Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony ołówek

Do końca 2008 muszę zajść w ciążę!!!

Polecane posty

Agusia 🌻 Kamila 🌻 ... ja też nie mam. W sumie to się cieszę... zatestuję w niedzielę jak nie przyjdzie. Ale jesli ma być to wolałabym już mieć, a nie takie nie wiadomo co :(( Hannaa... 🌻 cmok Miłego dzionka Dziewczyneczki

Kamilko mnie lewy jajnik pobolewa od zeszłego tygodnia,raz więcej raz mniej kuje,dziś na przykład nie boli mnie nic poza piersiami ale zostały jeszcze 3 dni

Jeśli nie przyjdzie 03.03. to testowac będę dopiero koło 07.03. różnie jest choć mam reguralne cykle

Aniu to widzę, że jesteś kolejna do testowania :):) trzymam kciuki. A gdzie jest Kathreenka??? Qrde miała być u gina, wczoraj się nie odezwała...mam nadzieję, że u niej Oki 🌻

Witajcie kochane 🌻 Kamilka, Miumiumiu - > :) oby wredna @ nie przylała Martwi mnie, że nie ma Kathreen :( Mam nadzieje, że po prostu nie ma czasu tu zajrzeć i tylko tyle. bylam wczoraj na ostatnim usg w monitoringu - wszystko jest ok :) dostalam luteinę na wszelki wypadek i mam dzialać :) jak przez następnych kilka miesięcy nie wyjdzie to mam przyjśc na ocenę śluzu po prztulanku :D hehe nie wiedzialam, że takie badania też się robi :D W ogole śmieszna sytuacja - spotkałam wczoraj w poczekalni u gniki dziewczynę z kafeterii, która mi właśnie tą ginkę poleciła - Na dziale obok mamy taki topik plotkarski o tej gince i się zgadalyśmy, że akurat mamy wizytę tego samego dnia - mogłam tej forumowiczce osobiście podziękować. Ona dzis rodzi, a pród bedzie przyjmowała wlaśnie ta nasza ginekolog czego jej strasznie zazdroszczę. Jak czekałysmy na wizyte, przyszła jeszcze jedna dziewczyna z forum :D no i poczekalnia się zmieniła w babską plotkarnię, bo i jakas starsza pani włączyła się do dyskusji - całe to miejsce, ginka i jej pacjentki maja jakąś taką pozytywną energię - co mi się szalenie podoba. Uśmiech dla was kochane na dziś :)

Witam kochane !!!! Odrazu usprawiedliwiam swoją nieobecność. Wzięłam sobie wczoraj urlop - wyszło to nagle i nawet nie miałam kiedy Was powiadomić, a jak wiecie w domu nie mam internetu. Sorki. Myślami jednak byłam z Wami i wciąz myślałam co tam z okresem Miumiu i Kamilki...I wogóle to dziękuję Wam za troskę ❤️ Jak przeczytałam o testach, że wyszły negatywnie to ścisnęło mnie troszkę bo wiem co czułam jak sama robiłam test i jakie ogromne rozczarowanie bylo kiedy pokazał 1 kreskę. Ale.. nadal trzymam ksciuki -jeszcze nie wszystko stracone. Tak jak dziewczyny pisały - dopiero kiedy okres się zjawi będzie wiadomo, a narazie - spokojnie. Madu - dziękuje baaardzo za nazwę leków. Rzeczywiście mam niskie ciśnienie i może być problem. Jak się czujesz po Luteinie? Co do mojej sytuacji to niestety... Pęcherzyk nadal jest taki jaki był. Mam szybko zrobić badania hormonalne i lekarz spróbuje zastymulowac owulację lekami. Postraszył mnie trochę, że jeśli przyczyną nie będą hormony to może być wina jajników (nie przepuszczają komórek są zbyt \"grube\" , \"twarde\"- powiedział to fachowo,ale nie pamiętam) i wtedy stymuluje się jajniki przez laparoskopię prądem brrrr...

