Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość taka jedna wybredna
jestem pod wrazeniem... zawisci panujacej na topiku :| ludzie co wam jest ? widac ze te osoby ktore wypisuja ze Izabella schudla tylko dzieki tabletkom, nic o nich nie wiedza, nie braly ich i nie znaja ich dzialania na sobie, a jedynie przeczytaly gdzies. jesli sadzicie ze dzieki tabletkom da sie ot tak schudnac, to po co sie meczycie z dietami, bez nich, cwiczeniami, skoro to moze byc takie proste?! bo do jasnej cholery nie jest!!!! one tylko pomagaja, ale sama musisz miec na tyle silnej woli, by przy obiedzie mimo sytosci nie brac wiecej! by przy codziennych zakupach, przypadkiem nie dokupic chipsow, czy czekolady! ot jest silna wola! a ze iza zrezygnowala z karmienia piersia dla tabletek, TO JEJ WYBOR< JEJ DZIECKO!!!!! nagle matki teresy sie znalazly, wiedzace wszystko najlepiej, najwiecej. az rece opadaja...

Gość ZGNERA
tak się skIada że nie zwykIam pisać o czymś o czym pojęcia nie mam dziaIanie Iidy poznaIam na wIasnej skorze dIatego pisze, co wiem jej dziecko jej sprawa?? odsyIam do naszej Konstytucji chociażby :-o może jej Iektura Ci rozjaśni sytuację heh jak nie to podam Ci szereg innych przepisow prawnych, ktore sprzeczne są z Twoim infantyInym stwierdzeniem

WIĘC TAK mini-maxi ZACYNAM OPISYWAĆ JAK TO SIĘ STAŁO !! gdy zaszłam w ciąże przez cała 9 misięcy przytyłam aż 30kg. po porodzie gdy przyszłam do domu miałam 95kg i postanowiłam się odchudzać bo w nic się niemieściłam przez par dni jadłam naprawde malutko bo niewiedziałam czy będe karmić mojego synka i dlatego niezaczynałam żadnej kąkretnej diety okazałao się że karmiłam go tylko 3 dni i natym muszę zakończyć !szkoda bo napewno też bym szybciej zleciała karmiąc ale cóż mały niechciał mojego jeść bo pokarm był mało treściwy i się nienajadał weszłam więc na forum i przeczytałam jak dziewczyny chwalą sobie meride i lide postanowiłam ją kupić ja kupiłam lide najpierw jedno opakowanie i było super !fakt niekturzy są przeciwni tym środką bo ma tam jakiś skład niezaciekawy ale ja jakoś zaczełam brać i nic mi niejest jestem już po 4 opakowaniu i super się czuje(robiłam sobie badania wszystkie i nic sie niestało wyniki są ok ) no i waga spała mi o 23kg do tego jadłam ale też bardzo mało(zaznacze tu jeszcze że przedtem uwielbiałam jeść na filmach ok22 godz. ale niestety mój ostatni posiłek kączy się o 16-17 godz.) 0 słodyczy(oj było ciężko) stosowałam też kremy bardzo różne na ujędrnienie celulit no i wyszczuplające co do ćwiczeń to trzeba mieć bardzo silną wole aby przyłożyć się do tego i regularnie co dzień ćwiczyć !!!! (dodam że były już wypowiedzi tu dziś innych osób że w tym moim przypadku silna wola ani żadna motywacja niejst potrzebna KĄPLETNA BZDURA!) CIEKAWE CZY POŁOŻYSZ SIĘ BĘDZIESZ BRAĆ TABLETKI LIDA I SCHUDNIESZ 23 KG. ????:D :D :D Dzięki że zechcieliście to przeczytać nikogo apsolutnie niezmuszam do brania tych tabletek więc jeśli się zdecydujecie na jakąś dietke dajcie znać jak wam idzie POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIUKI PA :D :D

