dunia26 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Juli-anna23 :) http://www.allegro.pl/item290881586_neoprenowy_pas_wyszczuplajacy_29_5_cm_szerokosci.html ja mam dokładnie taki;):D neoprenowy. Te wibrujące szajsy nic nie dają a taki wzięłam ze wzgl. spalania bo podczas jazy na rowerku szybciej się wypoci co nieco;)Apropo to niedawno zlazłam z rowerka,jeździlam 40min. w tym pasie tyle,że jeszcze dla efektu i higieny pod spód owinęłam się folją spożywczą:P już po kąpieli,wybalsamowałam się od stóp do głów:D zaparzyłam ziółek i pożrę też grejfruta i kiwi(zakazane?) buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Madri z wyszczuplająco antycelulitisowych specyfików wypróbowałam wszystko co tylko dostępne na naszym rynku także czarną linię ziaji ale musiałam zaprzestać bo totalnie wysuszył mi skórę,dosłownie na wiór aż jakieś uczulenie zaczęło mi się robić,dlatego na każdego działa co innego;) :D oglądam m jak miłość właśnie a wy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rittta 0 Napisano Styczeń 8, 2008 hej, to ja miałam napisać co mi gin powie na temat tabletek i alkoholu razem.. ale niestety wiem tyle co wczoraj, bo okazało się, że ... wrrr.. babka jest na urlopie! matko ja potrzebuję receptę, zapisałam się do takiej drugiej lekarki i to będzie w pierwszy dzień po 7 dniowej przewie, ostatni dzwonek po receptę:(.. .. no ale na razie nic nowego nie wiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość millenia. Napisano Styczeń 8, 2008 dzisiaj pierwszy dzien za mna na kolacje wazrywka podsmazana na,,,,niczym:) wodzie tera zpije sok pomidorowy wiadomo zjadlabym cos dobrego ale mam durzo zapalu i checi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madri Napisano Styczeń 8, 2008 Dunia- jak mogłaś mi przypomniec o M jak Milosc!! buuuuu Ja nei mam na stancji tv i nie moge ogladac!!!! ;p A moze to i dobrze- jakbym miala to jeszce telewizor to dopiero duzo czasu bym przed nim marnowala hehe!!! Ja mam jutro step:) Jest masakrycznie wykanczajacy.....czyli taki wlasnie jak ja lubie:D Kolorowych, owocowo-warzywnych snow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość millenia. Napisano Styczeń 9, 2008 witam w kolejnym dniu:) ja zaraz ide do szkoly ale przed nia sniadanko sok pomidorowy i wazrywka na patelni... w szkole jabulko aponiej mam zaplanowane leczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Dzieńdoberek laseczki;) Mnie lecza nie chce się robić:Pjak dorwę weny to napewno coś \"jarskiego\" upichce z przepisu;) póki co łyżeczka Colon C na czczo popita pół litra cieplej wody z cytrynką a po pół godzinki coś się zje,pewnie pozostałą surówkę z wczoraj:D Miłego dzionka babulce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Część piękne. Mnie korci żeby się ważyć codziennie, ale grzecznie poczekam do niedzieli. ;) Oglądając inne topiki o odchudzaniu dochodzę do wniosku że każdy w końcu umiera. A wiecie czemu? Bo laski mają słabą wolę, porzucają odchudzanie i wstyd im dalej pisać. Nie chcę żeby stało się to tutaj. Nawet jeśli zdarzą wam się potknięcia i grzechy - wciąż piszcie. Wczoraj wypiłam ze znajomym lampkę wina i rzygałam potem jak kot. :O Alkohol na prawie pusty żołądek... nic dziwnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***misia pysia*** 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Witam witam. Włąśnie jestem na uczelni ale na chwilke dorwałam komputer. Dziś już zjadłąm jabłuszko i wypiłam sok marchwiowo selerowy, taki jednodniowy. Kurcze, jestem głodna jak wilk i zjadłabym coś dobrego ale nieeeee....dietka:) nie wiem jak długo wytrzymam ale chcę jak najdłuzej bo nie ma to jak poreządne oczyszczanko organizmu, a umnie to bardzo potrzebne. Miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***misia