stefcia28 0 Napisano Luty 23, 2008 Ja niestety nie mam takich snow, a szkoda. Jeszcze nie spie , bo moja corcia konczy roczek i pieklam torta dla niej. Winniczka , sama widzisz ze nie mozemy na samych jarzynkach. Ja powaznie sie zastanawiam nad zastosowaniem diety nielaczenia grupy bialkowej z weglowodanowa, podobno skuteczna. Narazie oswajam sie z tym co do jakiej grupy sie zalicza. Co o tym myslisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Luty 23, 2008 Na mnie to niełączenie bałk.z węglow.niestety nie działa,zresztą mało co na mnie działa i pomaga skutecznie tracić na wadze lub choć stale ją utrzymywać:O ale to moja wina bo sobie wszystko ciągłymi odchudzaniami rozregulowałam,przemiany to vhyba już nie posiadam nawet bo taka powolna,że śpi chyba a od tego wszystko zależy czy się jest szczupłym czy ciągle tyje a jak chudnie to katowaniem i prawie o wodzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Luty 23, 2008 A gdzie misia pysia i inne wogóle się podziały? znikły jak kamfora:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 23, 2008 Niestety babska ciekawość nie wytrzymała i dziś weszłam na wagę. Powiem tylko że w końcu ruszyła :) ale jutro zważę się ponownie i napiszę. Nie mam zdania o tej diecie niełączenia - nie próbowałam. Wczoraj zjadłam chyba z 5 kromek chleba z jajkiem, ale... za chwilę to zwymiotowałam (nie specjalnie). Podejrzewam że zjadłam za dużo. Wczesniej nawet jak podjadalam kanapki to jedną co ok. 4 godziny, a wczoraj zjadłam od razu wszystkie na raz. Zrobilo mi się niedobrze, w brzuszku zrobila się rewolucja i musialam biec do kibelka. Nie tylko wymiotowałam ale i miałam biegunkę. :O Tak, wiem że na diecie nie można jeść pieczywa, ale ja zwyczajnie nie umiem. Kocham pieczywo. Poza tym w porównaniu do tego co jadłam kiedyś, teraz jem prawie tyle co nic. Kiedyś zjadałam 10 kromek na samą kolację (czyt. tuż przed snem) !! (procz tego z 5 innych, bardzo kalorycznych posiłków w ciągu dnia), a teraz na dzien mi muszą starczyć 3. Bez podjadania oczywiście słodyczy. Czasami zjadam owoce. Nie jadam obiadów i nie jem na noc. Bo tak - ja się przyznaję - tyłam bo się obżerałam. Tak, że aż nie moglam oddychac. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 23, 2008 Czeeeeść:* Ja włąsnie dzisiaj wrociłam z ferii od mojego misia:) Było bombowo i niestety przytyłam ehhh:( no bo jak tu nie jesc u tesciów;/ nie dałorady sie wymigać, ale coż. Z góry przepraszam, za nie pisanie ale misiek miał kompa w naprawie, a z laptopa jego mamy nie chciałam korzystać:) Tak więc moje drogie panie zaczynam z wagą początkową jaką miałam od poniedziałku. Cóż tyle odchudzania poszło na marne:) buziaki piekne:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 23, 2008 Ja dzisiaj mam caly dzien gosci- I niestety skusilam sie na torta i inne niedozwolone rzeczy. Zla jestem na siebie jak ch.....,. Zobaczymy jutro jak po tym tygodniu wyglada moja waga. Kurcze , musze sie zmobilizowac na nowo, bo troche zaniedbalam diete w tym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 23, 2008 Stefcia nie martw się, boja tez niezle zawaliłam;/ wszystko przez jeden głupi wyjazd;/ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hwfihqwfg Napisano Luty 23, 2008 Godzbal,,, mozesz powiedziec jak tak szybko starcilas tyle kg??co to za dietka? a moze glodowka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 23, 2008 stosowałam ta dietę przez 2 tygodnie a potem przez tydzien jadłam sporadycznie to co w tej diecie ido tego ćwiczenia. Akle cóż 2 tygodnie ferii i megaśnie obzarstwo i kg wróciły;-):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 23, 2008 ja dziś zjadłam kawałek ciasta :O w sumie mały... i bułeczkę jutro ważonko, laski! nie wstydzic się, tylko pisać od rana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 23, 2008 Fatalnie sie czuje po tym jedzeniu. Jak jadlam jarzynki i owoce to czulam glod ale przynajmniej mialam ta satysfakcje ze robie cos w kierunku zeby wygladac lepiej (czytaj\"normalnie\") Dzisiaj mija rok od porodu a ja ... same widzicie liczby mowia same za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 23, 2008 Ciesze sie ze cos sie zaczyna dziac na naszym topiku, bo ostatnio to pustki takie byly ze ho ho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 23, 2008 Wiem, znam to. Jak jadłam same warzywka, potem na noc wklepywałam w siebie rózne balsamy odchudzające, to mimo że mialam pusty brzuszek to czułam się super - dumna z siebie i zadbana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 24, 2008 Cześć. Widzę że ważycie się dziś niechętnie. Ja się zważyłam, szczegóły w podpisie. :) Kopiować tabelki mi się nie chce, bo i tak prawie