Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocinelka

Jak cos kochasz pusc to wolno, jak wroci jest Twoje ... dla starej ekipy

Polecane posty

musze pisac jakies bezsensowne posty zebym widziala wczesniejsze: O ehh to kafe mnie wkurza !!!!!

Fiska- to pierwsze takie dogłebne to Coleho to drugie to tylko Ja:D:D:D:D i moje przesłanie do ludzi:P

Chyba tak hermia :P ja chyba zaraz tez sie zwijam do lozka, a wlasnie pochlonelam zapiekanke :P

ale jakie to piwo, jakie.. zreszta chyba nieważne,bo na razie nie drazy tematu :(

czesc babeczki...na poczcie pustki...w srodku nocy, kolo 4, sms, ze wlasnie wraca do domu...na jego czas to bylo kolo 9 wieczorem...wiem, nie powinnam odpisywac...napisalam tylko dlaczego mi to mowisz...i oczywiscie zero odpowiedzi...nie wiem co mam poczac z tym kolesiem...nie wiem

fisiowna :( powinnas sie cieszyc,ze napisal to ... Czemu mu napisalas,po co Ci to mowi :( On chcial zebys sie nie martwila, a Ty go zgasilas ... co mial Ci na to odpowiedziec ?? chcial Ci chyba zrobic przyjemnosc ... Ja dzis sie caly dzien ucze, bo nie mam nic zaliczonego jeszcze :(

cześć - znajomi ciągną mnie dziś na imprezę na którą wcale nie mam ochoty iśc... a na dodatek chcą mnie swatać... jak im delikatnie odmówic...

Rhyme na impreze moze idz, ale powiedz znajomym,ze nie chcesz zadnego swatania, bo jeszcze nie zapomniales i nie chcesz sie pakowac w kolejny zwiazek ;)

teoretycznie to nic nie wiem, słyszałem przypadkiem. Wiesz po prsotu wątpię zebym się dobrze bawił, chyba nie mam nastroju na piątkowe szaleństwa. Oni po prostu postawili sobie za punkt honoru ze mnie postawią na nogi. Doceniam ich troskę, ale po prostu nie czuje checi do zabawy...

Fisiowna- szczerze?? To nie rób takich akcji, ja tez bym nie odpisała, jakby mi ktoś napisał po co pisze, albo po chce wiedzieć :o....nie oczekuj od faceta, ze będzie kobieta, ...bo sie zestarzejesz...nie szukaj dziury w całym bo w końcu sie doszukasz...bardziej na luzie moja droga serio

Rhyme to powiedz im,ze nie masz ochoty na zabawe i juz ;) ja bym tak powiedziala :) Spadam do nauki :(

uff, psychologia chyba zaliczona, z statystyka zobaczymy. hmm, bylismy tak wstepnie umówieni z W. na dziś. ale sie nie odzywał! tj dostałam smsa,czy moge podejsc tam,gdzie ma zajęcia-nie mogłam,bo już w busie byłam. i od tamtej pory nic sam nie napisał,dopiero jak ja napisałam,czy się dziś widzimy, to odpisał..nie wiem, mam dziwne wrażenie,że się narzucam- no bo skoro on nie zadbał,żeby się wcześniej umówić? dobrze zrobiłam czy nie? koniec końców jesteśmy umówieni,ale hmmm,no nie wiem co myslec.

Co tu taka cisza ?? :P Uczylam sie caly dzien, ale chyba nie bedzie zadnych skutkow tego :O przygotowuje sie psychicznie na powtarzanie roku ...

cocinelka i Hermia nie odzywa sie caly tydzien...po cholere mi wiedziec ze wlasnie wraca do domu??szczerze??mam to w dupie

zadnego \"tesknie\" zadnego \"kocham Cie\" tylko suchy tekst \"wlasnie wracam do domu\"...no sorry

fisiowna ta mina w poprzednim posicie nie do Ciebie, tylko chcialam przepchac zeby zobaczyc posty ... :P Co do Ciebie to nie wiem, ale wiem,ze jak to bylo wyciagniecie reki na zgode to moze byc ciezko :(

wiesz co nikt przy zdrowych zmyslach nie wysyla smsa pojednawczego, wiedzac ze u drugiej osoby jest 4 rano!!!zreszta jak to mial byc sms pojednawczy to sobie go moze wsadzic

ja zawsze sobie dopisuje w pasku liczbe 1...jak teraz jest np 630 to zamiast 630 pisze 631 i widze nowe posty

fisiowna mysle,ze za mocno ragujesz :( Mi tez kiedys P napisal smsa o 5 nad ranem,ze konczy impreze i idzie spac, a ja zamiast sie na niego wkurzyc, ze mnie obudzil to sie ucieszylam, bo pomyslal ze sie o niego martwie :) Jak Cie budza takie smsy to wylaczaj telefon na noc ;) Nie mozesz tak drastycznie z nim, bo on sie jeszcze bardziej bedzie oddalac Powiedz mi masz wysoka samoocene ??