pysia*** 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Witam witam. Włąśnie jestem na uczelni ale na chwilke dorwałam komputer. Dziś już zjadłąm jabłuszko i wypiłam sok marchwiowo selerowy, taki jednodniowy. Kurcze, jestem głodna jak wilk i zjadłabym coś dobrego ale nieeeee....dietka:) nie wiem jak długo wytrzymam ale chcę jak najdłuzej bo nie ma to jak poreządne oczyszczanko organizmu, a umnie to bardzo potrzebne. Miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi0023 0 Napisano Styczeń 9, 2008 A ja zawalilam wszystko. Jestem do niczego. Jest prawie 12 a ja jeszcze w pizamach. Mam dosc swojego zycia. Czuje sie zle, nie wiem co mi jest i nie wiem do kogo moge sie zwrocic o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a z tym pasem co podalas linka Napisano Styczeń 9, 2008 ja go mialam I NIC BADZIEWIE NIE DZIALA!! TRACISZ WODE-TYLKO JAK GO NOSISZ A JAK ZDEJMUJESZ TO ORGANIZM ZNOWU SOBIE JA ZATRZYMJE W ORGANIZMIE!! zaluje ze ja kupilam!!:O w komplecie dostalam taki klips na ucho ktory ma powodowac oslabienie laknienia i ochoty na slodycze i nic! wielgie gowno!! jedyny co odczulam to to jak mnie cholernie ucho bolalo od tego pojechanego klipsa!!:( PORAZKA!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Winniczka z tym winem to się nie liczy wkońcu je zwróciłaś spowrotem:P ;) Dziś opyliłam 3jabłka,dopiero wróciłam ze Stalowej Woli od rana mnie nie było i właśnie zjadłam zupke jarzynową(seler,pietruszka,marchew,cebula i kapusta pekińska)a właściwie to warzywa na wodzie:P ale pycha+oczywiście przyprawy ziołowe i wegetki trochę,uwielbiam takie jedzonko choć nie powiem,że bym nie miała ochoty lekko zabielić takiej zupeczki;) potem surówka i owoce na koniec dnia:) Z tym pasem a właściwie z klipsem to się uśmiałam:D ja klipsa \"niestety\" nie dostałąm gratis;):P a w tym pasie mi się podoba to że podczas jazdy na rowerku więcej wypacam brzuszka,także z czasem to napewno coś da;) Mimi0023 co zawaliłaś takiego i dlaczego mówisz,że jesteś do niczego??i w jakim sensie czujesz się źle??napisz wszystko dokładnie a my postaramy się Ci pomóc i podnieść na duchu;) no główka do góry i pierś do przodu:D buźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Ale przecież ja wiem że taki pas usuwa tylko trochę wody, a nie tłuszcz. Dżokeje robią tak przed wyśccigami - idą do sauny żeby na kilka godzin stracić 1-2 kg. Ja swój kupiłam bodajże za 19,90 zł :P z Allegro, podczas gdy w tv reklamują go za \"cudownie niską cenę\" 299 zł. Stosowałam go gdy po prostu leżałam, brzuch się pocił. Potem jednak zaczelam robić inaczej - smarowałam brzuch balsamem, zakładałam pas i wsiadałam na rowerek. Jechałam sobie tak z godzinę, pocąc się, a pas dodatkowo \"pocił\" mój brzuch. Chyba coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madri Napisano Styczeń 9, 2008 Ważymy się tylko w niedzielę?... jak ja wytrzymam do tej pory!!;p Dunia- na co pijesz ten Colon C? i czy są jakies efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 9, 2008 Madri Colon C to sproszkowane jakieś przyjazne bakterie wygląda jak sproszkowana pasza coś jakby błonnik,zresztą też zawiera na zdrowe jelita i regulacje ten specyfik,jak na mnie działa i bardzo mi odpowiada;):P dośc drogie to bo duże opak.koszt 30zł ale jest polska wersja i tańsza o nazwie jeliton,tym razem zamienię i sprawdzę różnicę:) Dobrej nocki babulce kochane:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madri Napisano Styczeń 10, 2008 Kolejny dzień naszej walki!! Co z Wami dziewczęta??Nie chcemy przecież zeby nasz topik padł! Wpadajcie i piszcie! Moze jakies przepisy jarskie?..chetnie zjadłam lecze-oczy ktoś ma sprawdzony przepis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Witajcie,choć tu pustkami wieje:/ ja