Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789qwetyuio

mysli samobójcze

Polecane posty

Gość powstańczyk
Maja - Ty się... to facet :) Przecież napisał, że sam chciałby mieć kiedyś córeczkę :)

Jejku...nie zorientowalam się:( Przepraszam. Wybaczcie ale ostanio duzo przeszlam.

Gość powstańczyk
Rozumie się :) GG Twoje, jakby co to spisałem. Trzymaj się. Spokojnego snu życzę 🌻

Gość Ty sie....
jestem kobieta:-). A o tej godzinie, to wybaczcie jakies literowki;-).

Gość powstańczyk
Tak wcześniej myślałem bo faceci takimi altruistami co tego chłopaka by nie byli, tylko ta literówka mnie zbiła z tropu :)

Gość 123456789qwetyuio
jestem, ale jeszcze nie ide sie ciac nie mam nawet na to siły. swoja droga moja sytuacja tez nie jest do zazdroszczenia. Co do sama32, to po coś Ty się zdecydowała na dziecko...co z tego ze jest sliczna skoro nie ma warunków na jakiekolwiek wychowanie. Nigdy takich osob nie zrozumiem.

Gość Ty sie....
:-) A jak masz na imie? I co za sytuacje masz? Dziecko nie zawsze da sie zaplanowac, roznie to sie zdarza;-).

Gość 123456789qwetyuio
sytuacja do bani. powiedz lepiej gdzie szukac tętnic.

Gość 123456789qwetyuio
dobra nie wazne cos tam znalazlem, dzis sie potne. Szkoda ze wczesniej pomylilem sie o prawdopodobnie milimetry, byloby juz po.

123456789qwetyuio Nie jestes od osądzanią! Tnij się jak masz ochotę ale mam wrazenie,ze tylko chcesz zwrocic na siebie uwagę, szantazysta!!!

Gość 123456789qwetyuio
Jestem, Twoje dziecko w najlepszym razie Cie znienawidzi, a co do pociecia to zebys wiedziala ze to zrobie tylko jeszczcze musze troche poczekac. Uwage? a po co? chce ulzyc moim cierpieniom, myslalem ze ktos mi pomoze.

Gość ja chcę Ci pomóc
czy porozmawiasz ze mną?

Gość 123456789qwetyuio
A masz przepis na szybka i latwa smierc?

Gość ja chcę Ci pomóc
naprawdę jest aż tak źle?...nie warto powalczyć?

Gość ja chcę Ci pomóc
nawet jak bym podała Ci taki przepis...jaka jest gwarancja,że śmierć oznacza spokój i błogie uwolnienie się od problemów i bólu...przecież NiKT nie wie jak tam jest po drugiej stronie... W tym momencie widzisz wszystko na czarno...rozumiem Cię,bo znam te klimaty...ale wierz mi,itnieje także piękna strona życia i warto o nią powalczyć....w gruncie rzeczy śmierć to tchórzostwo i ucieczka....a ja w Tobie czuję wojownika,nie tchórza

Gość Powstańczyk Prawdziwy
Człowieku marudzisz o tym non stop. Daj już spokój ludziom. Nikt się na to nie nabierze. Zastanów się jakie głupoty wypisujesz ?! Gdybyś naprawdę miał myśli samobójcze to nie pisałbyś tego w ten sposób ! Człowiek, który chce odejść z tego świata nie pisze na każdym kroku, że to zaraz zrobi a to że nie teraz, póżniej jeszcze opisujesz co sobie zrobisz ?!? Jakby ci naprawdę było tak żle, że nie widziałbyś innego wyjścia niż samobójstwo, to pisałbyś o tym, jak ci ciężko a nie manifestował swoje niby wielkie odejście ! Szukasz litości strasząc innych !? Czy chcesz jakiejś pomocy bo tym żałosnym pisaniem żadnej nie otrzymasz. Zabijasz się i zabijasz i zabić nie możesz. Daj już spokój tym popisom.

