Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

notatka

PRACA W CAMAIEU

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
15-483 Bia艂ystok ul. Fabryczna 2 tel.: (85) 678 57 00, fax: (85) 742 27 73 85-012 Bydgoszcz, Plac Piastowski 4a tel.: (52) 320 24 00, fax: (52) 321 42 40 80-819 Gda艅sk, ul. Okopowa 7 tel.: (58) 520 18 22-23, fax: (58) 520 18 24 40-017 Katowice, ul. Graniczna 29 tel.: (32) 60 41 208, (32) 60 41 215; fax: (32) 60 41 251 25-314 Kielce, Al. Tysi膮clecia Pa艅stwa Polskiego 4 tel.: (41) 343 82 76; (41) 344 43 65; fax: (41) 340 32 01 31-011 Krak贸w, Plac Szczepa艅ski 5 tel.: (12) 422 90 82, (12) 424 04 50; fax: (12) 421 50 11 20-011 Lublin, Al. Pi艂sudskiego 13 tel.: (81) 532 42 01, (81) 532 59 18; fax: (81) 532 59 18 90-441 艁贸d藕, Al. Ko艣ciuszki 123 tel.: (42) 636 23 13; fax: (42) 636 85 13 10-512 Olsztyn, ul. Kopernika 29 tel.: (89) 527 42 75; fax: (89) 533 96 48 45-231 Opole, ul. Oleska 121 C, tel.: (77) 470 09 00, fax: (77) 457 42 07 61-807 Pozna艅, ul. 艢w. Marcin 46/50 tel.: (61) 859 90 00, (61) 859 90 01; fax: (61) 859 90 15 35-234 Rzesz贸w, ul. Gen. St. Maczka 4 tel.: (17) 717 20 00, (17) 717 20 10 ; fax: (17) 717 20 20 71-663 Szczecin, ul. Pszczelna 7 tel.: (91) 431 19 29, (91) 431 19 31; fax: (91) 431 19 32 00-973 Warszawa, ul. Lindleya 16 tel.: (22) 628 96 29, (22) 621 92 72; fax: (22) 425 11 91 51-621 Wroc艂aw, ul. Zielonego D臋bu 22 tel.: (71) 371 04 30, (71) 371 04 68; fax: (71) 371 04 70 65-722 Zielona G贸ra, ul. Dekoracyjna 8 tel.: (68) 451 39 00, (68) fax: (68) 451 39 11