dziś znowu jakaś do dupy,nie dość że dzień taki jakiś dziś wredny,że nic się nie chce,to mam dziś słabą wolę,mama kupiła świeze bułeczki,drożdżóweczki a mnie aż ślinka poszła,ech nawet nie wiecie jaką mam ochote na taką świeżą bułeczke choćby tylko z masłem a takiej to już z miesiąc nie jadłam,wogóle pieczywa tyle nie jem a mimo to nie łatwo mi się chudnie :(apropo stanęłam dziś na wagę z ciekawości i .... stoi jak stała w miejscu:O rety dlaczego jamam taki popaprany organizm,wiem,że to też wina tego mojego PCO bo to zaburzenia hormonalne ale żeby do tego stopnia tak ciężko się schudło nawet głupie 2kg? jak się wkurwie to zjem potem tą bułkę i niech diabli wezmą to całe moje marne odchudzanie:( Mam nadzieję,że reszta was dziś w humorze i twarda w swoich postanowieniach i celach,ja na ogół raczej jestem,wytrwalam wcześniej kopenhaską bez problemu ale takie dni jak dziś chyba są nie uniknione zwł gdy się starasz a waga nie drgnie nawet :(ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 10, 2008 A może to kwestia że waga nie spada tego że taką surówką to jem aż czuję że się najadłam,mimo,że pisze w książce że warzywa i owoce można jeść dowoli bez ograniczeń to może jednak powinny być wyznaczone jakieś ilości jak myślicie? takiego grejfruta też potrafię zjeść nawet o 21 może to źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Hej. No ja mam zawsze nawrotowo te moje postanowienia. Tzn. np teraz chętnie bym się obżarla, a wpierwszych dniach diety nawet o tym nie myślałam. Śpiąca jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Czy macie prxzepis na leczo beztluszczowe ?? a ja zupy?? mam ksiazke z dieta Dabrowskiej ale tam jest zbyt malo przepisow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Przetrwałam:D nie skusiłam się na tą bułeczkę:Pwzięłam sie za sprzątanie,dopiero siadłam,zjadłam surówkę tylko zimno mnie telepie jakieś od wczoraj więc idę ugotuję sobie jabłuszko,zawsze to ciepłe,wszystkie robimy jakieś odchyły od tej diety:O zwł. jedzeniem zakazanych owoców,inni jedzą mandarynki,pomarańcze ja do grejfruta kiwi,cholera może to niweczy efekt i całe oczyszczanie i to o co chodzi w tej diecie?? Czy reszta zaginęła w akcji:P mam wrażenie że co niektórzy całkiem nas opuścili na tym topiku?! Mniszkaa ja też mam tylko książkę a przepisy wal z głowy,pokombinuj z tego co wiesz że jest dozwolone,nikt tu nie stosuje się tak jak pisze w tej książce z przepisami,ja jeszcze poza zupą żadnego lecza itd nie robiłam bo narazie wystarczają mi surówki a jak zrobię michę takiej to jem ją przez cały dzień;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moje zycie 0 Napisano Styczeń 10, 2008 za 6 dni przylaczam sie do was:) bede z wami zbijac kilogramy :) juz szpram w necie zeby znalesc przepisy na dania ale ciezko idzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***misia pysia*** 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Witam moje kochane. Ja mam dzis zabiegany i szalony dzień, właśnie wróciłam z uczelni, zjem cos i dalej do pracy. Kutrcze, jestem głodna jak wilk ale czujesię bardzo dobrze. Dunia- główka do góry, ta wredna waga czasem staje, ale jak późnej rusza to bardzo szybciutko:) a ważysz sie na czczo? zawsze powinno sie ważyc na czczo po wyjściu z toalety i na golaska, ja tak robie i słyszałam że wtedy jest dokładna i własciwa waga, bo jak cos zjesz to wazysz o to jedzonko więcej. Witam nowe odchudzaczki:) Piszcie co u was i jak wam iszie nawet jak nie idzie najlepiej,. mamy sie tu wspierac. aaaa....i kupiłam sobie dzis to serum Eveline na cellulit, mam andzieje że bedzie działać Miłego dzionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 do mnie dziś przyszła maść przeciw cellulitowi i na wyszczuplenie - DETOREN panna od której