Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 też te same pije,ale nie dzisiaj zaraz zaparzę żurawinę, pijesz? świetna na drogi moczowe i moda ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 mam zielona z zurawina...ale teraz na zielona juz za pozno:( nie bede umiec zasnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 a dlaczego? osobiście nie cierpie zielonej, w ubiegłym roku piłam i teraz mnie otrzepuje,brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja uwielbiam zielona ale ona pobudza lepiej jak sie puje popoludniu, kwestia przyzwyczajenia a pozatym swietne ma dzialanie , zapobiega starzeniu sie :) a ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 ..to kup sobie dobry krem jeszcze przegryze siemię, bo sobie przypomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 hahah moja szafka sie zawala od produktow kosmetycznych:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 u mnie więcej jest nieużywanych, jakos brakuje mi czasu na to wszystko i taka moda, człowiek kupuje i ...robi zapasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja bez kremow nie potrafie dziennie 3 razy kremowanie hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 a to ja też używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 koniecznie masuj brzusio jakimś odczudzającym,nie schudnie od tego,ale skóre zabezpieczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 a mam tam cos musze zobaczyc, chyba jakis zel kiedys kupilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 a robiłas peeling kawowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 nie a ty co to i jak sie robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 odchudza,jak znajde,to podeślę, właściwie to na cellulit, rozstępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja juz mam rozstepy ponad 8 lat i nic nie pomoglo od ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 teraz robią drogie zabiegi, ja szczęściara nie mam, bo byłam szczupła, jedynie ten brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 peeling http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3497054&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 dzieki przeczytalam ale jakos mnie ta kawa nie pociaga hahahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 mikrodembrazja- to ten zabieg, ale drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 hmmm moje sa mocne nie do zrobienia bo przytylam wtedy 32 kg!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 oj,sporo ale zawsze możesz go schować w ładny ciuszek a jaki rozmiar nosisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 teraz mam spodnie 40 a gora przewaznie 38, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mieszana Napisano Luty 7, 2008 ja tez 38, tylko te nogi i ręce chude musiałabym sobie biodra zoperować i żebra wyjąć, już w w 36 nie mam szans! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja bede zadowolona jak te 38-40 zostanie tylko brzuszek i biczki , ale powoli schodza!!!:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mieszana Napisano Luty 7, 2008 kupiłam dżinsy troszkę ciasne i nie mogę ich nosić, więc muszę się zebrać...a mierzyłam biodrówki,ale brzydko wyglądam,bo ten brzuch mi wystaje, zwłaszcza, jak usiądę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 a pijesz jakies herbatki odchudzające? mnie nic nie pomagały ale siemię było skuteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja herbatek odchudzajacych nie uzywam bo rozleniwiaja jelita a simeie jest super bo pobudza jelita do pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 tu jest dieta norweska, dziewczyny mówią,że się szybko traci kilogramy, ale coś ...jajka gotowane i nie wiem czy próbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar33 0 Napisano Luty 7, 2008 ja nie stosuje jakis konkretnych diet bo sie nie trzymam poprostu ograniczam zarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja4 Napisano Luty 7, 2008 też mam z tym problem, ale staram się jeść niskokaloryczne, nie lubie gotowania! i tak zbywam, byle szybko, dawniej pitrasiłam i na nic nie miałąm czasu, teraz można wiele gotowych potraw kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach