Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaiwdze stanikow

nienawidze stanikow

Polecane posty

Gość nienaiwdze stanikow
podszywacze dzialajacie:D chdzi mi o to, zebyz mojego malego A nie zrobilo sie zaraz wielkie B, nie chce tak, po co siebie oszukiwac?jak sciagne stanik to tam ledwie co jest a w staniku mam piekne B-to bez sensu.chce usztywniony, moze troche powiekszac ale niech sobie nie przesadza:classic_cool:

Gość To ja zupka amino
Haslo mi nie wchodzi :O Dziekuje :) A mam jeszcze jedna pytanie....to,ktory lepiej nosic jesli piersi rozchodza mi sie na boki...ten mniejszy 32/70 czy 34/75 ? :) Ladnie prosze o odpowiedz

Gość nienaiwdze stanikow
byłam u babki guślarki ale jeszcze mi pomniejszyła bo się jej zaklęcie pomyliło a potem zaraz umarła :O

Gość nienaiwdze stanikow
ten jest beznadziejny, dawaj dalej

zupka amino----> rozchodzeniem na boki się nie przejmuj. Wielu facetów lubi dalekie wędrówki. A nawet jeśli Twój nie lubi - znajdzie sposób by w odpowiednim czasie zbliżyc je do siebie ;)

Gość a ile masz
do amino mysle ze ten mniejszy bedzie bardzie dopasowany i opiety

Dzieki za pociesznie :D To bede nosila ten mniejszy....ale moze to on wlasnie sprawi,ze mi piersi bede wychodzily na boki .... rozchodzily sie pod pachy,....to wcale nie takie proste

Gość a ile masz
jesli bedzie dopasowany to nie ma prawa nic wychodzic:)

Wal sie :O Moj jest.I nie skasuje chocby huj na huju stanal ;) Ja tu bylam pierwsza! :P Moj se jakos poradzi ;) Znajdzie wszystko co trzeba hehe.No to zobacze czy mi bede wychodzily czy nie.I jesli tak to wezne wiekszy i gitara ;)

Gość Anita 15
a ja mam 15lat i uprawiałam seks ze swoim nauczycielem po lekcjach w mojej szkole w naszej klasie, bo mi sie podoba, ma 45lat, żonę, ale chciałam to zrobić to zrobiłam to, jak już wszyscy wyszli i zostałam ja z nauczycielem zamknęłam drzwi zrobiłam mu dobrze ustami a potem sie wypięłam, zatkał mi usta i doszedł w gumie, nawet mi powiedział komplement: "że szarpię jak zawodowa diva", czy możecie mi powiedzieć co to znaczy? pozdrawiam wszystkie rówieśniczki i rówieśników z forum.

Gość durna baba się wypowie
przecież to czy piersi się rozchodzą na boki zalezy nie od rozmiaru stanika ale jego fasonu, trzeba patrzec czy miseczki są blisko siebie czy oddalone od siebie klinem i wybierac taki stanik, który dobrze \"zbiera\" piersi Osobiście mam piersi rozchodzące sie na boki i gdy kupię stanik który ma miseczki zbyt blisko siebie to mi po prostu w nim niewygodnie, ale to chyba też trochę zależy od wielkosci piersi, bo jak piersi są mniejsze to moze to aż tak bardzo nie przeszkadza. Stanik pod biustem nie powinien byc ani za lużny ani za ciasny, to samo z miseczkami bo w przeciwnym razie piersi obwisają gdy jest za luźny albo deformują się jeśli jest za ciasny.

Gość Anita 15
zapomniałam dodać, ze to był nasz wychowawca :)

Gość Anita 15
zapomniałam dodać ze żadna moja koleżanka się mu nie oparła :)