nikogo z niej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 24, 2008 ja nie mam co sie wazyc, bo od poniedziałku dieta wiec wiecie;-) A jak tam moje piekne u Was??:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 24, 2008 Dzisiaj bylo wazenie. waga stoi w miejcsu 85kg :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 25, 2008 stefcia, przyznaj się, tak sama przed sobą - za mało się starasz, prawda? :> ja mam wielki plan do 1 kwietnia mieć 75 kg - wiem, wiem, że plany są do dupy, ale doszłam do wniosku że muszę tyle chudnąc, żeby na wakacje być w miare szczupla, bo coś mi wolno szło przez ostatni miesiąc (przez podjadanie oczywiscie) moj aktualny cel to 7 kg w 5 tygodni. Uda mi się, bo mam silną wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 25, 2008 To prawda. Malo sie staram. Juz lepiej nie bede niewiadomo ile obiecywac. Zobaczymy jak przetrwam ten tydzien. Trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 25, 2008 Stefcia28 trzymam mocno;* Ja wrociłam od dentysty i za pol roku kontrola:) hyhy wszystko zdrowiutkie juz:-) Dzisiaj nie zjadłam jeszcze nic, ale zaraz wszamia kilka ogorkow kiszonych:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Luty 25, 2008 winniczka masz takie efekty, ze chyba w koncu przejde na te diete warzywną jedyny dyskomfort jest taki, z enie lubie warzyw chyba ze smazone, ale ty pewnie nie jesz takich czy nie pijesz w ogóle mleka? nie jesz w ogóle chleba? jakie jesz warzywa i jak- w postaci surówek, sałatek, czy poprostu pokrojone czy dodajesz do tego jakies sosy, zeby było lepsze masz ambitny plan- sama chcialabym zobaczyć 7, albo wazyc 75 ale cały czas waga stoi w miejscu, a dokladnie waha się o 2 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 25, 2008 ale j juz od b. dawna nie jem warzyw i owoców :) jadłam tylko 2 pierwsze tygodnie. Teraz podjadam wszystko, ale w b. małych ilosciach. No - dziś przez cały dzień zjadłam tylko 2 jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Luty 26, 2008 to faktycznie mało 2 jabłka, to ja chyba nie wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 26, 2008 Ja wczoraj ugotowalam sobie zupke jarzynowa podprawiona jogurtem naturalnym, , zjadlam dwa talerze , owoce i kromke razowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 26, 2008 jestem dumna z siebie że nawet po chwilowych \"dołkach\" w odchudzaniu, a na poczatku lutego aż tydzień mialam taki że znow się objadałam (naprawde objadalam), wracam do odchudzania. Teraz znow mam zapał, taki sam jak na początku. Dużo jeżdżę na rowerku, co chwilę wklepuję w siebie smarowidla odchudzające itd. Czuję się świetnie - z kilku powdów. Oczywiście psychicznie, że daję radę. Fizycznie również. Nie boli mnie już krzyż gdy stoję. Gdy miałam 95 kg, nie mogłam stać dłuzej niż 5 min, bo myślalam że krzyż mi wybuchnie z bólu. Spodnie mnie cisnęły i w ogole... trudno mi się oddychało. :O Wszyscy mi już mówią że widać po mnie że chudnę. W końcu dopinam płaszcz! :) Wyciągnęlam z szafy spodnie które byly za małe i teraz są dobre! :) Jutro się zważę ponownie, ponieważ chcę mieć w podpisie dane co miesiąc (27 kazdego miesiąca). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 26, 2008 Winniczko kochana gratuluje Ci z calego serduszka;-) ja wczoraj zjadłam 5 ogorków i kisiel;) a dzisiaj miche surowki;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Luty 27, 2008 no hej ja dziś się ponownie zważylam, bo jak pisalam - chcę mieć wyniki co miesiąc. Nie jestem zadowolona z wyników ostatniego mięsiąca - tylko 4 kg. To dlatego że podjadałam ostro. :O No nic. Co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia28 0 Napisano Luty 27, 2008 Wlasnie zasiadlam do komputerka. U mnie dzisiaj cudowny sloneczny dzien a ja musze siedziec w domu bo moja corcia ma wysoka temperature. A co do jedzenia narazie popoijam kawke z mlekiem bez cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaminka 0 Napisano Luty 27, 2008 e, winniczka, idziesz jak burza ja tez w maire mozliwosci musze przejsc na warzywa- bo widze sa efekty- tylko czasem wypije mleko, lub może jakąs kasze zjem bo na samych warzywach to ciężko ale wynik masz piękny nie mozna ciągle chudnac po 10 kg- skora moglaby brzydko wygladac, niedługo 7 super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godzbal 0 Napisano Luty 27, 2008 u mnie nic;/ zjadłam dwie parówki, nie byłam w skzole bo umieram z powodu bolu brzucha przed okresem:( wrrr:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie gancie tylko odpowiedzcie Napisano Luty 28, 2008 ile schudne na warzywno owocowej w 2 tygodnie jezeli te warzywa i owoce zmieszcze w 500kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach