Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winniczka

Dieta warzywno-owocowa i dużo kg w dół. Start przed Nowym Rokiem.

Polecane posty

No hej. Ja dziś się zwazyłam - wynik na dole. :) A co z Wami? Nick..............Wiek...........Wzrost..........Było... .. ....Jest.......Będzie winniczka........27...............170..............95... ........85,8.......65 misia pysia.......23...............170.............90,2.........90 ,2..........60 magdalena7......23...............167..............72.... .......72..........57 Panna Agrest....25...............168..............88...........84. ........60 szczurwis........20...............169.............63-61. .......58...........? millenia............20...............167.............70. ..........70..........55 Shilpa..............23...............165.............62. ..........52..........50 Maluczka..........18...............160............81.... ........79..........50 mimi0023..........24...............175............89,5.. .......88,6........59 Felimena...........26...............165............70... ........70...........58 M20.................21...............171............86.. .........82,5........65 Juli-ana23.........24...............175.............66.. .........58..........50 mniszkaa..........26...............167.............81,5. ........76.........69 agatone22........25...............156.............72.... ........72.........52 olicika...............?................168............73.............73..........53 olcika, dopisalam - jak coś to pozmieniaj :)

Gość trzymam za Was kciuki

Gość trzymam za Was kciuki
piszcie co jecie kazdego dnia. o jakich porach?

Gość jazaczelam
dopisz mój wiek 17 lat ;)

efekty pewnie pierwsze bedą u mnie za jakieś 2 tygodnie. Mój wiek - 17 lat.

hej, ja w związku z tym, że zaczęlam w poniedziałek to zgodnie, żeby był równy tydzień zważe się jutro i zapodam wynik;-) buziaki;* a dzisiaj nie zjadłam kompletnie nic a wczoraj miałam taką chęc na czekolade, że nie pytajcie;/ ale wybrnęłam i nie zjadłam jej:P

Ehh nie skopiowałam tabelki:D sorks:P Nick..............Wiek...........Wzrost..........Było... .. ....Jest.......Będzie winniczka........27...............170..............95... ........85,8.......65 misia pysia.......23...............170.............90,2.........90 ,2..........60 magdalena7......23...............167..............72.... .......72..........57 Panna Agrest....25...............168..............88...........84. ........60 szczurwis........20...............169.............63-61. .......58...........? millenia............20...............167.............70. ..........70..........55 Shilpa..............23...............165.............62. ..........52..........50 Maluczka..........18...............160............81.... ........79..........50 mimi0023..........24...............175............89,5.. .......88,6........59 Felimena...........26...............165............70... ........70...........58 M20.................21...............171............86.. .........82,5........65 Juli-ana23.........24...............175.............66.. .........58..........50 mniszkaa..........26...............167.............81,5. ........76.........69 agatone22........25...............156.............72.... ........72.........52 olicika...............?................168............73 .............73..........53 godzbal............19................167............63..............??...........50

Cześć Dziewczynki:) właśnie wróciłam z uczelni i jestem padnięta- dziś nie wytrzymałam i zjadłam duży jogurt truskawkowy- po prostu juz nie mogłam... no ale od jutra znow sie ostro biore:) Ostatnio nawet założyłamspodnie w które jeszcze 2 tyg. temu nie mogłam się dopiąć grunt to sie nie poddawać.. Powiem wam, ze od tego dietkowania strasznie skurczył mi się żołądek:) co mnie bardzo ale to bardzo cieszy:) Nick..............Wiek...........Wzrost..........Było... .. ....Jest.......Będzie winniczka........27...............170..............95... ........85,8.......65 misia pysia.......23...............170.............90,2.........90 ,2..........60 magdalena7......23...............167..............72.... .......72..........57 Panna Agrest....25...............168..............88...........84. ........60 szczurwis........20...............169.............63-61. .......58...........? millenia............20...............167.............70. ..........70..........55 Shilpa..............23...............165.............62. ..........52..........50 Maluczka..........18...............160............81.... ........79..........50 mimi0023..........24...............175............89,5.. .......88,6........59 Felimena...........26...............165............70... ........70...........58 M20.................21...............171............86.. .........82,5........65 Juli-ana23.........24...............175.............66.. .........58..........50 mniszkaa..........26...............167.............81,5. ........76.........69 agatone22........25...............156.............72.... ........72.........52 olicika...............?................168............73 .............73..........53 godzbal............19................167............63.. ............??...........50

