Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

DZIĘKI ŚLICZNE ZA OPIS ZASTOSUJE TO JAK NAJSZYBCIEJ NIE WIEM JAK CZĘSTO BĘDE TO ROBIĆ ZOBACZYMY BO PRZY TAKIM MAŁYM BĄBLU TO NIE ZABARDZO SOBIE POLEŻE ALE POSTARAM SIĘ PS. możesz powiedzieć mi jeszcze po jakim czasie stosowania widziałaś lepszy efekt np.ile mniej cm w udach lub brzuchu.:D :D :D :D 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 PS.zgreda-----a to ty niby brałaś lide i co nie wiesz że jeść się nie chce????? a niestety coś trzeba !!! jakoś dziwnie ją brałaś chyba że nie tak przeczytałaś nazwe ha ha ha !!! :P i wkręcasz nam tu że niby wszystko wiesz i taka niby obeznana byłaś a tu cię mamy!!ha ha

do maluczka hej słuchaj widzę że startujesz z podobnej nadwagi jak ja miałam( 155 cm wzrostu 77 kg czyli jeszcze gorzej może chciałabyś pogadać mogłabym sie z Tobą podzielić moim doświadczeniem w sprawie odchudzania( 24 kg za mną jak juz pisałam) nie mówię że jestem ekspertem bo nie jestem ale wiem że pogawędka zawsze się przyda więc jakbyś miałam ochotę to podaj gg to sie odezwe:)

Gość Zona Pana Krzysia
No to jakim cudem schudłas i co to jest lida????

Gość ZGNERA
no przecież ja od początku twierdzę, że jeść się nie chce, pisałam, że wręcz musiałam jeść na siłę, a Ty pierdzielisz jak potłuczona o silnej woli hehehe brałam Lidę - dwa opakowania. nazwa krótka , wiec łatwo zapamiętać, nawet Ty z tym sobie radzisz :-P po Tobie z kolei widać, ze brałaś więcej i mózg podupadł :-D

Gość ZGNERA
lida to kapsułki na odchudzanie, niezarejestrowane i nielegalne w Polsce,sprowadzane z Chin. ich branie to kontrowersyjna sprawa - szansa na łatwe zrzucenie kg, ale duże ryzyko dla zdrowia. występuje szereg negatywnych skutków, niektórzy ich praktycznie nie odczuwają, inni wręcz nie mogą ich zażywać. po lidzie tracisz ochotę na jedzenie, nie czujesz głodu. bierze sie jedną dziennie. jak już wspomniałam, nigdzie legalnie jej nie nabędziesz.

Gość nie wiem ile stracilam
po tym owijaniu folia, ale cos tam stracilam bo widac, zreszta nie robie tego regularnie bo nie mam czasu. ale efektuy widac i czyc juz po pierwszym razie. skora gladziutka, delikatna. celulit wiadomo ze tak odrazu nie zniknie, ale moja kolezanka miala taki widoczny i robiac to regularnie 3 razy w tyg po okolo 2 m-cach pozbyla sie go. teraz robi oklady raz na tydz.

ale da się i schudnąc tylko i wyłącznie dzieki silnej woli:) ja nie chwalac sie tak schudłam:) choć fakt faktem lekko nie było ale z drugiej strony jestem teraz cholernie z siebie dumna bo jak już wspomniałam schudłam bez żadnych wspomagaczy nawet herbatek odchudzających ale przyznaję że nie jest lekko czasami człowiek jest tak cholernie głodny i dodatkowe czasami to nie sprawa nawet głodu fizycznego ale psychiki coś by się zjadło i juz:) a mnie musiały wtedy wystarczyć marchewki i herbatki owocowe( jak mi sie chciało ssłodkeigo a chciało mi sie cały czas to robiłam sobie herbatki owocowe kalorii maja niewiele bo od3-5 kcl a jest to dla mnie jakaś namiastka słodkiego)

ale nie potepiam nikogo kto stosuje jakies srodki na schudnięcie ja radziłam sobie i bez nich ale każdy robi jak uważa wiec po co czepiac sie tego jak schudnął ktoś inny

smerfetka już ci gratulowałam ale zrobie to raz jeszcze GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.POZDRAWIAM CIĘ CHWAL SIĘ ILE WEJDZIE MOŻESZ NAWE NA MOIM TOPIKU BO NAPRAWDE MASZ CZYM BĄDZ DUMNA Z SIEBIE :D :D :D :D tak masz racje każdy odchudza się tak jak uważa jego sprawa!!!!:d :d :d 🌼 ]kwiatek]