Gość omfg....
nie dziwcie sie że ona bierze ten shit, wystarczy spojrzeć na jej pisownie i widać, że jest po prostu ograniczona i bez wykształcenia :o

omgf!!!!!!ŻAL CI D.....PE ŚCISKA ŻE TAK PISZE A CHCESZ ZNAĆ PRAWDE ROBIE TO TYLKO DLA TYCH DEBILI CO WŁAŚNIE TEGO SIE TU PRZYCZEPILI I PODNIECAJĄ SIĘ JAKA TO JA NIEJESTEM BO MAM BŁĘDY ORT. :D :D PS. Dzięki TAKA JEDNA WYBREDNA!!! LUDZIE TO MAJĄ TUPET TAK JAK PISZESZ RĘCE OPADAJĄ !!!!! TYLKO SIĘ ŚMIAĆ MI NIC WIĘCEJ NIEPOZOSTAŁO !! PA:D

ZGNERA, to tym bardziej, BRALAS, zdecydowalas sie na to \"swinstwo\" , a teraz nagle je tak strasznie krytykujesz ?? wzielas bo co? bo chcialas schudnac... z tego samego powodu co iza, wiec nie oceniaj jej, bo jej powody i Twoje byly identyczne, zrzucic wage!! jasna cholera co za hipokryzja... :|

Dzięki Izabela za odpowiedź. Ja próbowałam kiedyś Meridię i wiem jedno : samo łykanie tabletek nie wystarcza. Trzeba wykazać się samozaparciem i silną wolą, żeby nie podjadać. A co do osób wypowiadających się co najmniej złośliwie...No cóż...Uważam , że najlepiej jak pominiesz milczeniem ich wypowiedzi Bo jak odpowiadasz to dajesz im się sprowokować , a o to im właśnie chodzi. Pomarańczki-----nie uważacie, że każdy ma w swoim życie wybór co je, ile karmi dziecko, jakie bierze leki ???? Czy Wy , jesteście święte, bez skazy ??? A co do pisowni ??? Słyszałyście może o dyzortografii, dysleksji i itp ??? Jest mnóstwo ludzi super wykształconych, a niestety popełniających ogromne błędy ortograficzne. I nie jest to ich wina.

Gość to po co to brać
"sama musisz miec na tyle silnej woli, by przy obiedzie mimo sytosci nie brac wiecej! by przy codziennych zakupach, przypadkiem nie dokupic chipsow, czy czekolady! ot jest silna wola!" no właśnie wystarczy silna wola, wiec po co to brać ? ten srodek spowodował smierć juz kilkudziesieciu osob, na tysiącom zniszczył zrowie, producent to potwierdza. Więc po co brać ?

Gość ZGNERA
hipokryzja?? czy probIemy z poprawną interpretacją tekstu?? wIaśnie chyba jeśIi braIam i wiem, to mam największe prawo krytykować - heheh sama to pisaiaś a teraz nazywasz hiokryzją cyt " widac ze te osoby ktore wypisuja ze Izabella schudla tylko dzieki tabletkom, nic o nich nie wiedza, nie braly ich i nie znaja ich dzialania na sobie, a jedynie przeczytaly gdzies" druga sprawa - nie krytykuję samych tabIetek, tyIko 1 branie ich i karmienie 2 branie ich i pisanie dziewczynom siInej woIi i wIasnej pracy, motywowanie niby sukcesem nie krytykuję też autorki że je bierze, tyIko że gIoryfikuje swoj wynik ktory jest ich efektem CIEKAWE CZY POŁOŻYSZ SIĘ BĘDZIESZ BRAĆ TABLETKI LIDA I SCHUDNIESZ 23 KG. ???? no prawie - kIaść się nie musisz aIe brać tabIetki i nic poza tym - wystarczy, siIną woIę zastępuje zanik Iaknienia i druchy wymiotne na myśI o sIodyczach i chipsach w takim razie po co braIaś Iidę skoro i tak musiaIaś się sama męczyć??? nieIgiczne :-D mini-maxi oczywiście że podzieIasz zdanie autorki i "też" braIaś Iidę bo ty i ona to ta sama osoba - wystarczy spojrzeć na nick i wyrażenie w poście izy oraz na podobne bIędy hehehe

A może napiszesz mi jakie błędy popełniłam ? A co do pomysłu, że jestem tą samą osobą co Izabela ..........No, cóż. Nie jestem. Ale nie udowodnię Ci tego. Więc masz prawo tak myśleć. I jeszcze jedno, ja nikogo nie obraziłam, wypowiadam się grzecznie, więc dlaczego jesteś złośliwa w stosunku do mnie ? Acha, brałam Meridię. I odstawiłam ją po tygodniu, bo źle się czułam.