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
(na g贸rze ) adresy i telefony pa艅stwowej inspekcji pracy ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macie racj臋 trzeba co艣 z tym zrobi膰!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 dziewczyny. Mog艂yby艣cie mi da膰 nr tel lub maila do Dyrektorki og贸lnopolskiej? Do tej pory nie dosta艂am PITu. Panie w biurze nie wiem co robi膮. Kadry nie odbieraj膮 tel. Dzwoni臋 od tygodnia.. Jak na inny nr to m贸wi膮, 偶e tym si臋 zajmuj膮 kadry, a Panie s膮 albo na obiedzie albo nie maj膮 czasu rozmawia膰. Jaja jakie艣.. Z reszt膮 jak zwykle.. Kt贸ra艣 z Was te偶 PITu nie dosta艂a? Dzi艣 id臋 do Skarb贸wki z tym. Dadz膮 im kar臋 to mo偶e i tel si臋 naucz膮 odbiera膰. PS. Co do Inspekcji Pracy to trzymam za Was kciuki :) tylko tyle mog臋 bo na szcz臋艣cie ju偶 nie pracuj臋 w Camieu. Trzymajcie si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny macie wolne za nadgodziny? Czy tylko u mnie nie mam jak ich wybra膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie mam wolnego ani pieniedzy!!!! .. dowiedzialam sie ze oddadza mi kase ale na koniec maja(?) czyli w kolejnym okresie rozliczeniowym . us艂ysza艂am od KS " no wiesz przykro mi X , ale ja tobie nie oddam tych nadgodzin niby by艂y rozmowy ze pieniadze otrzymacie na koniec maja w kolejnym okresie rozliczniowym .. ale nie wiem .. jeszcze sie ma to wyjasniac w wawie co postanowia na razie nic z tego.."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tez nie dosta艂am ani odbioru nadgodzin ani kasy.tez mam czekac niby do maja i zobaczyc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W膮tpi臋 w to, 偶e w kt贸rymkolwiek ze sklep贸w dziewczyny dosta艂y dni wolne za te nadgodziny. To jest niewykonalne. Jest mi wstyd, 偶e pracuj臋 w tej firmie. Mam nadziej臋, 偶e osobom pracuj膮cym w biurze i zarz膮dzaj膮cym t膮 firm膮 jest jeszcze bardziej wstyd ni偶 mi... Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak nie praca w cameieu, to spr贸buj znale藕膰 co艣 dla siebie na rekrutacyjnarewolucja.pl, tam znajduj臋 si臋 wiele ofert! nie mo偶esz przegapi膰, zapraszam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na stronie camaieu ponad 9 ofert samych tylko poszukiwan ks i zks .. to swiadczy jedynie o tym ze odchodza bo nie moga dla swoich dziewczyn nic wywalczyc .. to jak walka z wiatrakami ...sprzedaczynie przychodza do swoich ks i zks i pytaja "dlaczego " ? " kiedy ?" ile czasu mozna walczyc z wiatrakami :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰 dziewczyny :) wiecie mo偶e co ostatecznie bedzie z ta wyp艂ata tych nadgodzin ? ?? bo trace juz cierpliwosc a w moim sklepie wszystko jest zamiatane pod dywan ..a ja nie mam juz si艂y na 偶ebranie o w艂asne cie偶ko zarobione pieni膮dze :( pozdr. marcy艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natasza P
Do "w p艂ocku od pocz膮tku", mo偶esz mniej wi臋cej chocia偶 poda膰 sum臋 o kt贸r膮 mo偶na tu walczy膰? Jeste艣 sprzedawc膮, zast臋pc膮, kierownikiem? Warto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum og贸lno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskona艂膮 atmosfer臋, mn贸stwo ciekawych temat贸w oraz dobr膮 zabaw臋 w pi臋knej oprawie! Zapewniam, 偶e WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest mo偶liwo艣膰 zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja tam lubi臋 swoj膮 prac臋 ( d艂ugo juz pracuj臋) Je偶eli s膮 jakies nocki to dlatego ze konkurencja te偶 dzia艂a a myslenie handlowe polega na reagowaniu. Trzeba byc elastycznym. Ja rozumiem kierowniczki bo majac 3 osoby w ekipie ciezko ulozyc grafik zachowujac dobe pracownicza i dyspozycyjnosc ekipy. Ale nadgodziny powinny byc wyplacane, mimo ze bylo mowione ze w ogole ma ich nie byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze masz racj臋 nale偶y by膰 elastycznym. .nale偶y reagowa膰 na dzia艂ania konkurencji bo to m.in jeden z wielu kluczy do sukcesu i zarabiania pieni臋dzy ale czy dzia艂ania te nie maj膮 si臋 kierowa膰 chocia偶by prawem pracy?? Ze cho膰by pracownik musi zna膰 sw贸j grafik a wszelkie jego zmiany musz膮 mie膰 tygodniowe wyprzedzenie ?? Ze dyspozycyjno艣膰 przy zatrudnieniu tak du偶ej ilo艣ci os贸b w korporacji powinno mie膰 swoje przemy艣lenie i jaki艣 system ( bo obecny nie dzia艂a wcale!!) a obecnie jest tak ze pracownicy przy umowach o prac臋 maj膮 obowi膮zek podkre艣lam obowi膮zek dyspozycyjno艣ci ca艂odobowej pod telefonem oczywi艣cie a biada jak nie!?! To ze tobie (wypowied藕 u g贸ry) dobrze si臋 pracuje wynika najprawdopodobniej z dobrej ekipy jednak firma jako firma nie kieruje si臋 偶adnymi prawami pocz膮wszy od zmian w grafiku bez zgody pracownika poprzez nie wyp艂acanie pieni臋dzy kt贸re si臋 ka偶dej nale偶膮 a czeka si臋 na przelew na wieczne nigdy bo ja do dzi艣 nie otrzyma艂am pieni臋dzy za 75 h ...przez chore naciski niczym nie nagrodzone ... nie mo偶na powiedzie膰 偶e "tutaj si臋 dobrze pracuje" chyba 偶e kto艣 lubi np prace za darmo w formie harytatywnej i to na zawo艂anie 24h/7dni w tyg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie ile os贸b mniej wiecej moglo dac skarge do pipu ????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oby jak najwi臋cej ( odpowied藕 na pytanie powy偶ej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, a w kt贸rej sieci贸wce polecacie prac臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adidas , mohito, pull and bear s艂ysza艂am tez ze new yorker

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zara bo w艂asnie tam przenios艂am sie z tego strasznego camaieu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Mohito trzeba by膰 chyba nie藕le odpicowanym, nie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiedy艣 w camaieu
w mohito za kazde wydane 50 z艂 dziewczyny maj膮 40% rabatu ( od tych 50 z艂) wymagany czarny dress code (sukienka czarne rajstopy albo czarna gora plus czarne eleganckie spodnie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedyny plus tej pracy to ekipa je艣li trafisz na fajna -super a bywa bardzo r贸偶nie i na tym dobre strony si臋 ko艅cz膮 reszta to sprzeda偶 aktywna ale w formie niewykonalnej dla osoby kt贸ra ma milion innych spraw na g艂owie i do zrobienia a wszystko za 艣mieszne pieni膮dze a ostatnio bywa 偶e prace w tej firmie wykonuje si臋 za darmo syf nie zatrudniajcie sie tu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taaaa fajna ekipa.....moja ZK doprowadza mnie do sza艂u!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to kole偶anka wy偶ej w艂a艣nie napisa艂a: 'Je艣li trafisz' Widocznie Ty nie trafi艂a艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kierownicy w p艂ocku na kas臋 nie narzekaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech pochwali si臋 zarobkami kto艣 z warszawy czy poznania to zobaczymy ze ks i zks nie zarabiaj膮 po r贸wno w ka偶dym ze sklep贸w w Polsce a r贸偶nice nie s膮 艣ladowe a ogromne. Kto艣 ma odwag臋 ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W P艂ocku kierownicy nie narzekaj膮 bo dla jednego zarobek ks w P艂ocku to du偶o a dla drugiego ma艂o sk艂ada si臋 na to masa czynnik贸w. Fakt jest taki ze na jednakowych stanowiskach w jednej firmie ludzie zarabiaj膮 r贸偶ne pieni膮dze i dot.to ka偶dego szczebla ze sprzedawcami w艂膮cznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co z naszymi nadgodzinami..wiecie juz cos apropo wyp艂acenia naszych pieniedzy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W wawie nikt za mniej nie przyjdzie :D A nadgodziny niby w maju chyba ze to tylko zamykanie nam ust ...

Udost臋pnij ten post