Gość ZGNERA
nie trzeba być ekspertem, wystarczy nie być debilem, ale co ty możesz o tym wiedzieć izuniu??? :-P

WITAM:D ja tylko tak zaglądam widze że nikogo jeszcze tu nie ma no to ja spadam robić objadek uszykować synka no i może gdzieś na odwiedzinki do rodzinki pozdrawiam wszystkich gorąco pa 🌼

Gość jak smakował
objadek?? :-D

HEJ dzięki objadek był pyszny :D ale zjadłam MALUTKO tylko tyle aby usiąść z mężem chociaż przy niedzielnym obiadku bo w tygodniu nie stety już z nim nie jem bo wraca ok 17 a dla mnie to już za puzno na jakie kolwiek posiłki:D POZDRAWIAM PA:D :D

Gość noooooooooooooo
Izunia ty ty ortograficzny cymbale !! pisz - obiadek - widzisz błąd czy nadal nie ??? i mnóstwo innych , aż mnie mdli jak to czytam jakaś jesteś zakręcona czy tuman ???

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! JEŻELI CIE MDLI :D :D :D TO ZEJDZ Z TEGO TOPIKU I NIKT CIĘ NIE ZMUSZA DO CZYTANIA TEGO CO JA PISZE:D OKI.:D :D :D :D :D :D POZDRAWIAM CIĘ GORĄCO :D :D PA:D

Gość jestem z noooooo
Oj chętnie bym Cię poczytała, ale... Jak można robić tyle błędów? Nie uwierzyłabym, gdybym tego na własne oczy nie widziała. Izabela, nie piszesz chyba dla samej siebie, tylko po to, by ktoś inny to czytał. Zlituj się dziewczyno i postaraj się choć trochę, bo takie pisanie świadczy o braku szacunku dla czytających :O.

Gość czy wam tez na tym
topiku wyskakuje reklama z boku i zaslania?

Gość kup sobie
zeszycik 16 kartkowy i pisz , pisz , pisz , pisz ....................... może coś z tego będzie ???

Gość pinnkie
IZABELLAK5 - zaczęłam czytać ten topic i jestem załamana opiniami ! jeżeli komuś nie odpowiada forma dzięki której schudłaś to jego sprawa - nie stresuj się i nie komentuj -zawsze znajdą sie jakiś malkontenci - grunt by nie dać się zwariować -przeraża mnie czytanie 6 str topicu w których mają pojawiać sie kłótnie i wyzwiska więc powiedz mi szczerze - czy umiesciąłś na nich formę swojego odchudzania i dojścia do takich efeków ? to chetnie do nich wrócę - bo mnie akurat bardzo interesuje jak to zrobiłaś i marzę o podobnym wyniku :) pozostałym radzę nie zaśmiecać topicu i wyżywać się gdzie indziej "co kto robi jego rzecz:)" nie pasuje? zmykać gdzie indziej pozdrawiam i gratuluję wyniku - czekam na instrukcję qw jakim czasie i jakim sposobem można dop niego dojść

HEJ PINNKIE tak masz racje wieże ci że nie chce się czytać takich bredni nie na temat ale cóż łatwo mnie sprowokować ale postaram się od tej chwili żadnym takim idiotom nie odpisywać:D DZIĘKI CI BARDZO WIĘC tak ja stosowałam tabletki lida zaznaczam nie zmuszam nikogo do ich brania ale mi naprawde pomogły żadnych skutków ubocznych dobrze się z tym czułam no i schudłam 23 kg na tą chwile prawie jest 25 ale już nie biore..narazie przerwa zastanawiam się nad czym innym ale nie wiem czy nie powruce do lidy spowrotem :D :D a ty z jakiej wagi startujesz??

