Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy nie sądzicie

Nie sądzicie, że to piękne, że cały naród potrafi połączyć

Polecane posty

wirtualnie, celowo napisałem cynicznie, wszystko pieknie, tylko w zawód żołnierza jest wpisana śmierć, i są na to przygotowani, dlatego nie zostałem zawodowym wojskowym tylko cywilnym inż, bo się śmierci boje

W książce Carolla jest taki urywek (mam ją pod ręką, wiec przepiszę:P ) No więc kiedy tak się żaliłam, w pewnym momencie ona wyciągnęła rękę i położyła mi dłoń na ustach. Powiedziała, że gdyby na tym świecie panowała sprawiedliwość, wszyscy dostawalibyśmy więcej mandatów od policji - za przechodzenie przez ulicę na czerwonym świetle, za zbyt szybką jazdę samochodem, za zaśmiecanie trawników. Powiedziała, że żądamy sprawiedliwości tylko wtedy, kiedy nam się to opłaca, a zazwyczaj tak nie jest. Dało mi do myślenia....

dla mnie tematy tego typu ze \"wszyscy potrafia polaczyc sie w zalu itp\" sa glupie. w tv reporter mwoil, ze zony (!) tych oficerow przyjely te wiadomosc w miare spokojnie. a tu ludzie jakies szopki robia. troche na wyrost.

Gość a słyszał ktoś coś na temat
tej czarnej skrzynki !...a zresztą ja też sądzę,ze nawet gdyby to była jakaś ciemna sprawka to nikt nam nie powie ....może słusznie!

Gość tesse
Łączy się w bólu?W żałobie narodowej?Największa głupota to to że odwołali młodzieży studniówki w szkole a przed chwilą w TV pokazywali relacje ze skoków narciarskich.Naród rozbawiony,wesoły,śpiewający,impreza na 102.Nie odwołali tego bo sponsorzy,kasa z relacji w tv.....,taka jest ta nasza żałoba narodowa,tam gdzie kasa się sypie więcej się nie liczy,a młodzież na studniówkę nie pójdzie.Bzdura!

Gość tesse
Ja rozumiem uczczenie chwilą ciszy tych co zgineli,msze czy też zaczernienie portali internetowych,rozumiem że ciagle o tym mówią w telewizji bo to okropna tragedia ale z tymi studniówkami przesadzili.

u mnie w miescie tez studniowki sa odwolane to juz jest przesada bo nie dosc ze ludzie traca jedzenie ktore jest przygotowane to zaliczka tez przepada..:/ a pomoc tym rodzinom jest smieszna ja rozumiem mozna pomoc jak sie dom komus spalil ale nie rodzinom zolnierzy gdzie oni i tak zyja na niezlym poziomie

Gość no jak znam życie
to kupe szmalu :O a pielęgniarkom i nauczycielom sie wmawia ,że kasa świeci pustkami ....szlag mnie trafia !!!! A przeciez piloci musieli być jakoś ubezpieczeni ,prawda ???!!!!!!!!!! I jeszcze słysze ,ze wdowa dostanie ok 150 tyś złotych 😠 nie nie ...paranoja totalna ... -pensje pilotów z "górnej półki" były WYSOKIE -z racji zwodu byli wysoko ubezpieczeni -renty dzieci dostaną też odpowiednie -koszta pogrzebów sa zwracane tak czy siak każdemu Wytłumaczcie mi dlaczego mają wdowy dostac takie kwoty i z czyjej to kasy idzie

Gość tak tak******

Gość na moje oko pchły cie pożarły

Gość niiiiiiieeeeeeeeeeeeee

Przedwczoraj zmarł mąż mojej koleżanki z pracy...z tego tytułu nikt (poza wdową) wolnego nie ma, jedyne co, to grafik się zmienił...a mnie osobiście to dużo bardziej ruszyło niz ta nieszczęsna katastrofa.......

Gość uuuuuuupppppppppp