Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość ZGNERA
super, tyIe że ja na innych topikach nie pisuję raczej z resztą mogą i sikać na ekran na widok mojego nicka, dIa mnie nie istnieją :-P ja mam w sobie wieie jadu hehehe aIe nie motywiuję nikogo moimi "sukcesami" po efedrynie :-P

Gość no i tymi wypowiedziami
ZGNERA udowodniła, że właśnie jest grauba, brzydka i nikt jej w prawdziwym życiu nie lubi oraz ze ma niską samoocene... dziekujemy. 🖐️ :D

WITAM ankajulia-----------więc tak długo już stoisz w miejscu no ja nie ja tak ok tyg.dopiero ale fakt że nie Idziesz w góre a jesz normalnie teraz czy masz jakąś dietke POZDRAWIAM 🌼 PS.......A co tam u was mini maxi///// smeffetka 21//////dwa błękity ///życze udanego wieczoru!!!:D :D :D :D

Gość ZGNERA
"udowodniIam"??? hehehe Iogika formaIna jest mi niezwykIe bIiska, z chęcią zapoznam się z twoim tokiem wnioskowania :-) proszę więc, udowodnij, że Twoj wniosek wynika Iogicznie z obranych przesIanek - rozumiem, że wzor twierdzenia to jakaś tautoIogia?? z chęcią prześIedzę :-) jeśIi mi to Iadnie rozpiszesz wraz z wartością Iogiczną poszczegoInych zdań to skIonna będę uwierzyć w Twoją odważną konkiuzję, że nosząc rozmiar 36-38 jestem gruba, a faceci atają za mną dIa jaj czy z Iitości :-D

Gość ZGNERA
konkIuzję - sprostowanie specjaInie dIa izy :-)

ja jestem na zakończeniu dietki oczywiście to nie znaczy ze zaczne jesc co chce ale musze jakos wyjsc z tej diety zeby nie przytyc ale juz nie chudnac w tej chwili nosze rozmiar 36 i mysle ze mi to wystarczy poza tym jak juz pisalam chce zeby cos pozostalo z mojego biustu oczywiscie dalej pracuje cwiczeniami nad rzezba nie ma zmiluj sie minimum godzinka cwiczen dziennie( z tym ze wiekszosci to cwiczenia na rzezbe) skora nie wyglada rewelacyjnie na szczescie na razie pod ubraniami tego nie widac i wszyscy naokoło mi prawia komplementy jak to swietnie wygladam ale o cialko trzeba dbac caly rok takze ja juz teraz mysle o tym jak to bedzie fajnie jak to wyskocze na plaze ale zebym to mogla zrobic bez kompleksow musze popracowac:) poza tym ta cala dieta wyrobila we mnie zmiane nawykow zywieniowych i wcale nie mam zamiaru wracac do starych nawykow bede jesc mniej wiecej to co teraz tyle ze wiecej i moze od czasu do czasu pozwole sobie na jakies male szalenstwo( oczywiscie wszystko z umiarem) pozdrawiam i zycze powodzenia i wy tez mi go tez zyczcie to utrzymac wage to w sumie tez sztuka kto wie czy nie wieksza niz same schudniecie:)

hej smerfetka to dużo dużo mi jeszcze brakuje !:( :( ja mam w biodrach 99 a miałam114 biust 97 a miałam110 brzuch 92 a miałam 113 łydki 38 a miałam 46 kolano 39 a miałam51 udo 60 do góry a miałam 72 ramie 28 a miałam 34 życze ci abyś utrzymała swoją wage i w takim razie trzymam kciuki i pozdrawiam pa :D

Gość zgreda nie pogrążaj się

Gość mam 20 kg. do zrzutu
odchudzam sie od roku, ale zamiast tego przytylam 8 kg.. rok temu mialam do zrzucenia 12. juz nie mam sil. i to nie było drastyczne odchudzanie. tylko zdrowe. mam chyba tak slaba przemiane materii, ze musze jesc z 500 kcal. aby chudnac bo przy 1000-1200 tyje. ale nie moge jesc tak malo bo ciagle jestem glodna. mam meridie i zaczynam ja brac bo juz naprawde nie wiedzialam co robic...

witaj spróbuje ci pomuc w taki sposób jaki moge a moge opowiedzieć ci jak mi nic nieszło!!! dostawałam już na głowe robiłam różne diety kapuścianą i takie tam ważywne i dużo dużo innych było to jeszcze przed ciążą bo miałam zawsze ok 80 paru kg. zaznaczam że teraz jest znacznie mniej :D i nigdy nic mi nie pomagało więc podarowałam to sobie i tak chcieliśmy mieć bobaska (ale dlatego chciałam chudnąć aby tyle potem niemieć do porodu a było sobie troche!) więc zaszłam w ciąże no masakra bo przytyłam 29kg.ale leżałam w szpitalu było bardzo mało ruchu i wogule jadłam bo każdy coś tam przyniósł zawsze no nie a głupie powiedzenie jedz bo teraz musisz za 2 bzdura ! nieprawda !więc po porodzie odczekałam swoje ograniczałam jedzenie ale nic nie dawało więc czekałam na ostateczny dzień kiedy położna przepisała mi mleko sztuczne dla synka i wtey wiedziałam już na 100% że karmić nie będe więc zakupiłam LIDE jestem ZADOWOLONA !!!!!:d:d:d PS. skutków ubocznych nie miałam jedynie suchość w ustach niebyło tragicznie!! pozdrawiam i trzymam kciuki z M .daj znać jak ci idzie !

Gość a skad masz
lide? ile to kosztuje?

Gość a skad masz
w normalnym zielarskim? a na ile starcza opakowanie? jak to sie przyjmuje? (to sa tabletki?)

tak w zielarskim :D tak tabletki to są stosować tylko jedna rano ja brałam zawsze jak wstałam wziełam potem piłam kawe i jak wypiłam to potem już niejadłam bo już zaczeła działać i niechciało mi się jeść tylko ok 16 jadłam leciutki objad i to wszystko!:D

aha opakowanie jest na cały miesiąc ale możesz kupić najpierw pare sztuk i sprubować weż z 3 4 sztuki i zobaczysz bo nie inni nie mogli tego brać niby jakieś tam mieli drgawki spać nie mogli i wogule więc zależy to raczej od organizmu nie namawiam lepiej się upewnij jak nic ci nie będzie to zacznij brać i zobaczysz !!! mi pomogła

Gość a skad masz
chyba jednak sie nie skusze. lekki obiad jako jedyny posilek dziennie? nie chcialabym miec zwisow po straconych kilogramach, a taka glodowke to mozna sobie samemu zapewnic. wydaje mi sie, ze schudlas przez ten ujemny bilans a nie przez lide.... nie boisz sie co bedzie jak zaczniesz normalnie jesc? czy chcesz na zawsze zostac tylko przy obiedzie???

tak nie było zawsze znalazło sie i dość grube ciacho no ja uwielbiałam jeść więc musiałam uciekać od lodówki no może to troche żle ujełam ale tak wyszłlo sorki!!! więc przyszedł weekend u rodzinki to też po balowałam dlatego wcześniej na moim topiku wspominałam o silnej woli aby jedzeniu powiedzieć nie musze jeść mniej! aha do tego nie ćwiczyłam no i przede wszystkim podstawą jest multum kremów ujędrniających wyszczyplających i na antycellulit!

tak ale oczywiście zrobisz jak uważasz jak prosiłaś opowiedziałam ci jak to było poto tu jestem a ostatnia decyzja wiadomo należy tylko i wyłącznie do ..................ciebie więc życze powodzenia :D :D🌼 🌼

JUŻ OD PARU DNI NIE BIORĘ LIDY I WAGA STOI W MIEJSCU CO PRAWDA JEM MNIEJ I NADAL SIĘ PILNUJE I NAWET PARE malutkich gramów ubyło..................TRZYMAM SIĘ JAKOŚ:D :D :D:D :D:D:D CHCĘ SCHUDNĄĆ JESZCZE TROCHE ALE JUŻ BEZ LIDY NARAZIE PRZERWA KTO WIE CZY NIE POWRUCE ZA PARE DNI MOŻE TYGODNI!!(kto wie)???

a ja mam 160 cm i 80kg...o zgrozo!!! powiedzcie mi czy mój jadłospis na dziś jest dobry i sprzyja chudnięciu: Śniadanie: bułka grahamka z ziarnem+ 60g chudego twarożku+jabłko uprażone+ filiżanka mleka 2%(!!!) II śniadanie: Kawałek grejpfruta Obiad: 1-2 gołąbki KOlacja: owoc I ćwiczenia....brzuszki, marsz, itp. Proszę o pomoc..

