Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia-sokalska23

Jak kupić mieszkanie w Anglii??

Polecane posty

Gość Revivale
musisz znaleźć ofertę która Cię zainteresuje i przemeldowac się- to samo co w PL. Warto zajrzeć na forum dla Polaków w UK= wiele porad właśnie dla nowych - rad i pytań. Zapraszam: http://www.polorama.com

Gość Chen mulan
Cześć każdy, Ja Pan Chen Mulan Od Ohio USA, szybko chcą używać tego medium na ścinanie świadectwo o tym, jak Bóg skierował mnie do Legit i realnej pożyczki pożyczkodawcy, którzy przekształcili swoje życie z trawy do łaski, od bycia biednych bogata kobieta, która może teraz pochwalić zdrowego i bogatego życia bez stresu i trudności finansowych. Po tylu miesiącach prób, aby uzyskać kredyt w internecie i został oszukany sumę $ 4200 i stał się tak zdesperowani w uzyskaniu kredytu z legit pożyczki pożyczkodawcy w Internecie, którzy nie doda do moich cierpień, po czym postanowiłem skontaktować się z przyjacielem kopalnia, który niedawno dostał pożyczkę w trybie online, rozmawialiśmy o tej sprawie i do naszego wniosku, opowiedziała mi o kobiecie zwanej pani Christina Rojas, który jest prezesem szczęścia Loan Company Więc zastosowanie do sumy kredytowego (120,000.00USD) z niskim oprocentowaniu wskaźnik 2%, więc pożyczka została zatwierdzona łatwo bez stresu i wszystkie przygotowania zostały złożone w sprawie przeniesienia kredytu oraz w czasie krótszym niż dwa (2) dni pożyczka została zdeponowana w moim banku więc chcę doradzać nikogo i potrzebie kredyt szybko się z nim skontaktować poprzez: (happinessloanfirm@hotmail.com) (http://happinessloanfirm.bravesites.com) zadzwoń +18653250382 +18653250382 lub SMS) nie wie, robie to modlę się, aby Bóg pobłogosławi ją na dobre co uczynił w moim życiu.