Ale ze mnie głuptasek- nie zmieniłam swojej wagi:) pozdrawiam Nick..............Wiek...........Wzrost..........Było... .. ....Jest.......Będzie winniczka........27...............170..............95... ........85,8.......65 misia pysia.......23...............170.............90,2.........90 ,2..........60 magdalena7......23...............167..............72.... .......72..........57 Panna Agrest....25...............168..............88...........84. ........60 szczurwis........20...............169.............63-61. .......58...........? millenia............20...............167.............70. ..........70..........55 Shilpa..............23...............165.............62. ..........52..........50 Maluczka..........18...............160............81.... ........79..........50 mimi0023..........24...............175............89,5.. .......88,6........59 Felimena...........26...............165............70... ........70...........58 M20.................21...............171............86.. .........82,5........65 Juli-ana23.........24...............175.............66.. .........57..........50 mniszkaa..........26...............167.............81,5. ........76.........69 agatone22........25...............156.............72.... ........72.........52 olicika...............?................168............73 .............73..........53 godzbal............19................167............63.. ............??...........50

;_ ja zmienie swoją jutro, bo mam w stopce, ze waze się w poniedziałek;) rowny tydzien na dietce hihi:P

hej pieknisie:D ja właśnie wrociłam ze szkoły:D Jestem w szoku:D mieliśmy rano taki mały bilans:P tzn, wazenie itp i szczena mi opadła!!! Schudłam 5 kg!!:D to chyba rewelka dla upewnienia poprosiłam ją by mnie jeszcze raz zważyła hehe:) Takze czas odświerzyć tabeleczkę;-) buzkam Was:* Nick..............Wiek...........Wzrost..........Było... .. ....Jest.......Będzie winniczka........27...............170..............95... ........85,8.......65 misia pysia.......23...............170.............90,2.........90 ,2..........60 magdalena7......23...............167..............72.... .......72..........57 Panna Agrest....25...............168..............88...........84. ........60 szczurwis........20...............169.............63-61. .......58...........? millenia............20...............167.............70. ..........70..........55 Shilpa..............23...............165.............62. ..........52..........50 Maluczka..........18...............160............81.... ........79..........50 mimi0023..........24...............175............89,5.. .......88,6........59 Felimena...........26...............165............70... ........70...........58 M20.................21...............171............86.. .........82,5........65 Juli-ana23.........24...............175.............66.. .........57..........50 mniszkaa..........26...............167.............81,5. ........76.........69 agatone22........25...............156.............72.... ........72.........52 olicika...............?................168............73 .............73..........53 godzbal............19................167............63.. ............58:P...........50

Witajcie dziewczynki. Przymierzam sie z dolaczeniem do waszego grona. W grupie zawsze latwiej. Mam 28 lat 170cm i wstretne 89 kg. Przytylam w ciazy i teraz musze sie z tym meczyc. Trzymajcie za mnie kciuki. Od jutra zaczynam.

Gość ech nikt nie pisze...

Gość ech nikt nie pisze...
jak macie sie odchudzać to odchudzajcie anie wpie**** i nic nie piszecie ze wstydu.... ja wam kibicuje gorąco i czytam na bieżąco i wybaczcie ale muszę to powiedzieć...jak macxie sie odchudzać to róbcie to a nie marudzicie cały czas nad swoją figurą....a autorka jest w temacie najważniejsza....wiec Winniczko, nie zaniedbuj swojego topicu...tak dajesz przykład....zajadaniem kanpek a później głodówki ze niby żle sie czujesz...proszę Cie kogo chcesz oszukać....moze wreszcie zaczniecie pisać normalnie i dietkować a nie oszukujecie same siebie....ech....nie chciałam was obrazić ale zmotywować bo obudzicie sie i bedzie lato i bedzie za późno....Powodzenia i trzymma za Was kciuki ale weżcie sie wreszcie do roboty....Winniczka, Dunia, i inne...gdzie Wy jestescie....