Gość kamila82 - z pracy
Witam niewitane ;) A mnie wlasnie brzuch cos poobolewa, chyba na @ :/ trudno ;)

Kathreen - no jesteś! 🌻 Luteiny jeszcze nie bralam - dopiero będę od następnego cyklu - na marginesie ginka zrobila taki myk - przepisała mi Luteinę doustną i powiedziała, żeby aplikowac ja dopochwowo - bo to dosutna jest 10 razy tańsza od tej dopochwowej...ciekawa sprawa nie?? zastanawiam się czy brac te leki odwadniające...bo nie można ich brac w ciąży - a jakbym zaszła i nie widziala o tym ...jakoś mi sie to nie usmiecha. Zagrzebię w zielarskiej literaturze i może zamiast leków jakies ziółka moczopędne będę pić. Wiem, że przy podwyższonych androgenach scianka jajnika jest pogrubiona i pęcherzyk ma problemy z przebiciem. Może u ciebie to to - badania wykażą, może obędzie się bez laparo. Choc słyszalam, że sporo kobietek po laparo szybko zachodzi. Dobrze, że wiesz w czym problem. Pozdrawiam kochana ! ❤️

Madu :):) to niezły topic na żywo miałyście w tym gabinecie :):) Może kiedys choć wymienimy sie jakoś na priv konto zdjatkami...bardzo bym chciała Was zobaczyć...jakby co w moim opisie jest mój email to zapraszam, będę miała szansę odpowiedzieć :) KATHREENKA...nareszcie :):) 🌻 no martwiłysmy się starsznie...Dobrze, że się odezwałaś :) Ja ciągle jestem bez @ i nic mnie nie boli... zawiesiło mi się...tylko nie wiem co :P

Gość kamila82 - z pracy
No a mnie juz brzusio zaczyna rwac delikatnie a ja kurcze zapomnialam sie przygotowac, chyba zaraz bede musiala leciec do sklepu po tablety i pieluchy ;)

Gość kamila82 - z pracy
miumiu z tymi zdjeciami fajny pomysl, jak znajde jakies aktualne to przesle mailikiem do Ciebie ;) A wczoraj wieczorem to myslalam ze mnie chłop zabije :D Bylam taka zmierzła jak nigdy i wydawało mi sie ze robi mi wszystko na zlosc i zadaje glupie pytania :D To chyba znak ze ta frańcowata @ sie zbliza, podchody robi okropne :P A teraz se jeszcze stwierdzila ze mnie w pracy zaskoczy :P

Miumiumiu - tez cię chętnie poznam - zaraz zagrzebię za jakąś fotą ;) i skrobne mailika :)

Madu ale Ty obcykana jesteś w tym wszystkim ;-) Właśnie m.in. lekarz mi kazał zbadać poziom androgenów. Tez mam nadzieję, ze bez laparokspii się obejdzie. Miumiu pewnie ja jestem za - możemy sobie przesłac jakies zdjęcia o ile inne dziewczyny też są za. Fajnie, że jeszcze nie masz @. Kurcze gdybyś (odpukać) dostała to wyszłoby, że kiepska ze mnie wróżka ;-) Nadzieja nadal jest! Witam tez wszystkie inne dziewczyny, o których poprzednio zapomiałam 🌼

Słuchacie wczoraj zamiast odpoczywać to pomalowaliśmy z mężulkiem pokój na czekoladowo. Wyszło super (oczywiście to rzecz gustu), ale przy wypoczynku ecru będzie rewelka. Wcześniej mieliśmy taki kolor "sorbet jagodowy" - fajny, ale trochę za słodki. Malowanie to fajna sprawa, ale to sprzątanie potem... mam dosyć po wczorajszym dniu.

A mnie wczoraj w pokoikcha na poddaszu (do tych co niedawno kaloryfery zakładali) wstawili okienka dachowe.... Jeju jak się cieszę... Jest jasnośc :):) no i będzie można je wykańczać...na gościenne, albo....hihi :P na inne :P Ja zdjątka mam w pracy...to tylko czekam :P i odsyłam :) Kamka ...rozumiem Cię Kochanie... ale odzywaj się choć od czasu do czasu, jaką nie podejmiesz decyzję jestem z Tobą 🌻 Madu ..no naprawdę szacuneczek jaka Ty jesteś obcykana :)

Miumiu ja proponuję zrobić pokoik dla innych celów ;-) Ja już mam nawet taki wymarzony pomysł (dla chłopczyka) oj.. . Niebieskie ściany, białe mebelki gwazdki na suficie....ale się rozmarzyłam. Ale to pewnie tak jest dlatego, ze byłoby pierwsze dziecko - ha ha tu akurat sobie przypomiałam to co Miumiu napisała - usmiałam się z tego jak nie wiem!

