Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dawna bezrobotny

Rodzice ciągle mi marudzą, że nie mam pracy

Polecane posty

Gość pluszowa
praca "od do" tez sie sama nie znajdzie

Gość od dawna bezrobotny
Wiem, że się sama nie znajdzie, dlatego codziennie zaglądam na stronę internetową swojego PUP. Raz na miesiąc znajdzie się jakaś oferta, ale nie zawsze pracodawca chce zatrudnić :-(

Gość masz pełno ofert jako CAD
designer

Gość fdwfwfe
o fuck!! ale ty jestes zjebany na maxa :O

Gość pluszowa
www.pracuj.pl polecam:)

tylko przez interet szukasz pracy?????????? no rusz pupcie i idź przejdż sie gdzies i szukaj a nie siedź tlko przed kompem

Gość od dawna bezrobotny
Nie jestem grafikiem. Znam się trochę na programowaniu, ale jak sprawdzałem wymagania w niektórych ofertach pracy to stwierdzałem, że jestem "za cienki Bolek".

Gość od dawna bezrobotny
Na pracuj.pl już dawno zamieściłem swoje CV, ale nikt się nie zgłosił :-(, a ofert dotyczących mojego miasta praktycznie tam nie ma (poza pracą w hipermarkecie).

Gość fdwfwfe
to sie dokształć ułomie!!! nigdy bym takiej sieroty nie zatrudniła :O

No jasne, jasniepan będzie pierdziec w stolek przed kompem, żyć na garnuszku mamusi , no bo przecież nie będzie w hipermarkecie za 800 zł pracował! Na miejscu Twoich rodziców wywaliłabym Cię na zbity pysk, leniu! To, że masz wykształcenie i nie masz pracy po fachu, nie upowaznia Cię do żerowania na rodzicach przez 1/3 już swojego życia!

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
idź do up i pytaj się o kursy planowania kariery...u mnie nazywało się to spadochron...może to ci ustawi coś pod kopułą bo z twoim podejściem do szukania pracy masz szanse gnić jako bezrobotny do końca życia. rodzice słusznie smęcą.

Gość od dawna bezrobotny
do fdwfwfe A ja u takiej głupiej baby to bym nawet nie chciał pracować :-)

Gość kira 123
Nie masz uprawnień, to rusz tyłek i zrób. Taki problem z tego robisz, jakbyś conajmniej musiał Mont Everest zdobyć!

Gość fdwfwfe
:O

e najlepiej siedzieć w domu i mama poda jeść a on tylko przed kompem gołe baby oglada tylko chciałby żeby mu jeszcze za to płacili

Gość od dawna bezrobotny
Ale ja nie chcę uczyć w szkole. Żeby mi uczniowie kosz na łeb założyli? :-O A jeśli chodzi o PUP to byłem już na szkoleniu przez niego organizowanym dotyczącym tworzenia stron WWW, ale w moim mieście, nie ma firm, które szukają twórców stron internetowych. Większość ludzi, którzy to robią, robi to samodzielnie.

jesteś leniem śmierdzacym i tyle

Gość Olgusia_xD
Slyszalam, ze po matmie, jesli nie chce sie byc nauczycielem (a czasem i tojest trudne) to nie ma zbyt duzych prespektyw w Polsce, dlatego moj kumpel, ktory jest od dawna (1, 2 liceum) olimpijczykiem z matmy i fizy wybral informatyke. on zawsze byl mega genialny,ro bil wszystko 5 rzay szybciej niz ja i wiekszosc klasy. Nawet w 1 klasie podtawowki na matmie zadawal takie pytania ze nikt oprocz nauczyciela (choc nie zawsze ;) ) nie wiedzial o co mu chodzi. A niby 90% ciezkiej pracy i 10% talentu, ale za jakos nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem z autopsji, niestety. Zycze powodzenia i trzymam za Ciebie kciuki :D!

Gość pluszowa
a Ty nie mozesz robic tego samodzielnie? skoro Cie to interesuje..?

Gość zygfryda to gej
pisales kiedys na wizazu to samo

Gość fdwfwfe
o Kurwa!!!!! Jakity jesteś samodzielny, to aż na kolana powala!!! Strony sieroto można tworzyć przez net, wystarczy działalność gospodarczą założyć i ogłaszać się w necie :O Skąd cię takie ułomy biorą??? Rodzice twoi się nie spisali jako wychowawcy. STworzyli mega sierotę!

Gość zygfryda to gej
jestem takim samym leniem tyle ze bez studiow :o

Gość kira 123
Bo jak jesteś taką ciotą, to sama bym Ci ten kosz założyła! I naucz się kobiety szanować, a nie "baby", bo nigdy nikogo nie znajdziesz i do końca życia będziesz prawiczkiem i nieudacznikiem. Może więc księdzem zostać. Robota w sam raz dla Ciebie.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
chodzi o kurs gdzie cię naucza podejścia do szukania pracy i do rozwoju zawodowego, bo twoje podejście to dramat!!. ja też jestem matematykiem i wiem ze to wykształcenie daje największe spektrum możliwości zawodowych jakie tylko można sobie wyobrazić, a do tego wiele z tych możliwości to prace wykonywane zdalnie więc nie jest ważne czy mieszkasz we wsi zabitej dechami czy stolicy. jesteś ułomny zawodowo!! zrób coś z tym albo skończysz na społecznym dnie

Gość pluszowa
no wlasnie... moze podyplomowe studia z informatyki? i na poczatek jakas praca nawet nie w zawodzie, zebys na te studia sobie sam zarobil

Gość od dawna bezrobotny
Nie mogę robić tego samodzielnie, bo po pierwsze założenie własnej firmy wymaga sporego kapitału, a po drugie to znam się tylko na wpisywaniu kodu strony, a z tym, żeby ta strona miała jakiś wygląd to już gorzej :-) Dlatego chciałbym najpierw zdobyć gdzieś praktykę w tej dziedzinie.

Gość fdwfwfe
"Nie mogę robić tego samodzielnie, bo po pierwsze założenie własnej firmy wymaga sporego kapitału, " Pierdolisz!!!!!!!!!!!!!! Fundusze unijne, dotacji z UM.... NIc z ciebie juz nei bedzie. Idz ty lepiej do tego marketu, poki jesczze ktos cie tamchce. Nic lepszego cie nie czeka.

Gość od dawna bezrobotny
Tacy co liczą tylko na dotacje z UE, to albo w ogóle nigdy nie myśleli o założeniu własnej firmy i tylko teoretyzują, albo jak nawet założą to po kilku miesiącach splajtują i tak się zadłużą, że im się odechce w przyszłości zakładania firmy :-)

Gość fdwfwfe
Dupa z ciebie. Szkoda mojego czasu. Proponowałabym ci wypicie cyjanku. Beznadziejnosc twoja powala.