Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasiwnaja

ława przysiegla uznala Jakuba winnym

Polecane posty

Gość krasiwnaja

11 osob bylo za,1 przeciw,poznaniakowi grozi dozywocie,za chwile werdykt sadu,od którego nie ma odwołania! Co sadzicie ,Jakub jest winny gwałtu i zabojstwa 48letniej angielki-czy nie?Jestem ciekawa waszej opini

Gość Riki tiki tra la la
Moim zdaniem jest niewinny, ale co ja tam wiem... Szkoda mi chłopaka i tyle :(

Gość ja nie wiem bo mnie tam nie
było

skoro są dowody... "każda zbrodnia powinna być zostać a jej sprawca ukarany" szkoda że znowu ucierpi na tym wizerunek polaków za granicą :(

Gość ja tam wole młodszych
a moim zdaniem jest winny

Gość Riki tiki tra la la
A poza tym to nie bylo żadnego zabójstwa, bo ta kobieta żyje. Została zgwałcona i ciężko pobita

już sam nie wiem! winien.....? a może nie.....?

"każda zbrodnia powinna być zostać WYKRYTA a jej sprawca ukarany" ale się zagapiłem :P

Gość po 1
co ta baba robila sama po nocy na ulicy?? sama sobie winna!!!! A poza tym to chlopak niewinny jest, nie ma na niego twardych dowodow. jak moglby w pojedynke ciezko pobic silna zdrowa babe? na pewno to byli murzyni.

Gość krasiwnaja
uznali go podwójnie winnym

Gość Żmyja
Skoro znaleźli na niej jego spermę to znaczy że jest winny. Więc należy mu się kara.

Gość ihahaaaa
"co ta baba robila sama po nocy na ulicy?? sama sobie winna!!!! A poza tym to chlopak niewinny jest"- no to akurat głupi tekst. Sama się nie zgwalciła. to każda zgwałcona kobieta jest sobie winna, bo szła sama? :O A czy winny- nie wiem. nikt z nas nie wie, bo nikogo z nas tam nie było.

Gość krasiwnaja
mi sie zdaje jednak,ze jest winny

Gość ungaaro666
po twarzy widac ze to zbokol i takie tluste paluchy ma

Gość krasiwnaja
NAJNOWSZA WIADOMOSC!!! ZAPADL WYROK-PODWOJNE DOZYWOCIE!!!

Gość Riki tiki tra la la
No to nie było tam zadnych młodych, chetnych dziewczyn, ze musial sie rzucac na stara babe???

Gość Riki tiki tra la la
hehe jakim niby cudem podwojne dozywocie? A co on 2 zycia ma?

"W trakcie powrotu do domu odłączył się od grupy i to właśnie wtedy - jak twierdzi prokurator - miało dojść do gwałtu. Koronnymi dowodami w sprawie są nagrania z kamer przemysłowych i próbki kodu DNA."- za onetem Nie odłączył się chyba tylko po to by iść na ryby. Chuuj mnie interesuje czy był polakiem, jeśli zgwałcił niech teraz odsiaduje 🖐️

Gość królewnaa666
mi sie tez wydaje ze jest winny

Skazali niewinnego Polaka !!!!! 17:25 dejot w życiu nie uwierze, że młody chłopak dotknął by starą Brytyjkę ( problemy nawet z młodymi są ) 17:27 pedro* poczucie że ktoś czegoś nie zrobił bo nie mógł traci uzasadnienie gdy są dowody 17:29 dejot DNA już bym wykluczył bo pierwszy wynik negatywny, nie sprawdzili kto posiada kartę do telefonu skradzionego, jakiś Brytol niby ją znalazł ( jak ch*j) koleś gabarytowo by tego zrobić nie mógł bo to chudy szczap 17:30 Ama_leta (goddes@o2.pl) no ale polskie media nie przedstawiaja tego obiektywnie.. bo Polak. 17:31 fakt jest taki ze w polsce po pierwszym neg wyniku testu DNA bylby juz uniewinniony.

i jeszcze powiem że jakbyście to wy były zgwałcone to od razu o karę śmierci byście wołały:o

Gość Riki tiki tra la la
Pedro ---> tak racja! Jesli jest winny, to niech odsiedzi swoje, ale jesli jest niewinny, to szkoda chłopaka i tyle...

Gość Jasne że winny ...
1) Testy DNA są nieomylne. Dzięki tym testom niejednokrotnie zwalniano z więzienia ludzi, przeciw którym świadczyło wszystko inne - bo można na nich polegać. Jeśli owe testy byłyby omylne, to wyszłoby to już dawno temu, przy okazji milionów procesów o ojcostwo. 2) Gość był widoczny na wideo jak szedł za ofiarą. 3) "Zgubił" również koszulę, którą tego dnia miał na sobie. Zgubić to można telefon komórkowy, ale koszulę? WSZYSTKO świadczy przeciwko niemu.

Gość Żmyja
powinni 3x porównać te materiały genetyczne, i wszystko byłoby jasne. Już sam fakt że przypadkowo "odłączył się" od znajomych akurat jak doszło do gwałtu, i wrócił do nich po 40 minutach o czymś świadczy. Na zdjęciach Jakub T. bynamniej na chudą szczapę nie wygląda :O A wprost przeciwnie.

Gość ja tam wole młodszych
Podoba mi sie ten wyrok.U nas w Polsce też tak ostro powinno sie karac złoczyncow.

Gość Żmyja
W sumie to wyrok pierwszej instancji. Będą się jeszcze odwoływać.

Gość ihahaaaa
nie wiem, czy winny ale jesli tak, to wydaje mi się, ze kara chyba jest trochę zbyt surowa. Dożywocie to najsurowsza kara, czyli taka, jak za zabójstwo.

Gość Jasne że winny ...
W ogóle to zadziwia mnie olbrzymie poparcie dla faceta, który na bank jest gwałcicielem. Kobiety będą miały teraz nieciekawie, bo nie ma dla takich zboków większej zachęty jak świadomość, że Polacy ich popierają i są przeciwni ich karaniu.

o ile mi wiadomo,obrona nie ma mozliwosci do odwolania sie od wyroku,dopiero po9 latach moze starac sie o warunkowe