Gość pinnkie
więc teraz uznasz mnie za wariatkę i zrozumiem Twoje zdanie ale błazić rzezc ludzka :) 3 razy na przeciągu 2 lat kupowałam Lidę rzeczywiście widziałm efekty brak łaknienia kłopoty ze snem - nawet robiłam przerwy 1 tabletka na 3 dni i tez dziąłło - chudłam po 5 kg .... skutów ubocznych nie widziałm - (miałam kiedyś meridię na próbę 3 tabletki chyba - zupełnie nie dla mnie miałam ucisk w klatce piersiowej - więc mam porównanie i jak dla mnie ok) ... i wszystko marnowałam - z radości ze chudłam te 5 kg odrazu słodycze dogadzanie i klaaaapa - aż wstyd

Gość pinnkie
odchudzam się już tak 5 lat - i niestety moje diety i efekty są tak nieudolne że aż żenujące - kiedyś ważyłam 55 kg w ciąży bardzo dużo przytyłam i oficjalnie zostało mi 10 kg po porodzie - tak jak piszę raz schudnę te 5 raz przytyję ehhhh smutno mi i złoszczę się że nie potrafie wrócić do starej wagi bo żle czuję się we własnym ciele ale wew. brak konsekwencji sprawia właśnie że chudnę na lato :) te 5 kg i na zime spowrotem ważę 65 :( - ogólenie jem bardzo mało normalnego :) jedzenia zabijają mnie słodycze jem na potęgę i jest to wręcz nałóg

Gość pinnkie
bardzo chciałabym od Nowego Roku zacząć jakąś dietę - być może znów dam sobie szansę pomagając sobie Lidą (ja też kupuje w zielarskim i nie mam z tym żadnych problemów - choć czasem ze wzg. na popyt trzeba poczekać), ale czasem przestaje w to wierzyć - mam strasznie słomiany zapal - nie wykorzystuj szans ( tj Lida) bo nie widzę szybkich i spektakularnych efektów jestem straaasznie niecierpliwa. w jakim czasie można schudnąć 10 kg????

WCALE NIE UZNAJE CIĘ ZA WARIATKE DLACZEGO!!!!!!!!!!!:D :D :D WIEC powiem tak ja od tych 95 kg.schudłam do 71. teraz stoje w miejscu więc odłożyłam lide bo nie działała kąpletnie już na mnie postanowiłam odczekać i odchudzam się bez żadnych środków wspomagających : D chciałam spróbować M 10 ale samo nie wiem już co robić :( CHCIAŁABYM JESZCZE TAK CHOCIAŻ DO 65KG. NARAZIE DOJŚĆ :( :( niewiem kiedy sie to uda !!!

ale ponoć jest tak że jak masz dużą nadwage to zlecisz szybciej a potem idzie to dużo wolniej :D no w moim przypadku tak jest teraz zatrzymała się waga jak taka głupia i ani rusz:(

Gość pinnkie
uciekam już spać - odezwę się jutro - wkurzam sie bo komputer nie chce znależć mi mp3 a ja lubię sobie w nocy posłuchać muzyczki a przy dziecku i warunkach blokowych nie da się o tej porze. Ile trzeba się odchdzać by schudnąć 10 kg moze jak wyobrażę siobie to i przelicze na tyg to w to uwierzę :) buziaki dobrej nocki wiesz jeśli Twoja waga stoi w miejscu to mam fajną diete na rozruszanie :) organizmu - podobno najlepsze jest ograniczenie i zdrowe odżywianie oraz dieta jako sposó na życie ( z teorii jestem niezła :)) ale czasem jak waga stoi w m-cu trzeba dać jej powera - odezwę się pa