Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona1Ona2Ona3

czy szum medialny wokol naszej klasy jest uzasadniony?

Polecane posty

Gość może uzasadniony
aby, była darmowa reklama, jak myślisz?

Gość ja trochę się zawiodłem
ja weszłem na uczelnie wyższe w Poznaniu tam gdzie studiowałem. Bardzo dużo niepoważnych ludzi pozakładało dla jaj kierunki studiów żartobliwych, zniesmaczyłem się, za to klasa Technikum bardzo poważna i fajnie pogadać sobie z kumplami przez telefon, o starych dziejach

Ja prawie nikogo nie znalazłam. Z osobami z podstawówki, z gimnazjum nie chcę utrzymywać kontaktów, a z liceum z mojej klasy nikogo nie ma. Ze studiów nie opłaca mi się nikogo szukać, bo i tak spotykam ich niemalże codziennie. Przereklamowana i niedopracowana ta strona, ale nie da się ukryć, że robi furorę.

ja znalzlam swoj profil zalozony przez kogos innego... wkurza mnie, ze choc sama nie zamieszczam swoich zdjec, to widnieje na fotach klasowych i wkurza mnie, kiedz ktos zaklada profil osobie zmarlej

Gość brzydki Polak
najbardziej głupie jest jak ludziom nakładają się wspomienia, i w klasie umieszczają ludzi z innych np uczelni, za cholere nie mogę skojarzyć ludzi z klasy i dlateo zamieściłem na forum klasy listę obecności, jak było w dzienniku, aby nikt nie przyznawał się do klasy w której nie był

Gość bkdl
"ja znalzlam swoj profil zalozony przez kogos innego..." to ladnie :/ zrobilas z tym cos?

naturalnie zglosilam to do moderatorow i wbrew pozorom spotkalam sie z szybkim odezwem - ten falszywy profil zostal skasowany, a pozostal tylko moj a swoja droga powinni cos z tym zrobic, bo mozesz sobie zalozyc ile chcesz profili z tymi samymi danymi

Gość .... ....
wszyscy chca sie tam pokazac z jak najlepszej strony. smieszy mnie to:) zdjecia z wycieczek zagranicznych, ze swoimi partnerami( ja i moje kochanie:) itp.) druga fotka pl