fury?

Gość 123456789qwetyuio
Film raczej nie wysokich lotow, ale z braku laku dobre i to.

Gość Ty sie....
oooh, a ja sie przez caly czas ludze, ze tak dopiero gdzies od 4-5, to jest sie uzaleznionym;-). Nawet juz prawie sobie wmowilam:-). Komedie sa fajne:-). Jak wczorajszy film? Jeszcze mialabym ochote na gre na kompie, ale praca mnie przywala:-(, ale moze za kilka dni jak sie odrobie;-).

Gość 123456789qwetyuio
fajny, usmialem sie przez wiekszość. Samo picie kawki codziennie to juz uzaleznenie ;) W gry grasz? no prosze. Nie mow jeszcze, ze w te ambitniejsze.