Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak weny

a może taką suknię?

Polecane posty

Gość brak weny

witajcie! Ślub mam we wrześniu 2008. Uznałam, że nadszedł czas na poszukanie sukni. Chciałabym, żeby była skromna i oryginalna jednocześnie. Proszę, wyraźcie opinię o tej: http://www.kanaccasbridal.com/shopexd.asp?id=11040 Jestem drobną blondynką o kręconych włosach (165cm/49kg). Będę wdzięczna za wszystkie uwagi.

Gość piękna jest
Jak dla mnie - jedna z najładniejszych sukni jakie widzialam. Nie przesadzona ale też nie bardzo skromna. Oryginalna. Te rękawy będą się bardzo ładnie układały w tańcu lub jak podniesiesz rękę, na przykład przy wymianie obrączek w kościele.

Gość brak weny
mogą też wpaść do rosołu ;) A tak na poważnie, "coś" w sobie ma, ale jeszcze mi się nie śni po nocach... Dzięki za komentarz.

Gość tak inna i bardzo piękna
różni się od tych wszystkich demetriosów i madonn, które są wszystkie na 1 kopyt

Gość piękna jest
Nie wpadną;-) Rozcięcia są na wysokości łokci więc rękawki pójdą na dół jak będziesz jadła. Mnie się ta suknia bardzo podoba.

Gość tak inna i bardzo piękna
no ta jest raczej tragiczna w porównaniu do pierwszej-ale co kto lubi:)

Gość .....hmm....
dla mnie okropna

spoko kiecka, a te rękawki to chyba ściągane, bo coś mi sie wydaje ze to jest takie bolerko wkładane od przodu ale nic pewnego

brak weny-----> jesli ci sie ta suknia nie sni to nie kupuj jej wszystkie moje kolezanki zreszta ja tez ja zobaczyłysmy ta swoja jedyna to od razu wiedzialysmy ze to ta --- wiec moze szukaj dalej skoro to cie nie urzekła :) chociaz sukienka jest sliczna

Gość brak weny
Dziękuję za Wasze komentarze. Na razie stronka niestety wisi, ale wydaje mi się, że warto ją odwiedzać co jakiś czas. Mają naprawdę spory wybór fasonów w każdym niemal stylu. Szyć jednak będę u swojej krawcowej. Nie zaryzykuję zakupu w tej firmie. Pozdrawiam forumowiczki!

Gość brak weny
Ok, stało się. Suknia "się szyje". Teraz trzymajcie kciuki, żeby efekt końcowy nie odbiegał drastycznie od pierwowzoru :)

Gość jest boska
bardzo fajna, popieram wybór

nigdy ci takiej samej nie odszyja!! mojej kolezence odszywali lorne i nie wyszla taka ladna poprostu czegos takiego \"cos\" jej brakowalo a mi odszywali z lilea rozowa co miala w \"magdzie m\" kasia bujakiewicz na tym ich wspolnym slubie i do dupy wyszlo... w koncu kupilam na allegro