Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość green tree

co odp żeby ni było chmasko a poszło w pięty dla PREZESA!!!

Polecane posty

Gość green tree

Studiuję zaocznie i na roku mam Prezesa jakieś firmy -- wielki Pan z niego!!! Ja: Cześć;-) Czy ktoś może udostępnić wykłady z przedsięwzięć gospodarczych? o ile dobrze pamiętam ktoś zgrywał na pendrive ..z góry dzięki, pozdrawiam Aneta P.S. Chyba nie mamy żadnego kolokwium?? Prezes: W pliku powinny byc materiały z 2 wykładów może z 3 więcej nie zgrywaliśmy\Pozdrawiam Prezes firmy....(ustawiona jako stopka) Ja: Wielkie dzięki;-) Ale tam jest tylko pierwszy wykład!! Ma ktoś coś więcej... Prezes: Dzaiewczyno cierpliwoúci, wyluzuj wiem co napisaůem wiecej nie zgrywaů ja zapisalem te materiaůy jako I wykykůad a faktycznie byůy to II wykůady resztć ma zgrac na najblizszym zjeędzie, na roku jestponad 100 osób ja otrzymuje dziennie od 150 do 300 maili i tylko ja Ci odpowiedziaůem? Cholernia zgrana grupa.? po zjeździe: Jestem zmuszony Cie przeprosic dopiero w miniony piatek uzyskał info że niektórzy maja więcej materiałów sorry jesli chcesz to moge Ci je przesłać, jeszcze raz przepraszam JB (już przez stopki prezesa) co u odpisać żeby nie bylo chamsko ale w pięto poszło dla Prezesa!!

Gość green tree
nie macie pomysłu??

Gość CVI . . .
No tak myslalam, ze bylo wiecej ale coz... ludzka rzecz sie pomylic :p

Gość ale ossssssochoooziiiiiiiiiiii
:O

Gość green tree
może wyjaśnię to text skopiowany z naszego forum dyskusyjnego;-) i chciałam coś odpisać !!!

Gość ale ossssssochoooziiiiiiiiiiii
to widzę, ale nie mam pojęcia po co chcesz odpisywać tak, żeby poszło mu w pięty? :o przecież przeprosił, zaoferował pomoc :O nie dość, że nic nie robisz na wykładach i sępisz potem notatki od innych, to jeszcze zamiast "dziękuję" szukasz inspiracji do niemiłych odpowiedzi na forum? :O

Gość Sama mama
a słowa przepraszam nie przyjmujesz?

Gość dokładnie on nie ma obowiązku
dawać ci żadnych wykładów !!!!!!! powinnaś mu podziękować, niewdzięczna idiotko !!!!

Gość green tree
to nie tak!!! Wykładowca dał zgrać na pendrive dlatego poprosiłam o te materiały!!! A on przeprosił po 5 dniach !!! A chcę żeby poszło mu w pięty bo jest taki wielki Pan@!! Na zjeździe każdy tak powiedział !!! dlatego chciałam coś odp

Gość green tree
napiszę " come on, lets tray penetrated my chocolate valley

Gość a w ogóle to za co on ma
cię niby przepraszać, bo nie skumałam?

Gość nie słuchaj tych debilnych
wypowiedzi!!! małolaty siedzą i piszą głupoty!

Gość hehe autorka pisze pod innym
nickiem, broniąc sama siebie :D

Gość a w ogóle to za co on ma
litości, przeciez widzę, że sam z siebie przeprosił, cholera wie po co, a ta się jeszcze oburza, że DOPIERO PO 5 DNIACH !!!!!!!!! :O

Gość green tree
W PIZDU Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no i autorka pokazała
swój poziom ... kto cię na te studia wpuścił, debilko :O :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D