A...właśnie dałam Ci się sprowokować. O to Ci chodziło ? :):):) Jeśli tak , to możesz być z siebie dumna. Pozdrawiam.

Gość ZGNERO
czy ty jesteś nienormalna czy co? chyba to ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem!!!! przecież ona pisze, ze nie karmiła jak brała lide i nie przestała karmić bo chciała ją brać!!!!!!!!! pozatym przy braniu tego typu srodków również potrzebna jest slina wola i zapał. tyle że łatwiej przychodzi opanowanie się przed obżeraniem. wiem bo brałam meridie. i teraz znowu biorę.

Gość opanowana
ZGNERO!!!!!!!!! dobry psełdonim pasuje ci!! :p człowieku ty się otrząśnij przecież ty chyba sama niewiesz co piszesz co ty chcesz od tej dziewczyny ???? ona schudła aż tyle a ciebie to pewnie kuje co?? sama nie możesz tyle schudnąć i się wtrącasz wymyśliłaś bajke że też brałaś i odrazu coś ci się stało inni chcą to brać to niech biorą dużo znam takich osób jak izabella i chwalą sobie to i nic im nie jest!!! także przestań już panikować ! po 2 zwróć uwage co piszesz już ci chyba jakaś osoba zwracała uwage że iza niekarmiła jak brała te tabletki! a silna wola przy każdym odchudzaniu musi być bo jeżeli będzie brała te tabletki i jadła wszystko słodkie itp. to napewno nieschudnie same tabl nie robią z człowieka odrazu linijki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A CO DO CZEPIANIA SIĘ MINI-MAXI TO JA NA JEJ MIEJSCU NAPISAŁA BYM CI ŻEBYŚ ZASTANOWIŁ SIĘ NAD TYM CZY KTOŚ NIEMYŚLI O TYM CZY NIEJESTEŚ AUTOREM TYCH WSZYSTKICH KRYTERI NA TEMAT IZY JEJ KARMIENIA I WOGULE!!! BO JA AKURAT MYŚLE ŻO TO TY PISAŁEŚ :D fakt nieudowodnimy ci tego ale każdy wie swoje pa POZDRAWIAM

Hejka ja też schudłam i to dokładnie tyle samo co autorka topiku:) waga nareszcie pokazała 53 kg:) ale jestem happy ja już właściwie kończę dietę:) ale jakby ktoś potrzebował jakiejś porady to mogę spróbować pomóc dodam tylko od razu nie było żadnej chemi nawet żadnych herbatek

Gość jakby przy takich tabletach
nie trzeba bylo silnej woli to nie byloby tylu grubasów na swiecie. och... gdyby to było takie proste...

HEJ jestem właś nie weszłam zobacyć co tu umnie słychać witam i pozdrawiam te życzliwe mi osoby!!!🌼 WITAM smerfetka21-GRATULACJE!! JAK TO ZROBIŁAŚ PODZIEL SIĘ ZEMNĄ JAK MOŻESZ SUPER I TO BEZ NICZEGO A W JAKIM CZASIE :D

