Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość Ty sie....
Jak bede wiec miala okazje, to chetnie tez ogladne ten film:-). No dzieki, jak samo picie, to juz mi nic nie pomoze;-). Jezeli chodzi o gry, to chyba srednio ambitne. Mam duza slabosc do przygodowek:-). Zastanawiam sie nad strategicznymi, ale jeszcze jestem nieprzekonana;-).

Gość 123456789qwetyuio
Ja tam w gry nie gram, ale dlatego, ze wole na konsoli, a ze nie posiadam to nie gram obecnie.

Gość 123456789qwetyuio
Ale zaraz zacznie :> Widze, ze pojdzie mi najnowszy NFS, az mi sie oczy zaswiecily.

Gość Ty sie....
Konsoli nie mam i jeszcze nie gralam. Na razie jedynie przygodowki, ale i na to mi czasu brakuje. A co to NFS?

Gość 123456789qwetyuio
Need For Speed, wyścigi samochodowe, ale blad mi wyrzuca wiec chyba nie pogram. Swoja drogra dzieki ze podbudowanie psychiczne. Ide odpoczac bo troche zmeczony po cwiczeniach jestem i powcinac wafelki :P

Gość Ty sie...
Acha, w tej tematyce gier to oczywiscie sie nie znam;-). Ciesze sie bardzo, bardzo:-). Trzymam kciuki, zeby wszystko sie ulozylo tak jak chcesz. I jeszcze cwiczenia:-). Jak sie robi cwiczenia, to mozna wafelki wcinac;-). Musze sie tez zmobilizowac do jakiego sportu. Tylko jaki ... hmm, jak nic nie wymysle, to zostaje jakis aerobik. Latem to jednak jest wiecej fajnych opcji;-).

Gość 123456789qwetyuio
Dzieki, Tobie tez zycze sukcesow i wszystkie naj. Co do cwiczen to masz racje, latem jest lepiej dlatego, narazie cwicze w zaciszu domowym. Pomijajac wafelki ktore mi sie koncza, ale to chyba dobrze :)

Gość Ty sie....
Dziekuje bardzo:-)! 🌼 🌼 🌼

Gość 123456789qwetyuio
Ostatnio nie mialem, ale teraz musze zmartwic, bede sie zabijal, 20 pare lat w tym bagnie co przezylem to i tak wystarczajacy wyczyn. Musze znależc tylko odpowiedni sposob, a jezeli chcecie pomoc to dajcie jakis dobry domowy sposob, wierzcie mi tak sie o wiele lepiej przysluzycie.

Gość Ty sie....
123456789qwetyuio co sie dzieje?? Dlaczego jest gorzej?? Mozna na pewno wyjsc ze tego!!! Taki wycwiczony mezczyzna - nie, nie mozna tak!!!!! Na pewno da sie wyjsc nawet z najgorszego bagna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌼 Podaje jak moze bys mial ochote tam pogadac albo cos: http://www.interwencjakryzysowa.pl/osrodki_lista.php

Gość 123456789qwetyuio
To nie chodzi o jakis sens zycia. Moze wyjsc się da, ale nie z dnia na dzien. W takim wypadku to wiadomo co mozna. To juz nie uniknione i nie masz co probowac...pisze o tym zeby dodac sobie sily.

Gość Ty sie....
Przestan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak sie da wyjsc, to po co robic jakies glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak zaczniesz to zmieniac, to pewnie bedzie duzo lepiej szybciej niz myslisz!!!!!!!!

Gość 123456789qwetyuio
Spokojnie dzisiaj to sie niestanie bo jutro jestem umowiony na szukanie pracy (i znajde duzo pozniej...swoj koniec). To ze da sie wyjsc nie oznacza ze jest to latwe, szybkie i proste, a tylko moze meczyc. Jutro wbije pewnie noz tak gleboko jak mi sie uda i przez cale przedramie pojade po żyle, a jedyne co mozesz zrobic to zyczyc mi powodzenia, zwlaszcza w kwesti bólu.

Gość Ty sie....
123456789qwetyuio, popisz tu na forum!!!!!!!!! Nie rob nic glupiego!!!!!!!!!!! Sprobuj przemyslic plan spraw, ktore chcesz zmienic i zmieniaj!!! Jestes bardzo mlody i jeszcze wszystko przed Toba!!!!!!!!!!!!

Gość piku piku
123456789qwetyuio proszę nie rób tego!!!! :(

Gość Ty sie....
Nie rob tego ani jutro ani w ogole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niektore rzeczy nie sa latwe, wiem, sa trundne, ale dasz rade!!!!!!!!!!!! Warto zyc dla tych pieknych chwil!!!!!!!!!!!!!!

Gość piku piku
porozmawiaj!!!

Gość 123456789qwetyuio
ide bo zimno, odezwe sie byc moze jutro (moze dzis jeszcze) , a rozmawiac nie ma o czym, dajcie sobie spokoj. aha nie palcie papierosow zwlaszcza w mlodym wieku kiedy nie ma sie nic ma glowie bo wtedy czlowiek nie dosc ze marudny to obojetny i nawet nie porownywalnie jest kondycyjnie do czlowieka nie palacego.

Gość piku piku
nie dam ci spokoju, bo ja też jeszcze o tym niedawno myślałam, ale już wiem, że to nic by nie dało!!!!!!!!

Gość 123456789qwetyuio
Ktos tu pisal ze mlody jestem, moze i tak tylko ze przy moich zdolnosciach, nie chcielibyscie wiedziec gdzie teraz powininenem byc bo ciezko byloby w to uwierzyc, szkoda tylko ze start mialem nie najlepszy, choc to nie jest problemem, za to to gdzie teraz jestem tak.

Gość Ty sie....
To zacznij teraz te zdolnosci rozwijac! Wiele osob zacznya jeszcze pozniej albo w ogole nie wie jakie ma zdolnosci;-). Jestes mlody i masz jeszcze na to czas!!!

Gość powstańczyk
O jakich zdolnościach piszesz ?

Gość Ty sie....
Glowa do gory!!! Zaplanuj i sprobuj teraz rozwijac Twoje zdolnosci!!! 🌼

Gość Ty sie....
123456789qwetyuio, a ja masz na imie? 🌼

Gość powstańczyk
chyba się zmył.

Gość Ty sie....
Mam nadzieje, ze jutro napisze co i jak. Na pewno tu zajrze.

Gość powstańczyk
Zajrzyj bo jeśli rzeczywiście jest młody, to bywa różnie. Najpierw jest pisanie, może mówienie a czasem, gdy emocje stają się górą, to kto wie. Choć wątpię, że myśli poważnie o tym. To jest bardziej wołanie o pomoc i próba zwrócenia uwagi, pocieszenia. :)

Gość Ty sie....
Mam taka nadzieje, ale watpliwosci tez niestety sa. Zreszta wydaje mi sie, ze 123456789qwetyuio jest fajnym facetem.