Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od dawna bezrobotny

Rodzice ciągle mi marudzą, że nie mam pracy

Polecane posty

Gość od dawna bezrobotny
A gdzie ten cyjanek można dostać?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
widzisz same przeszkody....do robienia stron www wystarczy kilka tysi kapitału na które spokojnie dostaniesz bezzwrotna pożyczkę dla młodych przedsiębiorców i jeszcze przez klika pierwszych lat będziesz płacił ulgowy zus. pieprzysz takie androny ze się słuchać nie da...szkoda ci cokolwiek radzić, bo na wszystko znajdziesz argument że nie warto byle by palcem nie kiwnąć...a skoro tak to choć wysłuchuj narzekań rodziców z pokorą. twoja sytuacje to tylko i wyłącznie twoja wina.

to zrob uprawnienia nauczycielelskie !! gadnie takie- nie ma pracy ! zakrec sie to bedzie !

Gość od dawna bezrobotny
Na ten ulgowy zus też trzeba jakoś zarobić :-O

Gość ej ty autor
a powiedz mi dlaczego nie mozesz jeździć autobusami i pociągami? hę? Wokół mojego miasta jest duuużo małych miasteczek do których docierają tylko PKP (nie ma autobusów) i ludzie sobie radzą :O Mogę jeszcze zrozumieć ze nie chcesz pracować w markecie za 800zł ale za to rusz dupsko i poszukaj czegoś innego Powiedzcie mi dlaczego niektórzy nie chcą pracować poza swoim miejscem zamieszkania?

Gość pluszowa
idz do Urzedu Pracy - maja rozne programy dofinansowywania dzialalnosci gospodarczych. Popytaj, zloz wniosek, dostaniesz pieniadze i sie dowiesz co i jak. Musisz miec pomysl na dzialalnosc, checi i duzo samozaparcia, a pozniej to juz jakos pojdzie:) powodzenia!

Gość od dawna bezrobotny
Bo kiedyś uczestniczyłem w wypadku jak jechałem autobusem i teraz się boję (zarówno autobusów jak i pociągów). Jakoś udało mi się skończyć studia, ale potem stwierdziłem, że będę szukał pracy w swoim mieście, żeby nie musieć nigdzie jeździć.

Gość od dawna bezrobotny
Ale chodzi o to, że założenie firmy wymaga znajomości, kontaktowania się z ludźmi itp. a ja tego nie lubię.

Gość ej ty autor
hmmm to moze jakiś psycholog pomógł by ci z tym lękiem?

Gość od dawna bezrobotny
Do psychologa chodzę. Jedyne w czym mi pomógł to stworzenie dobrego CV :-) Przecież to jest tylko zwykłe gadanie - to jak może pomóc?

Gość kira 123
Jeżeli nie chcesz być nauczycielem, to po co studiowałeś matematykę? Z braku laku? Możesz nawet głupie korepetycje dawać, póki nie znajdziesz stałego zatrudnienia. Z czego się na starość utrzymasz? Przecież Ty emerytury nawet nie dostaniesz! Tyle lat straconych bezpowrotnie. Ja pracuję i uczę się od 19 roku życia i z moim doświadczeniem, coraz łatwiej mi zdobywać lepsze stanowiska. Doświadczenie i umiejętności są najważniejsze w życiu zawodowym, a ty czego się nauczyłeś przez tyle lat? Jak walić konia przed kompem i ciągnąć od mamy na piwko? Zastanów się nad sobą!

Gość pluszowa
no trudno! Jednak czasem z domu wyjsc trzeba! Nikt za Ciebie zyl nie bedzie... nie badz tchorzem! Zalozysz wlasna dzialalnosc to po pewnym czasie Ci sie wroci to co zainwestowales. Trzeba umiec zaryzykowac

Gość od dawna bezrobotny
Jak szedłem na studia to myślałem, że w razie czego będę nauczycielem, ale stwierdziłem, że nie nadaję się do tego (bo to w końcu praca z ludźmi, a nawet gorzej bo z bachorami) i dlatego nie zrobiłem uprawnień. Już pisałem, że na żadnym wysokim stanowisku mi nie zależy.