mała poprawka 24 kg właśnie sobie to uświadomiłam wiesz co ja na diecie jestem od kwietnia wiec troche czasu.........ale......... po drodze była wpadka a właścwie cały miesiąc wpadki w kwietniu zaczełam waga wyjściowa 77 kg ( wzrost 155-156)dosyć szybko zleciało 12 kg wyjechałam do Anglii dosyc długu byłam jeszcze na diecie w pewnym momencie coś pekło zaczęłam wsuwać muffinki i nie tylko skutek wracam do domu jest połowa wrześnie waże znowu 66-67 kg( a w Anglii bylo juz nawet cos kolo 61) przechodze na diete zaraz po powrocie do Polski i w tej chwili jest 53 kg:) dieta no coż właściwie starałam się po prostu ograniczać do 1000 kcl powiem tak w Anglii jadałam mniej niż 1000 kcl i chudłam na tym wolniej!!!!!!! niz jak byłam na 1000 kcl więc chyba zgodzę się że za drastyczna dieta nie jest dobra słodyczy nie jem wcale jem same zdrowe produkty zero ziemniakow bialego pieczywa fast foodów nie popadam w paranoję i obok jogurtow naturalnych jadam owocowe generalnie moje menu składa się z mięska białego,ryb, chleba chrupiego czasami razowego warzyw i owoców( praktycznie wszystkich poza tymi których nie lubię a nie lubię chyba tylko buraczkow), takich niskokalorycznych serków do kanapek, chudej białej wędliny, jogurtów naturalnych( do nich dadaję siemię lniane i otreby) jogurtów owocowych muesli, czasami zrobię sobię owsiankę czasami sałatkę z tuńczyka , czasami jakąś warzywną zupkę i tyle ćwicze dopiero od miesiącaa wcześniej byłam za leniwa ale zdecydowanie polecam żadne kremy nie dają tyle co cwiczenia i to w sumie tyle ja w sumie koncze moze sie wydawac ze dosyc duzo waze ale jestem juz dosyc szczupla moje wymiary to talia 66 biust 87 biodra 80 nogi wygladaja nie za ciekawie ale zeby wygladalyby ok musialabym schudnac jeszcze 10 kg a wtedy po moim biuscie pozostaloby wspomnienie wiec ja juz koncze ale przede mną duzo gorsze wyzwanie- utrzymanie wagi a za was trzymam kciuki rzeczywiscie warto sie postarac nie ma piekniejszej nagrody kiedy pani w sklepie patrzy na Ciebie i mowi \"rozmiar 36 tak?\"

Jakby z tymi tabletkami było tak jak pisze Zgnera to na swiecie nie byłoby grubych ludzi. Bo jeszcze sie taki nie urodził co by wymyślił tabletki NA odchudzanie (a nie wspomagajace odchudzanie), przy których możesz jeść wszystko i chudniesz. Choć reklam takich widziałam sporo :o Jednak osobiście nie popieram chemicznych wspomagaczy. Ps. smerfetko, może to śmieszne pytanie ale co to są te muffinki? :P

smerfetko 🌻gratulacje !!1 Za wagę, za silną wolę, za wytrwałość ! opanowana------sądzę, że wypowiedzi ,,zgnery,,należy pozostawić bez komentarza sweet november-----w Twojej stopce jest mega wynik!!!!!!!!!Jak Ty tego dokonałaś ?

muffinki to są takie babeczki u nas ich za bardzo nie ma można je spotkac w McDonals, Coscie widziałam je te z w firmowym sklepie Tschibo ale w Anglii są wszędzie:) tzn może nie wszędzie ale że ja pracowałam w miejscu gdzie się je sprzedawało to......... hehhe poza tym były tam tez różnorodne inne ciastka na bazie ciasa półfranskiego i to dopiero wchodziło dobrze ze w Polsce ich za bardzo nie mam a jak już są to drogie( muffinek w coscie 6 zł jak na polske warunki uwazam ze duzo)

sweet november GRATULACJE!!! MUWISZ ŻE NIEPOPIERASZ TABLETEK WIĘC JAK OSIĄGNĘŁAŚ TAKI WSPANIAŁY WYNIK I W JAKIM CZASIE?? możesz mi powiedzieć ile masz wzrostu ?? trzymaj się i życze ci dalszych sukcesów :D :D 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 opanowana-------- NIEMĘCZ SIĘ JUŻ ODPUŚĆ SOBIE NIEWYPOWIADAJ SIĘ JUŻ NA TEMAT \'\'ZGNERY\'\' TEŻ JESTEM ZA TYM ABY POZOSTAWIĆ TO BEZ KOMENTARZA:D :D

Gość do sweet november
"Jakby z tymi tabletkami było tak jak pisze Zgnera to na swiecie nie byłoby grubych ludzi. Bo jeszcze sie taki nie urodził co by wymyślił tabletki NA odchudzanie (a nie wspomagajace odchudzanie), przy których możesz jeść wszystko i chudniesz." są takie substancje które wypalaja tłuszcz i możesz jesc wszystko ;) kiedyś zaobserwowano że ludzie pracujący przy rozsypywaniu trutki dla szczurów chudli w szybkim tempie(nie pamietam teraz nazwy tego preparatu) i co, zaczęto sprzedawać tą trutke jako lek na otyłość, po jakimś czasie została wycofana z sprzedaży do było wiele zgonów, teraz używaja tego tylko koksiarze do wycinania tłuszczu. z lida jest podobnie - to trucizna , niedługo pewno tego zabronią :o