WITAJ maluczka:D śniadanie ok nie wiem co do mleka ale jeżeli chude to chyba tak śniadanie 2 w porządku objad lepiej zastąp te gołąbki jakąś sałatkką warzywną bo w gołąbkach kapusta ryż zależy jeszcze jakie są te gołąbki?? kolacja ok.no i super bo ćwiczysz powinno ci się udać osiągnąć swój cel no oczywiście bez słodyczy!!na dobbry początek!!pozdrawiam i trzymam kciuki!:D :D :D

Gość Wariatko
nie namawiaj dziewczynę na amfetaminę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widze że jakaś przybłęka tutaj czytać nie umie zapraszam pare postów wyżej najpierw przeczytaj a potem osądzaj czy kogoś namawiam nie mam takiego tupetu jak ktoś chce niech bierze.NIKOGO NIENAMAWIAM OK PISZ CO CHCESZ ZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA!!!:D

Gość izabelka polecam ci
zamiast tych kremow ujedrniajacych peeling kawowy, pozniej krem. a ze 3 razy w tyg oklady z kawy z foliowaniem a potem krem i znowu folia. o niebo lepsze od samych kremow. jeden taki zabiek z foliowaniem daje moim zdaniem lepsze efekty co pol roku smarowania samymi kremami.

DZIĘKI KOCHANA A JAKI TO KREM Z JAKIEJ FIRMY OPOWIEDZ COĆ O TYM NA BRZUCH UDA RAMIONA TEŻ MOGE WŁOŻYĆ FOLIE DZIĘKI ŚLICZNE ZAINERESOWAŁAM SIĘ OPOWIEDZ COŚ ILE RAZY W TYG STOSOWAŁAĆ PA :D :D 🌼

Gość ZGNERA
i wszystko jasne :-) najpierw pisała o silnej woli a potem sama przyznała, że po lidzie jej się jeść nie chciało hahahaha tak trudno to powiedzieć?? po co mydlić dziewczynom oczy???

Gość uzywam serum
dax cosmetix. serum do szybkiej redukcji celulitu. a peeling kawowy robi sie tak; zalewa sie fusy gorąca wodą. aby powstała gesta papka. dodaje do tego po 3 kropelki olejków; cynamonowy, grejfrutowy i cyprysowy. mieszam i po umyciu ciala wcieram ta papke z 10 min. pozniej splukuje wycieram sie i nakladam ta sama papke tylko dodaje jeszcze tam balsam do ciala. jakis taki najtanszy (mam taki z rosmana 500 ml. za 4 zl.) nakladam to na nogi, brzuch, tylek. i zawijam sie folia, celofanem. tak ze 2 warstwy tej folii. . na to rajstopy, getry, spodnie dresowe i siedze pod kocem, a jak nie mamm czasu to nie siedze pod kocem ;) trzymam to conajmniej godzine, a przewaznie 2 godziny. pozniej to zmywam i smaruje sie tym kremem-serum i znowu zawijam folia. tym razem juz 1 warstwa. i znowu getry, spodnie. trzeymam to ze 3 godz. pozniej sciagam folie. taki zabieg staram sie robic 3 razy w tyg. a najczesciej robie 1 bo nie mam czasu. zrob to a nie pozalujesz. bedziesz zachwycona! wczesniej wydawalam mnostwo kasy na kremy na celulit a one gowno dawaly. jak nie robie tcy zabiuegow to tez staram sie po kapieli smarowac tym serum. czasem zamiaste tego serum uzywam serum i kremu z eveline. tez dobre i niedrogie. no ale podstawa to ten peeling i oklady z folia. aaa... jesli masz pekajace naczynka to peeling i te olejki nie dla ciebie.