kupiłam ma własciwie same pozytywy (negatywy tylko od jednej osoby, za brak kontaktu czy coś, więc się nie liczy). No i w tych pozytywach babki piszą że działa. Allegrowiczka ma 2500 komentarzy. Maź wygląda jak rozpuszczona czekolada i pachnie jak gorzka czekolada (ładnie). Dziś użyję po raz pierwszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 wącham i wyczuwam jeszcze cynamon i kawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roseee Napisano Styczeń 10, 2008 ile to cudo kosztuje? jeśli możesz.. dziewczyny robią peelingi z kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winniczka 0 Napisano Styczeń 10, 2008 poszukaj na allegro wpisując Detoren - rózne pojemności mają rózne ceny, ale w sumie nie jakoś bardzo drogo. Na opakowaniu jest napisane że wystarczy przeciętnie 5 zabiegów, przy zaawansownym cellulicie 10. Opakowanie 250 ml starcza na ok. 5 zabiegów. Trzeba to wklepać, owinąć folią, poczekać 20 minut w ciągu których podobno skóra zacznie szczypać i mrowić. Po wszystkim splukać letnią wodą, skóra powinna być zaczerwieniona - to znaczy że preparat zadziałal. Brzmi calkiem przekonująco, tym bardziej jak pisalam - panna ma same zachwalające Detoren komentarze (sprzedaje chyba tylko to). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***misia pysia*** 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Dzień Doberek, oooo iwdzę ze wszyscy jeszcze spia....Wastawac bo piękny dzionek za oknem:D Ja dziś melduje siez samego rana bo mam wolne od uczelni dzxisiaj i mogę coś naskrobać Zjadłam juz jabłko i wypiłam zieloną herbatkę. Wiecie co od dziś juz bede stosować ta dietkę tak przepisowo, tzn bez niedozwolonych owocó bo sie wkurzyłam , codzeinnie jadłam jakis owoc typu mandarynka, pomarańcz, banan czasaem, kiwi, itp i może dlatego nieiele schudłam no i też sporo tego jadłam :) I dlatego od dzis chcę zacząć jesc tylko te przepisowe owoce i bede starac sie nie jestsc tych niedozwolonych mimo że je bardzo lubię i są zdrowe , chce wytrzymać bez nich jak najdłużej, zobaczymy jak to wyjdzie:) a co tam u was? Jak dietka? Kurcze, muszę zaczać szukać pracy, bo od przyszłego semestru mniej zajec i wiecej czasu na prace by było , ale narazie to muszę sie skupić nansesji a u mni ona juz zacznie sie praktyczniempowoli o przyszłego tygodnia a już za 2 tyg to tak całą parą....ech :/ to nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Mięłgo Dzionka i piszcie jak tylko mozecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Hej babulce wreszcie jesteście;) :D Winniczka ten detoren jeszcze nie zagl.żeby zob.na allegro bo spieszę się do Stalowej Woli ale potem zobaczę bo ten opis działania jak opisujesz i forma jego stos.to musi być pewnie jakiś zamiennik Guam tak samo się stos.to błotko i cholernie piekło i szczypało tylko w tym to była podstawa składników same algi a Ty wyczuwasz co innego:P:D ale chyba się skuszę wiesz i pomałpuje po Tobie;) :D Mysia pysia jak kupiłaś to serum co ja niedawno w ciemno zielonej tubce evelline to życzę aby Ci podpasowało bo gdybyś miała te odczucia co ja po tym to współczuje,sttrrrrasznie się kleiło zero wchłonięcia pomimo prób wmasowania istny klej a potem ubranie ciągle przyklejone do nóg no i efekt antarktydy,teraz kiedy ciągle mi zimno zamarzłabym stos.to jak dla mnie bez obrazy:D ;) gówno,wiesz jak to serum u mnie skończyło??:D nie miałam siły tego wywalić bo jakby nie było cała tubka to wlałam do wanny i taki skrócony seans sobie zastos.siedzac w ciepłej wodzie choć i tak mi było zimno:D:P nie mam czasu teraz zjeść więc biorę w drogę ze 3-4jabłka i sok pomidorowy a jak wrócę i będzie mi się jeszcze chciało wezmę się za gotowanie jarskiego lecza;) Buziole kochane;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach