Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasiwnaja

ława przysiegla uznala Jakuba winnym

Polecane posty

Gość ja tam wole młodszych
WINNY

są dowody,nagrania kamer,sperma w pochwie,DNA... 11 z 12 sędziow uznało go winnym.Więc chyba tak jest. U nas tez tak powinno byc.Zgwałcił,zabił - podwójne dozywocie,ale...realia sa inne.Wychodzi po kilku latach za dobre sprawowanie :o

Gość Jasne że winny ...
Nasze realia są o wiele gorsze. Na Onecie piszą rzeczy typu "musiało się jej podobać, bo ma 48 lat i pewnie brzydka". Tak się u nas podchodzi do ofiar gwałtów. Nie dziwne, że standardowy wyrok to 2 lata w zawieszeniu na 5.

Czytałam,z eJakupT.przyjał wyrok z kamienna twarza..ja bym krzyczała wnieboglosy jakbym była niewinna i dostałabym taki wyrok. W ogole twarz Tego Jakuba T.jest jakas dziwna.

zgadzam sie,takie psychiczne spojrzenie...no i te rece,grubasne palce,faktycznie cos z nim nie tak

Gość ja uważam ze winny i koniec
ale jaki to wstyd ...znowu bedzie ,że Polak to morderca i gwałciciel bo nierobów już przerabialiśmy 😡

Gość ihahaaaa
przecież on nie zabił. Ludzie :O Nie bronię go wcale, bo nie wiem jak było i nawet skłonna jestem uznać, ze pewnie to zobił, ale nie zgadzam się z wyrokiem. Podwójne dożywocie, czli za gwałt dożywocie i za pobicie- dożywocie. mówią w telewizji, ze to ejdna z najgorszych zbrodni w Wielkiej Brytanii. Tak jakby tak nie było zabójstw. Myślę, ze wyrok zbyt surowy.

Nie należy sądzić po wyglądzie:P Może facet świruje w wyniku tego, co się dookoła niego dzieje?:P Cóż, wcale bym mu się nie dziwiła:P Zaznaczam, że wcale go nie bronię. Nie przyglądałam się sprawie aż tak dogłębnie, żeby wyrażać zdanie winny czy nie... A co do tych najstraszniejszych zbrodni w Wielkiej Brytanii...chyba już ludzie zapomnięli o panu zwanym 'Jack the Ripper'...

Oby tylko tego Jakuba nie chcieli przysłac nam do Polski na odbycie kary dozywocia bo bedziemy go zywic

Gość gdzie wasze mózgi
ja pierdole jak mozna uwazac ze ten zbok jest niwinny??? przeciez niepodwazalnym dowodem jest test DNA!!!ale ty chyba jakies dzieci siedza ze o tym nie wiedza... poza tym on moze sie wypierac calej prawdy nawet przed rodzina gra niewinnego bo mu jest zwyczajnie wstyd!!! po chuj to jakies popracrcie dla jakiegos zboczonego fagasa??

qrcze,nie dosc ,ze winny to jeszcze chce nasze Poslkie społeczenstwo z pieniedzy ogołocic.Co za chamstwo.

Gość gdzie wasze mózgi
po cholere takie zainteresowanie mediow i tworzenie niewinnego wizerunku tego zboka??? po huj ciagle rodzinka zapewnia ze on jest niewinny... śa dowody!!na bank to zrobil a wy sie tu jeszcze bedziecie zastanawiac i może jeszcze MU wspolczuc co???? IDIOCI

Ktos na Onecie napisał "Niestety,ale jest mało prawdopodobne aby facet o tym samym DNA,tego samego dnia,o tej samej godzinie,w tej samej miejscowości,tak samo ubrany zgwłacił tę kobietę." Podpisuje sie pod tym i ja

Gość dnadna
DNA moze sie powtorzyc co 11 milnion.Takze nie pierdolcie glupot ze pewnie ten koles mial nieszczescie bo ktos mial takie same dna!!bzdura!!!

Gość jakakakkaka
zastanawiam sie, jak oni w ogole doszli, ze to on niby za nia szedl... wiem podobienstwo, ale jak go znalezli??? byc moze jakis anglik smieje sie terez z niego, ktory to zrobil,.. nie bronie, nie obwiniam, ale mysle...

Gość dnadna
to zwykly skurwiel ktory nawet nie ma odwagi przyznac sie przed swoimi rodzicami ze to zrobil.Rodzice robia z siebie idiotów bo naiwnie wierzą w to co powiedział synalek.....

Ja nie mysle i nie pisze,ze koles miał pecha,ze to nei on. Wierze,ze on to zrobił i chciałabym aby nie wracal do Posli na odsiadke bo nie mam zamiaru łozyc na jego wiezienne zycie

Gość dnadna
i bronia go przed kamerami....zal mi tych rodzicow...

Gość dnadna
a jego niech wsadza nawet na dozywocie!!!ma za swoje zboczeniec

Gość prallinka
Jestem po prostu w szoku, ze go skazali. Gdyby byl Brytyjczykiem, zostalby uniewinniony przy takich watpliwych dowodach. Wiem jedno, na 100% nie pojade do tego chorego kraju, gdzie jestesmy po prostu traktowani jak gowno...

pralinka jezli ktos jest gownem tak jak Jakub T.to kazdy ma prawo traktowac go jak gowno.wiecej dowodow przemawia za wina Jakuba anizeli przeciw jego winie.