Kathreen - o mamo mnie tez czeka malowanie - juz od roku się z tym noszę i chodze kolo tego pomysłu jak pies koło jeża, własnie ze względu na sprzątanie po....ale chyba będe musiała zadziałać jak się cieplej zrobi, bo juz nie moge patrzeć na te swoje ściany - szczególnie w salonie gdzie mamy kominek, który syfi strasznie...:O Apropos androgenów - to przypadek ;) Wiem o tym tylko z tego względu, że sama mam lekko podwyższony androstendion i bałam się czy on przypadkiem nie hamuje mi owulacji pogrubiając ścianki jajników. Androgeny mogą tez byc w pewnym stopniu produkowane przez komórki tłuszczowe - i jedną z metod zbijania ich poziomu jest zrzucenie wagi trochę - co własnienie nijeszym czynię, bo od przed wczoraj jestem na lekkiej diecie - żadne tam drakońskie rozwiązania - tylko ograniczenie spożywania węgli i nie łaczenie białka z węglami. zobaczymy co z tego wyjdzie - póki co czuję się lekko. Miumiumiu - posłałam ci maila ;)

U mnie też przydało by się małe malowanie - tylko jak tu męża do tego przekonać. Dziś idę na zakupy - chcę nowe firanki kupić i jeszcze kilka rzeczy do domku. Tak czytam o Waszych badaniach - a ja nic jeszcze nie robiłam oprócz standardowych czyli różyczka toksop itp. nie wiem jak tam moje hormony. Nawet nie mam jeszcze wybranego gina. Kilku mam poleconych i muszę w końcu na jakiegoś się zdecydować. U mnie niestety dalej temp nie wzrasta, ale mam ciągle jeszcze jajowy śluz. Jajnik mi kuje od soboty lewy a od wczoraj włączył się i zapomniany prawy jajnik. Powiedziałam mężowi że będą bliźniaki - ale miał minę ;))) Miumiu - wysłam Ci moje zdjecie z wakacji. Poprzeglądałam zdjęcia i nabrałam ochoty na wyjazd choć na kilka dni :)))

dobra, dobra Madu - przypadek, akurat ;-) jestes obcykana i tyle.Nie tylko po tej dzisiejszej wypowiedzi to stwierdzam! Co do malowania to nie jest takie straszne. Ja wczoraj sama sobie robotę zrobiłam bo poszłam na łatwizne i nie bardzo zabezpieczyłam pokój. Co prawda folie położyłam,ale ani jej nie przykleiłam,ani nie poobklejałam listw przy podłodze no i miałam bajzel na własne życzenie. Ale jest pięknie - naprawdę!

Hej Kobietki :) w koncu udało mi się przeczytać 62 strony waszego topiku, troszke to trwało :) Ja też staram się o dzidziusia od tego miesiąca więcElmirka85.....Ania.............23.....4............11.03 . ......młp kamila82......Kamila...........25.....4...........01.03 ....Zabrze ołówek........Wiolka..........29.....1................. ......... aga25_........Agnieszka.......25.....4..........12.03.. ..podkarpacie madu..........Asia...............29.....3...........07. 03....podbeskidzie kamka82......Kamila...........25.....2..........10.03 ?...łódz/gdynia gruszka.......Sylwia............26.....1..........26.0 1... valeri..........Aga..............28..... 3..........3-5. 0 3....katowice Kathreen .... Kasia ............31.....7..........12.03.....Wr miumiumiu....Kasia.....................1..........28.02 . ...ok.Wawy Agnieszka*....Aga..............22......7..........25.01 .. ...Podkarpacie Łezka29.......Maja.............29.....6...........17.03. .....dolnyśląsk mataii.........Magda............30.....1...........14.03 ......podlasie Agusia79......Agnieszka.......29.....2............08.03. .....łódzkie ashia..........Asia...............25.....1...........05. 03.....Wawa virtualia......Lucy..............29.....0............... .........UK ania741.......Magda............25.....1............03.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....3............24.02.. ... Irlandia melcia24......Kasia.............24.....1............18.03.....podlasie BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........ciaza ......FR dołączam się do tabelki

cos mi obcieło ostatnie zdanie i troszke tabelke u góry :( miało być: "więc dołączam do waszej tabelki"

kathreen - 🌻 ;) melcia - witaj ! 🌻 widzę, żeś z mojej ulubionej częsci Polski jak Matali - ehhhh ja tez chcę na Podlasie!!;)

Gość kamila82 - z pracy
witaj melcia 🌼

aha Madu, Miumiu jak tylko będzie chwila to prześlę Wam zdjęcia i czekam na Wasze ;-)