Ech nikt nie pisze, ja pisze cały czas i dietke utrzymuje;-) tzn dzisija trzeci dzien głodóweczki i jak widac efekty są:P a przedtem byłam na warzywno owocowej i schudłam 5 kg:) pozdrawiam Cie!:)

\"Ech nikt nie pisze\"to podejrzewam kto to napisał:P i to 100%jedna z nas ale nie będę ujawniała;) poza tym jeśli o mnie chodzi to nie piszę bo mało mnie nastrajają takie pustki tutaj a zawsze się odzywam kiedy się robi tłoczniej:D no ale czytam codziennie i jestem na bieżąco:) Ja nie glindze tu na temat trudów dietowania i wagi,też robię czasami odstępstwa delikatne ale nie szkodzę tym sobie a waga i tak pomału drgnie;) :P buziale bździągwy i faktycznie zgodzę się z przedmówczynią PISZCIE CZĘŚCIEJ!!!!:D

Ja sobie mogę z wami popisać, bo topik na którym udzielam sie podupada i dziewczyny rzadko zaglądają.. tylko,że ja nie jestem na diecie warzywno-owocowej , a po prostu ograniczam się....:) i dużooooooooooo ćwiczę:)

ja też juz dawno tu nie zagladałam. Dopadła mnie grypa jestem bardzo osłabiona i nawet przed komputerem nie mam siły siedzieć. Trzymam kciuki i pozdrawiam.

Cześć Dziewczynki, w niedziele w nocy wróciłam do domku, było super :) rzadko sie odzywam bo mam masę pracy teraz, zresztą właśnie wróciłam z pracy, inawet nie mam za bardzo czasu na ćwiczenia a co dopiero na pisanie z Wami, ale postaram sie jak najczęściej zagladać. widzę że trzymacie sie jakos dietki...u mnie też oki, staram sie ale grzeszki sie zdarzają ale wtedy muszę je odpokutować ćwiczeniami:) Ech nikt nie pisze- Widzę, ze ktos nas ochrzanił, nie ukrywaj sie tylko pisz z nami, może sie przyłączysz, napisz coso sobie, im nas wiecej tym raźnie, a Ty zamiast krytykować to przyłącz sie do nas,a nie podgladaj tylko :) zapraszam, dziewczyny też sie pewnie zgodzą:) cieszę sie , ze nas tak dużo, zawsze razniej razem:) Miłej nocki:)

ech nikt nie pisze - czemu jestes pomarańczowa? czyżbyś wstydzila się ujawnić pod czarnym nickiem że jednak podjadasz? Moja dieta to moja sprawa. Obojętnie czy będę codziennie jadła po kilogram marchewek, czy jednego dnia kanapki a drugiego nic. Chudnę. I to jest najważniejsze. Nie bylo mnie 2 dni w domu. Poza tym poznalam kogoś nowego, ale nie będę na razie zapeszać. :) Znajomi mówią mi że widać już po mnie że \"zjechałam\". A ja czuję luz w spodniach. :) No ale to dopiero początek. Jeszcze 20 kg. Do wakacji mi się uda.

Gość ech nikt nie pisze
Ja nie muszę sie odchudzać.... jestem szczupła....może jeszcze bym sie oczyscia ale nie teraz...może po świetach. Tak ze wybaczcie ale pozostanę na podczytywaniu was....ale sie nie przyłaczę... :p Pozdrawiam.