Gość ja chcę Ci pomóc
ja jestem wojownikiem,jestem silna choć byłam tchórzem,jestem zwycięzcą choć byłam ofiarą,żyję pełnią życia choć myślałam o śmierci....warto powalczyć...w razie czego,jeśli już ta śmierć nadejdzie, będzie potem cała wieczność na rozmyślanie....warto jednak pobyć tu jeszcze,chociażby z ciekawości,a nóż coś się nieoczekiwanie zmieni na lepsze....Ba!!!na pewno sie zmieni,ja to wiem....nie znam Cię i Ty mnie nie znasz...jestem tylko przypadkowym wędrowcem rzadko zaglądającym na forum....ale zwróciłeś moją uwagę....przesyłam Ci sporą dawkę energii i po przyjacielsku pozdrawiam.Trzymaj się i walcz! p.s.Powstańczyk....nawet jeśli jest tak jak piszesz,pamiętaj,że czasem forum odwiedzają Ci milczący,którzy nie piszą ,ale myślą o śmierci....i do Was ,Kochani ,zwracam się również-walczcie i nie poddawajcie się!NIGDY!

Gość 123456789qwetyuio
Teraz akurat nie jestem tak zdesperowany to fakt, gdybym mial sie zabic zabilbym sie, ale tez wbrew temu co sie mysli wlasnie nie jest to tchorzostwo i albolutnie nie jest takie proste, zrobic to nie problem bo probowalem, ale zabic sie, tak. Jedni gina z wysokosci 3 pietra inni przezywaja z kiludziesiecu metrow...

Gość a jeśli
i pewnie byś chciał skoczyć z 9 piętra i przeżyć a boisz się skoczyć z 3 bo złamiesz sobie nogę. Facet Ty kochasz życie tylko siebie nie rozumiesz.

123456789qwetyuio jest emo. seryjny samobójca :O chcesz się zabić? idź pod pociąg. śmierć pewna jak to, że słońce jutro wstanie. nie pójdziesz, bo nie chcesz śmierci tylko uwagi.

Gość Powstańczyk Prawdziwy
No wreszcie się ludzie obudzili :)

Gość 123456789qwetyuio
Nie przejmowal by sie zadna noga, problem w tym ze za nisko by skoczyc. Pod pociag a niby jak? mam polozyc glowe na szynach i czekac spokojnie, skad wiesz ze pewniak probowales? Najlepsza bylaby bron to jest pewniak, ale oczwyscie takowej nie posiadam. Spoko, teraz wszystko odeszlo, ale moje zycie nigdy nie bylo uslane rozami, wiec znowu mnie najdzie, ale bez pewniaka to sobie moge...

123456789qwetyuio - piekny, nie zalamuj mnie, jakbym probowala, to bym tu nie pisala :O. tak, polozyc sie i czekac, samobojcy tak robia, jesli cie to interesuje. bo sa pewni, ze chca umrzec. ty nie chcesz, stad to twoje pieprzenie od rzeczy ;)

Gość dobry pomocnik
123456789qwetyuio pracujesz ? masz oszczędności ? pytam bo mogę ci pomóc ;)

Gość dobry pomocnik
nie daj się prosić :/

Gość 123456789qwetyuio
tu sa fajne http://requiemdlasmierci.blox.pl/2006/11/Jak-popelnic-samobojstwo.html Tylko z tym pociagiem jest problem, bo jesli jutro bym poszedl, stana juz na stacji niby w oczekiwaniu na pociag, to po 1 sa tam ludzie ktorzy mogliby nabrac podejrzen, a 2 predkosc pociagu nie jest zbytnio zadowalajaca, choc chyba dawno tam nie bylem i za duzo gdybam. Nie mam pracy, oszczednosci, cieplej wody, zadowalajacego ogrzewania, co robic, za to mam stany super depresyjne.