Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka_Duszyczka

Witam Wszystkich mam 14 lat...wiem

Polecane posty

pewnie myslicie co robi tutaj taka gowniara. Rozumiem Was, i wiem że kazdy ma z Was różne problemy ...napewno wazniejsze i cięższe od mojego problemu. Ale chce się wygadac po prostu... Jest mi strasznie trudno,strasznie cięzko.Nie moge spać, ze wszystkimi jestem skłócona. Już wam mówie przez co to wszystko Otóż od pewnego czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. Ma on 20 lat. Kurcze wiem ,wiem juz odrazu jestem zjechana na starcie,przez to ze sie z nim spotykam. Ale On jest fajnym,milym,kochanym czlowiekiem. To z nim moge sie smiac,to z nim moge porozmawiac kiedy jest mi zle.... Moich znajomych czy bliskich tak naprawdę nigdy nie interesowało moje zycie,byłam jak szkło,którego nawet sie nie zauważali. Przyjaciol mialam tylko wtedy,gdy to oni czegos potrzebowali :( Ale juz dosyć o tym......:( Ja uwielbiam Michała pragne dalej się z Nim spotykać. Nadal z nim rozmawiac,nadal słuchać Jego głosu ... Ale nie wiem czy moge:( Przez te znajomosc straciłam wszystkich \"przyjaciół\" juz naprawde całkowicie. Tylko czy oni są mi do szczescia potrzebni? Czy warto łamać to co łączy mnie z Michałem dla Nich? dla tych ,którzy nigdy nie wiedzieli co to znaczy \"kochać\" , \"lubić\" , \"szanować \" ? Proszę Was pomózcie Mi...Co ja mam robić?:( Wiem ze mnie i Michała dzieli dosyć spora róznica wieku ...ale to nie ma znaczenia....

tochę Cię czaję. jak ja mówię ludziom kto mi się podoba to pytają czy nie prościej by było gdybym sama się zaciukała siekierą. różnicą wieku się nie martw, bywają większe. ale zaraz się ktoś doczepi że tu same dzieci siedzą. :D i nie pisz takich długich kawałków bo nikomu sie nie chce tego czytać.

jesteś na taka młodziutka jeszcze. I przyjaciele i bliscy jeszcze nie raz będą ci potrzebni. Michała pewnie też. Chyba musisz z nimi porozmawiać, a może powinni go poznać, by pozbyć sie obaw. Wiesz, czasami obrażanie się wynika z tego, że się boi o druga osobę. Mam nadzieję, że ci się uda. Powodzenia :-)

Gość Duszyczko jestes
mądrą dziewczynką i pamiętaj nie warto przejmowac się tzw "przyjaciółmi" . Oni często robią rózne głupstwa z zazdrości. Jeszcze w zyciu trafisz na prawdziwych przyjaciół:):):) A ten Michałek hmmmm cóż warto spróbować:classic_cool: przecież zawsze mozecie zostac przyjaciolmi.......

Własnie o to chodzi ,że ja przejmuje się wszystkim co dzieje się wokół Mnie......;/ Może za bardzo przeżywam,ale naprawde chciałabym spotkać w swoim życiu takich przyjaciół prawdziwych....od serca! Którzy zawsze mi pomogą,a nie....będą wyciagać z kasy;/ ehhh.... A Michał to dzięki niemu zrozumiałam,ze Moi \"przyjaciele\" mnie wykorzystują,że jestem dla nich tylko skarbonką,która da zawsze ,gdy sie porposi:( Tak strasznie chce się zmienić.... Być twardą!

do autroki - przede wszystkim nie każdy jeździ po 14latkach tylko daltego, że mają 14 lat i 20letniego faceta :) z twojego postu wynika, ze ty nie masz przyjaciol, co najwyzej znajomych, niekoniecznie bliskich. na twoim miejscu zadbalabym o zwiazek, ktory sie tworzy. a hipokrytycznych lizusow bym olala :)

Gość 25 latekkkk
sam chetnie mialbym ochote na 14 latke

to się zdarza, różnica wieku jest dla Was duża teraz, ale za 10 lat juz bedzie niezauważalna. Tylko czy przetrwasz

jeżeli on też chce się z Tobą spotykać to masz ogromne, cholerne szczęście. nie przejmuj się znajomymi! co Cię obchodzi co oni o tym myślą????!!!!!

po prostu chce z całego serca,aby cos mi się wkońcu w zyciu ułożyło. Jeśli przyjaciele są tylko super na zdjęciu.... To serdecznie dziękuję....odchodzę!... Mam szanse być szczęsliwa...bynajmniej teraz u boku Michala.. Ale jak juz wspomniała....boje się opinii ludzi .