Wzrostu mam 165cm. I tak naprawdę nie stosowałam żadnej diety cud, po prostu MŻ. Dlatego w sumei bezboleśnie schudłam. Mam ochote na słodycze to jem ale wszystko z umiarem. Oczywiście nie zawsze jestem taka rozsądna :P od czasu do czasu jak zabaluję ze znajomymi to potem nie mogę patrzeć na jedzenie przez dwa dni :P ale chyba gdyby nie małe przyjemności to nie dałabym rady byc na diecie. Raz miałam zryw bo naczytałam się o kopenhaskiej. Wytrzymałam równiutki tydzień, poleciało 4kg a w następne 2 tyg odrobiłam 4,5kg :o Zaczęłam tyć przy dojrzewaniu. Oczywiście nie zwalam tego na hormony a na swoje głupie zachowanie, czyli zajadanie chipsów i zapijanie ich cola (2 zmory z przeszłości z których całe szczęscie się wyleczyłam i w tej chwili zastąpiłam je czekoladą- tak dobrze czytacie ;D i owocami oraz woda niegazowaną). W 3 klasie liceum dobiłam 70kg.... zaczęły sie docinki nie tylko ze strony \"kolegów\" ale i dalszej rodziny :o Potem miałam troche problemów osobistych, schudłam do 67- 66kg i chyba od tego momentu zaczęłam sie ograniczać. Zeszłam do 60kg, które trzymałam długo bo ok. 1 roku (po prostu przestałam sie pilnowac ale i nie obżerałam sie, jadłam tak, że bilans kaloryczny wychodził na zero). Od listopada postanowiłam ruszyc dalej :) Zleciało 3 kg. No i ostatnie 2 tyg powiedzmy znów sie zbyt nie pilnowałam (zbyt duzo obowiazków się pojawiło, by myśleć o diecie) więc waga znów sie zatrzymała. Ale teraz znowu się ograniczam :) Tak stwierdzam, ze plusem jest to, iż nie tyje (róznica jest czasem +1kg, którego następnego dnia juz nie ma- zapewne zwiazane jest to z gospodarka wodną organizmu). Chyba dzieki tym przestojom, nie mam zbytnich problemów z metabolizmem, nie głodze organizmu i gdy sobie troszke pofolguję to mimo wszystko nie tyję a jedynie trzymam wagę. Jednak teraz znów wróciłam :D Nie narzucam sobie czasu, stopniowo w końcu zejdę do 52- 53kg. (no moze tak po cichu marzę by było to przed latem, więc mam jakieś pół roku na 5 kg czyli lepiej niż super ;) ).

do sweet november- skoro było na szczury to było toksyczne dla ludzi, jak ktoś zacznie sobie podawać dajmy na przykład zwiazki kadmu, metylortęci czy innej substancji toksycznej to jakby nie patrzec schudnie bo wysiądzie mu organizm. Zazwyczaj w czasie choroby ludzie chudną. Dlatego uważam, ze nie ma srodków, przy których można jeśc co się chce i chudnać. Ps. oczywiście mogę się mylić, byłoby to nawet wskazane bo taki środek zapewne byłby sukcesem w walce z otyłością i nadwaga ;)

Gość Do IZABELLAK5
tam gdzie ma być ó..... zamkięte to pisz poprawnie lub zaglądaj do słownika ortog. o żle się czyta popraw ortografie:P

Gość no własnie....
sweet november , człowiek sprzeda człowiekowi trucizne byle zarobić ...

no niestety. Ale całe szczęscie mamy wolą wolę, rozum i dostęp do internetu :P czyli środki, dzięki, którym możemy tych trucizn nie kupować :D

Gość mag7
kurde co wy wypisujecie!!! przeciez takie tabletki to swiadome pozbawienie sie dobrego zdrowia!!! jestem mama 4-miesiecznego syna. po ciazy zostalo mi 15kg. karmie piersia a mimo to nie chudne. mimo to nawet nie mysle o takich metodach. dlatego wypowiedzi izy...fuj!!!dziewczyno twoj syn to malenka istota zdana tylko na ciebie... pomysl o tym..bo jestes tak pusta ze az...fuj...

Gość mag7
23kg w trzy miesiace...nie masz sie czym chwalic dziewczyno!!!