Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalapampalinka

samotność na włąsne życzenie

Polecane posty

Gość niniusia
Jarek...gdzie zejdziesz?..do kuchni?aha...czyli kompa masz na piętro wyżej,a może dwa....

Gość no ale chodzi o to
tak, tak, on marzy żeby byc z tobą, dlatego razem nie jesteście😴 No i widzisz- o to mi chodzi:D To żałosne wmawiać sobie coś, co nie jest prawdą:O Ty się z nim kochasz i sobie wyobrażasz nie wiem, co, a on cię po prostu rucha:O

Gość niniusia
troszkę mi niezgrabnie wyszło z tymi piętrami...ja np. kuchnię ma na tym samym poziomie co mój working office...hehehe

Gość lalapampalinka
ale ja wcale nie twierdzę, że on mnie kocha czy też że chce ze mną być...Nic sobie nie imaginuje ale nie żałuje i już:).

Gość niniusia
no ale chodzi o to ....a czy ma zawsze o coś chodzić??? Jareczku..łapię...ale nudzi mi się roztrząsać jakieś tam dylematy panienki co ma lepić pierogi i coś tam z nogami potrafi...

Gość no ale chodzi o to
dobra, ide w kimono, ludzie, bo pierdolicie od rzeczy🖐️

Gość niniusia
lalapampalinka ..sorry ...ale czy Tu znajdziesz odpowiedź na swoje życiowe dylematy?

Gość lalapampalinka
niniusia----> na razie rozwiązę Twój: idż spac w cholerę. ja też uciekam...:) Dobranoc:D

Gość niniusia
czyli za uważne śledzenie wątku Ci nie płacą....

Gość niniusia
lalapampalinka ....ale agresywna dziewczyna ..wow!!

Gość niniusia
a tak na serio...ludzie,skąd w was takie ponuractwo i wieczne koncentrowanie się na problemach,co temat to jakaś negatywna bomba,pomijając słownictwo....nie macie w sobie za grosz ironii czy lekkości,wieczne marudzenie i wieczne ocenianie w kontekstach męsko -damskich.....nudaaaaaaa i ciężkie kalibry.....i potem jęczycie,że trudno znaleźć fajną dziewczynę lub faceta....a jeśli ktoś wam wejdzie w paradę to byście zagryźli...

Gość lisiczka piękna
Autorko, nie zrobiłaś nic złego i Cię rozumiem. Miłość kieruje sie własnymi prawami a Ci, którzy się potępiają nigdy nie byli w takiej sytuacji albo nigdy też tak jak Ty nie kochali nikogo. Pozdrawiam i życzę dużo miłości, tej odwzajemnionej. Niech przyszłe Boże Narodzenie będzie dla Ciebie najszczęśliwsze i już nie samotne w serduszku❤️