Gość od dawna bezrobotny
Nie jestem ryzykantem.

Gość pluszowa
trudny przypadek z Ciebie... po co zalisz sie na forum? Przeciez tutaj pracy nie znajdziesz! Krytykujesz wszystkie nasze podpowiedzi. Ludzie Ci dobrze radza, a Ty i tak wiesz swoje... z takim podejsciem cale zycie bedziesz zyl na garnuszku u rodzicow (wspolczuje im z calego serca) Zrob cos z soba! dorosly jestes!

Gość kira 123
Ty niczym nie jesteś. Dupek z Ciebie i tyle. Bachorem to najwyżej Ty jesteś, powiedziałam naucz się szacunku do ludzi. Z takim językiem, to już chyba tylko supermarket Ci został.

do marketu- nie pójdziesz, bo źle płacą do szkoły- nie pójdziesz, bo brak kursu pedagogicznego, no i te bachory (przypominam,że i ty nim kiedyś byłeś:o ) firmy świadczącej usługi przez internet nie założysz- bo trzeba na to mnóstwo kasy(?) oraz znajomości.... wiesz co- startuj w następnych wyborach prezydenckich:o

Gość ej ty autor
nieeeeeeee, już jednego premera z kotem mieliśmy-starczy! bo z wizytami u psychologa jest też tak ze trzeba jeszcze stosować się do ich zaleceń. Sam też musisz cos zrobić a nie tylko słuchac:O

weź miotłe i zamiataj ulice

Gość gosc222
Módl się aby Twoi rodzice długo żyli, bo później umrzesz śmiercią głodową.

Gość vvvvv
tylko potraficie krytykować, a on ma poważny problem. Naprawdę taka osoba mało przebojowa i niepewna siebie nie ma w życiu lekko i trudno jej o pracę.

boze jaki buc... posluchaj czlowieku, a za co ty sobie kupujesz ubrania? artykoly toaletowe? Mamusia kupuje tak? i moze majtasy tez ci pierze? wqrwiaja mnie tacy jak ty, niedlugo 3 dychy na karku i gowno w zyciu osiagnales, nic nie masz. I z rodzicami mieszkasz w dodatku...zadna kobieta cie nie bedzie chciala, zero zaradnosci i lenistwo do potegi... zero dobrych checi...moze teraz ci jest dobrze ale pomysl co bedzie za 5, 10 lat, jesli cie oczywiscie rodzice z domu nie wywala co juz dawno powinni zrobic...Zadowala cie zycie w jednym miejscu, bez pespektyw? nie chcialbyc troche swiata zwiedzic? poznac ciekawych ludzi? osiagnac cos w zyciu? Nieeee bo ty wolisz siedziec na dupie cale zycie, zrec to co mamusia przygotuje i wgapiac sie w monitor. To gratuluje! Milego zycia!

boze jaki buc... posluchaj czlowieku, a za co ty sobie kupujesz ubrania? artykoly toaletowe? Mamusia kupuje tak? i moze majtasy tez ci pierze? wqrwiaja mnie tacy jak ty, niedlugo 3 dychy na karku i gowno w zyciu osiagnales, nic nie masz. I z rodzicami mieszkasz w dodatku...zadna kobieta cie nie bedzie chciala, zero zaradnosci i lenistwo do potegi... zero dobrych checi...moze teraz ci jest dobrze ale pomysl co bedzie za 5, 10 lat, jesli cie oczywiscie rodzice z domu nie wywala co juz dawno powinni zrobic...Zadowala cie zycie w jednym miejscu, bez pespektyw? nie chcialbyc troche swiata zwiedzic? poznac ciekawych ludzi? osiagnac cos w zyciu? Nieeee bo ty wolisz siedziec na dupie cale zycie, zrec to co mamusia przygotuje i wgapiac sie w monitor. To gratuluje! Milego zycia!

Gość od dawna bezrobotny
A czy każdy musi lubić podróże i poznawanie nowych ludzi?

Gość jedz
za granice

Gość to już było
już był taki denny topic w którym kolo tłumaczył czemu nic nie moze bo nie moze żenada

Gość to już było
wiesz żal mi Twoich rodziców, mam nadzieję że to tylko durna prowokacja