Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

Bo ja jakiś dziwny jestem :(tutaj ogród, a ja przy jednym kwiatku siedze:p

powtórzę się: Twój wybór... :P idź...nie przejmuj się... nie jestem przecież taka silna... przemocą nie zatrzymam Cię...:P

Pójde;)tam są miłe i uczuciowe panie;)Nie moge byc pantoflarzem:p

nie masz po co :(tam nie chcą przytulać(tylko ksiecia bo matczyne uczucia pobudza):p

to papa... 'kochanie odszedłeś ode mnie daleko... pozostawiłeś smutek i żal... lecz me serce czeka na Ciebie... hartuje się jak stal... ale Ty o tym nie wiesz... z mojej miłości śmiejesz się... inna Ci powie .... ;-);-);-)[kocham Cię]... lecz przyjdzie czas, że Cię opuści... jak Ty opuściłeś mnie... ale gdy do mnie wrócisz... ja powiem wtedy- spóźniłeś się' :P:P:P

to co się mnie czepiłeś...?:P:P:P ja nie umiem czytać...:P weź swoją duszę i znajdź taką co umie czytać :P:P:P

hehehehe mnie trzeba zdobywać,bo jestem wyjątkowy a Wy tutaj sie rozbestwiłyscie i nas nie szanujecie:p

no własnie jestem za;)niech sie stara blondi;)Wamp tez niech mnie zdobywa,bo pójde gdzie indziej:p

na razie ;)bede potem na dzemiku jak bede miał czas to zaglądne:p

wiesz co kochanie.... przyznam Ci szczerze , że choć rzadko komuś sie to udaje to Tobie się udało. nie wiem co mam odpisać....zaniemówiłam... po prostu kopara mi na dół opadła na wieść o tym że ja kogoś nie szanuję :P ale cóż... nadszedł czas by poznać prawdę :P

no więc zapraszam wszystkich oprócz takiego jednego człowieczka na szaszłyki... :P:P:P bo taki jeden człowieczek nie ma ochoty na szaszłyki :P:P:P ach.... jaka szkoda... będziesz żałował.... pytanie od rasowej blondi: a na co masz ochotę????? ;-):P