\"Boje się ,że ludzie będą mnie krytykowac... mieszać z błotem ,że spotykam sie z o tyle starszym chłopakiem \" - a czy warto przejmowac sie opinia kogos, kto tylko bierze, nic nie dajac w zamian? jak cie zmieszaja z blotem, to ICH problem, nie twoj, ty bedziesz szczesliwa u boku Michala :)

Gość kochanie ćiężko Ci bedzie
przede wszystkim to musisz zacząć byc twarda!! inaczej nie przetrwasz!!! ale masz doopiero 14 lat!! to dziecko przecież!! mam nadzieje ze życie Ci oszczędzi takich kopniaków w tyłek jakich mi nie oszczędził nikt i nic. ale skoro już taka jesteś to wiele Cie raczej nie zmieni bo jak sie ma miękkie serce to trzeba miec tyłek twardy. kochanie... ja Ci powiem tak , że to dopiero Twój start. przyjaciół teraz nie masz ale pojawią się na pewno kiedyś ale na to bedziesz musiała długo poczekać. a tymi teraz co masz pseudo przyjaciółmi nie przejmuj sie wcale. grunt to wrzucić na luz. życia nie można brać na serio, mała. a facet... hm... no to sama musisz wyczuć. po prostu rób tak żeby niczego nie załować potem. i tak i tak bedziesz tych facetów w życiu miała jeszcze wielu. ten nie bedzie Twoim ostatnim , uwierz :) tylko nie daj sie wykorzystać!!!!!!!!!! nie daj naciągnąć sie na żadne wyro ani inne obleśne rzeczy bo jeśli tego chce to...uciekaj! jeśli tylko o tym wspomina ze chciał by coś wiecej i oczy mydli Ci słodkimi słówkami.tak naprawdę nie wiadomo o co mu chodzi i czy ma dobre intencje w stosunku do Twojej osoby a Ty nie jesteś w stanie tych intencji w tym wieku wyczuć. Boże... trudna sytuacja. ja trzymam kciuki w każdym razie za Ciebie. żeby lepiej Ci sie w życiu poukładało i żebyś miała więcej szcześcia niż ja wtedy kiedy byłam w Twoim wieku.

Gość autorka mądra dziewucha
napewno będzie si! ;)

Gość hahahha ze stara to dobre
po 1 niemozliwe zebys miala 14 lat po 2 co chlopak w tym wieku moze chcec od 14latki? bez obrazy ale w wieku 14 lat nawet figury kobiety sie nie ma ani nic,masz juz okres? po 3 co na to twoi rodzice? po 4,eh

a dlaczego nie mozliwe zeby miała 14 lat? Jak tu faceci przebywają to juz wszystko możliwe;)

Gość hahahha ze stara to dobre
za dojrzale pisze,to jakis cholerna prowojejszon

nie ściemniaj ze masz 14 lat.Deprawowanie nieletnich jest karalne wiec niech sie Twój facio nad tym zastanowi jezeli naprawde masz 14 lat:(

mamy XXI wiek , młodzież naprawde szybciej dorasta.... Teraz 13tki wyglądają jak 20tki. No widac ze pisze dojrzale, no i mysli dojrzale. Ale to raczej na wielki plus.

Gość dzieki boku chociaz jedna
mądra nastolatka, bo jak czasami czytam co tu piszą dorośli ludzie to tylko smierć!!!!!!

Gość nie wiem czy to dobrze
bo ja w wieku 14 lat jeszcze tesknilam za lalkami itd jak straci dziewictwo w wieku 14 lat itdto co bedzie robic jak bedzie miala 25?emeryturka?

Gość Bogu mialo byc.......

Ale tutaj niektórzy mają myślenie, macie w głowach jakies stereotypy i juz myslicie,ze pójdzie z nim do łózka ,ze wsadzą Go za kraty. Ludzieeee......... to nie te lata;/

Słodka Duszyczko zakładam, że to co napisałaś jest prawdą :) nie wnikam absolutnie w wątek o kasie..... czyli ... z góry założony wabik ;))) masz 14 lat a on 20 - ok czy on wie w jakim jesteś wieku? Wygląd, wyglądem.... na oko możesz mieć tak jak on 20 lat...