\"ehh nikt nie pisze\" Zapraszamy nawet do czytania hehe:P Bździągwy moje wiecie cooo:( dostałam znowu uczulenie na coś;/ aczkolwiek wiem na co, bo piłam kilka dni temu herbatke z l-karnityna czy jak to tam sie pisze i guaraną czy czymś i od tego mam łapki wysypane:( i byłam zmuszona wypić wapno:d ale głodówka cały czas trwa, spodnie spadają mi z tyłka, a mama mi zazdrosci hehe:) jutro tez musze wapno wypic;/ ale dobre jest bo cytrynowe ;D Tak w ogole jutro tłusty czwartek, a ja nie tkne ani jednego pąąąąćzuska;] nawet mi slinka nie poleci:)) Trzymajcie się piękne i życzę powodzenia!!!:*

Gość Shape
Hey! ja bym mogla sie dolaczyc do Was? :)

Shape jasne, ze możesz:) witamy w gronie:* hehe ja tam chyba do głodówki doliczyłam sobie garsc kapuchy kiszonej by mnie troszku \"ruszyło\" hehe:P

Hej hej bździągwy:P mamy tłusty czwartek:D dobrze,że nie cierpię kupnych pączków tylko takie swojskie typu babcine a że u mnie nikt takich nie robi to się obędzie bez pączków:D Gosia kapustke kiszoną to ja wcinam codziennie! ;) Apropo dietowania warzywno-owocowego tak czytam inne róźne najróżniejsze topiki i dużo piszą o zwalnianiu metabolizmu w dietach odchudzających,że takie odchudzania go wyniszczają i tak potem trzeba już ciągle być całe życie na dietach żeby nie być kwadratowym a metabolizmu się nie usprawni i nie wyleczy :O co o tym myślicie???????????????////

Dziewczynki podziwiam was bo moja silna wola jest bardzo slaba:( Mocno sie ograniczam ale narazie na samych jarzynkach nie moge. Mam nadzieje ze wkrotce sie to zmieni. Wstyd mi bo mialam dobre checi a praktyce to wiadomo ze roznie bywa. Trzymajcie za mnie kciuki:)

stefcia nic się nie martw;)nikt tu nie trzyma się żelaznych zasad tej diety że same warzywa i owoce bo każdy je także to co zakazane bo chyba taki typowo jak w tej diecie post ścisły raczej dla osób opisywanych w tej książce E.Dąbrowskiej schorowanych,ważących po sto parę kilo a dla których nie ma już ratunku ani wyjścia z chorób ja tylko taki post,każda z nas jest raczej zdrowa(ja tylko mam problemy z babskimi sprawami)ale to do diety nic nie ma i wystarczy uważać i nie przeginać,ja też wcinam cały dzień warzywa i owoce a jeżeli mam na coś ochotę nie będę tego odmawiać bo organizm napewno potrzebuje np teraz wcinam kasze manne którą przed chwilą sobie ugotowałam a chodziła za mną już ze 2tygodnie,jestem bardziej \"mleczna\"niż mięsożerna,uwoelbiam nabiał,mleko,jogurty,twarożki i uważam że to jest zdrowe i potrzebne człowiekowi.Przestrzegam tylko inne przed stosowaniem różnych diet typu kopenhaska ja przez nią zrypałam sobie metabolizm zamiast ulepszyć jak było obiecane w tej diecie,wcześniej ćkałam na odchudzanie od meizitang przez meridie po zelixe przy tym nic prawie nie jedząc i teraz mam duuże problemy z utzrymaniem wagi w miejscu i muszę się bardzo pilnować dlatego niech moja głupota ędzie dla innych ostrzeżeniem! :)

Ja jestem do dupy boi wypiłam wapno (musze pic az do poniedziałku, a wapno wzxmaga głod) i zjadłam pol paczka:D teraz wpieprzam kapuste kiszoną, którą popijam wodą i czekam na \"rewolucje francuską\" hehe:P tak w ogole jak zjadłam te poł pączka to po pol godziny miałam schize i stanęłam na wage, i mimo, ze to dziwne ale ubyło mi 2 kg:| i waze 56, a wzasadzie tak jakby tylko spodnie z tylka mi zlatuja, bluzki są luzniejsze, a sadełko nadal mam:D hehe ale nie takie jak wtedy:P wolę jednak warzywno owocowa dietke niz głodówke:) chociaż do niedzieli zagłoduje pijac sok z kapuchy:):P buziiii;> a winniczko kochana jak u Ciebie;> dunia25 no ja zaczełam od wczoraj jak sie popije woda to 3 minuty i toaleta moja hehe:) :*